Vyvolení a Big Brother

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod sporttipy » pát říj 28, 2005 17:53

Hned po otevøení sázkových kanceláøí Chance byla sázka na vypadnutí Reginy z reality show Vyvolení jednou z nejèastìjších. I když byla pùvodnì vypsaná jako mírná favoritka v duelu. Také kurzy spoleènosti BetandWin naznaèují vítìzství Michala.
28.10. 2005 16:00

"Kurzy na vypadnutí byly pùvodnì: Regina 2 (za vsazených 100 Kè výhra 200 Kè) a Michal 1,5. Do hodiny po otevøení poboèek již na její vypadnutí bylo vsazeno více než 100 tisíc korun a o sázky na vypadnutí Michala jsme nezaznamenali zvýšený zájem. Lidé na neúspìch Reginy sázeli po desetitisících a kurz letìl strmì dolù a zastavil se až na souèasných 1,2," uvedl Dominik Hašek z Chance.

Regina je tedy favoritkou na opuštìní vily. Jeden sázející v Øíèanech chtìl u Chance na její vypadnutí vsadit celých 100 000 Kè, ale prudký pokles kurzu ho na poslední chvíli od této sázky odradil. Souèasné kurzy na vypadnutí: Regina 1,2 a Michal 2,5.

Kurzy spoleènosti BetandWin jsou podobné, u Reginy je to 1,5 a u Michala 2,4. I tady byly pùvodnì kurzy vyrovnanìjší. "Bylo hodnì sázek na Reginu, tak jsme je upravili," øekl Novinkám právní zástupce spoleènosti BetandWin Jindøich Rajchl.

I ètenáøi Novinek se domnívají, že Regina opustí vilu VyVolených. Vyplývá to z prùbìžných výsledkù ankety.

zdroj: www.novinky.cz
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod sporttipy » sob říj 29, 2005 20:55

super gina je venku :lol:
a peníze jsou doma :lol:
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod Tomeek » sob říj 29, 2005 20:56

:thumbup1: Gratuluju vam jestli se vsadili jak jste tu psali ! Takova schopnost pro spravny odhad a pocit je to co se ceni a vzdy prinasi ovoce, jak jiz s investovanim do sazek ci nemovitosti nebo akcii. Parada :) Nakonec jsem i rad ze vypadla Regina, holt to vypada ze divaci Vyvolenych maji silnejsi moralni hodnoty nez divaci BB. :) Jeste jednou gratuluji.
Atomic Rennlaufteam forever
Tomeek
Host
Host

Příspěvekod braun.tomas » sob říj 29, 2005 21:01

velká gratulace MICHALOVI který prokázal odvahu a vyzval jednoho z nejsilnìjších soupeøù a tím se pro mì stal favoritem na vítìze celé soutìže ale to je ještì daleko - hlavnì že vypadla Regina
prostì paráda :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
braun.tomas
Host
Host

Příspěvekod Strenght » sob říj 29, 2005 21:02

Tohle byly easy money..:) skoda ze sem nechyt ten pocatecni vysokej kurs..:(
Èlovìk, který nìco píše, aby se ujistil, že je kumštýø, je s odpuštìním trouba.
Strenght
Host
Host

Příspěvekod richardt » sob říj 29, 2005 22:25

Já reality show nesleduji,ani nesázím,ale když tak sleduji vaši diskuzi napadá mì jedna pomìrnnì jednoduchá úvaha.

Na tomto typu sázky by mìly SK prodìlávat,protože když si hodnì lidí vsadí na nìèí vypadnutí a mají v tom peníze,tak zcela logicky budou posílat i esemesky.

Je to snad jediná sázka,kde mùže sázející aktivnì ovlivnit výsledek !Pokud tedy nepoèítám telefonáty,že na stadionu je bomba,když favorit zrovna prohrává (jenže na toto se v poslední dobì už nehraje).

To vše samozøejmì platí pouze v pøípadì,že se jedná o poctivou hru.Tuším,že na Slovensku v nìjakém podobném poøadu (Mojsejovci ?) byl odhalen nìjaký podvod ohlednì posílání hlasù.
richardt
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » ned říj 30, 2005 12:33

Jak jsem si proèítal rùzné webové stránky o reality show VyVolení, tak témìø všude jsem se doèetl, jaká byla Regina "tutovka" a kolik tisícovek na ní vydìlali.

Nedá mi to, abych nevyjádøil svùj názor na lidi, kteøí na vyøazení Reginy údajnì vydìlali desetitisíce.

-------------------------------------------------------------

Podívejme se trochu blíže na vývoj kurzù u Synottipu:

V pondìlí pøed nominací byl na vyøazení Michala kurz 5.00 a na Reginu kurz 10.00. V té dobì se o nominaci Michala ani Reginy neuvažovalo a nevìøím tomu, že nìkdo na nì za uvedené kurzy vsadil. Nejèastìjší tipy byly na Moniku /8.00/.

O den pozdìji, tj. v úterý jsem ve svém pøíspìvku uvádìl, že na základì pohybu kurzù oèekávám nominaci Emila /5.00/ nebo Michala /4.00/, kteøí si k sobì pravdìpodobnì zvolí buï Wendy /2.50/ nebo Jindøicha /3.00/. Pro zajímavost - na Reginu byl kurz 18.00 !!! K veèeru se kurzy ještì navýšily - Michal /5.00/ a Regina /20.00/.

Ve støedu - po nominaci byly kurzy následující: Michal /1.80/ a na dva jeho nejpravdìpodobnìjší soupeøe do duelu pak 2.10 /Wendy/ a 5.00 /Regina/.

V tomto momentu byla jedineèná možnost vsadit na vyøazení Reginy, protože v Michalových a Vladových debatách se zaèaly objevovat prvotní narážky na nominaci Reginy. Kolik lidí na vyøazení Reginy v kurzu 5.00 vsadilo nevím, ale moc jich asi nebylo. Pøece jen tu byla možná ètvrteèní nominace Wendy a peníze vložené na Reginu by tak byly vyhozené oknem.

Ve ètvrtek už náznaky Michalovy nominace Reginy zaèínaly být èím dál tím více patrnìjší. Tomu odpovídal i vývoj kurzù. Michal /1.80/, Wendy /2.00/, Regina /3.00/.

V té dobì jsem zariskoval a vsadil na vyøazení Michala /1.80/, protože jsem pøedpokládal, že Regina v duelu zvítìzí.

Mùj tip na duel Michal - Regina se ukázal jako správný.

V pátek ráno po nominaèním duelu byly kurzy takové:

Obrázek

V té dobì mìla ranní ptáèata jedineènou možnost vsadit na vyøazení Reginy v dobrém kurzu.

Bìhem hodiny se kurzy prudce otoèily - až odpoledne vypadaly takto:

Obrázek

Bìhem soboty pak setrvaly kurzy na obdobných hodnotách.

Když pominu chvilkovou možnost vsadit u Betandwinu za kurz 1.75 v pár stokorunách, tak jediná možnost naložit øádnì na Reginu byla zhruba necelou hodinu v pátek ráno u Synottipu nebo Chance. V té kratièké dobì byly kurzy kolem 2.00 a sázkovky na nì pøijímaly v klady do zhruba 3 000 Kè.

A pro poøádek - kdyby si nìkdo vsadil na Reginu pøed ètvrteèní nominací, tak napø. za kurz 18.00 jen maximálnì dvì stovky a za kurz 5.00 pìt stovek.

Zkrátka, kdo si v pátek ráno nepøivstal, tak na vyøazení Reginy nevydìlal.

Mìl jsem vsazeno na vyøazení Michala a nestydím se to pøiznat.

Na druhou stranu mì ale štvou vychloubaèné øeèi o tom, že Regina byla tutovka a jak si na ní každý tìžce namastil kapsu. Tím nemám na mysli nikoho z tohoto fóra, ale z jiných webových stránek.

Chtìl jsem proto napsat nìco o vývoji kurzù na Reginu, aby si každý udìlal svùj úsudek, kdo a jak mohl zbohatnout na vyøazení Reginy.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod richardt » ned říj 30, 2005 13:35

Tvùj pøíspìvek je velmi zajímavý.Je vidìt,že to opravdu sleduješ !
Jak si vysvìtluješ tak náhlý kotrmelec v tìch kurzech ??
richardt
Exmember
Exmember

Příspěvekod -=Ondra=- » ned říj 30, 2005 14:01

richardt píše:Tvùj pøíspìvek je velmi zajímavý.Je vidìt,že to opravdu sleduješ !
Jak si vysvìtluješ tak náhlý kotrmelec v tìch kurzech ??

Po te, co sleduji pohyby v kurzech v obou reality soutezich tak zacinam mit neprijemny dojem ze SK maji prubezne udaje o poctu hlasu k jednotivym soutezicim....

Dukaz je Regina, nebo treba kurz na Oxanu, ktery neklesal, protoze SK meli podle meho udaje ze hlasovani je tesne.

Co si o tom myslite?
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod bobos » ned říj 30, 2005 14:03

Ja hral michala za kurz pres tri (pripadlo mi to jako value) a nechapu, proc se stalo co se stalo, nereknu o par hlasu, ale o cca pul mega, to je fakt moc...a ani druhy den nechapu, ktera bije, hlasy jsem sice nikdy nikam neposilal, ale kdybych o tom uvazoval, tak bych rozhodne neposlal ani jeden docela dost nesympatickemu (pro me) michalovi, proste mi to hlava nebere...a v mem okoli nejsem jediny. :bouncy:
bobos
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec