POKER

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

poker

Příspěvekod Donw » pát lis 04, 2005 15:18

ahoj,právì pokud se bojíš softwaru,kterej tì nenechá moc vyhrát,je na èase zkusit to naživo,ne? Chci hrát v Plzni a nemám s kým, tak se nìkdo ozvìte na: Donw@centrum.cz
Donw
Host
Host

Re: poker

Příspěvekod techno » pát lis 04, 2005 15:21

Donw píše:ahoj,právì pokud se bojíš softwaru,kterej tì nenechá moc vyhrát,je na èase zkusit to naživo,ne? Chci hrát v Plzni a nemám s kým, tak se nìkdo ozvìte na: Donw@centrum.cz

Uz jsem dal vedet kamosovi z Plzne. Prej Ti napise mail.. :)
techno
Host
Host

Re: poker

Příspěvekod Donw » pát lis 04, 2005 15:28

Uz jsem dal vedet kamosovi z Plzne. Prej Ti napise mail.. :)

Diky moc :-)
Donw
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » pát lis 04, 2005 17:59

techno píše:
-=Ondra=- píše:Jediny ceho se clovek muze bat ze se do softwaru naboura nejaky uzivatel (hrac).

Ja jsemto hral a nekdy jsem mel pocit, ze karty co se rozdavaji nejsou nahodne vybirane, ale ze software nekdy nadrzuje protihraci a nekdy vam. Napriklad kdyz jsem hral jednu ruku v TexasH`em a uz vsichni polozili a byl jsem jenom ja a jeden souper a cekalo se na posledni kartu od softwaru- tak ja jsem v tu chvili mel fullhouse -AAA+33- posledni karta co SW vylozil na stul bylo Q a souper diky tomu mel misto QQQ o jedno Q vice takze vyhral!! S fullhouse AAA+33 jsem si dost veril takze na stole bylo hodne hodne penez a ani sem necekal ze bych mohl prohrat... podsledni karta vsak souperi misto trojcky udelala ctverici Qvídù a ja jsem prohral hodne hodne... Souper mel samozrejme hodne stesti, ale v tuhle chvili mi to pripadalo ze software hral vylozene proti me...

A po mesici hrani jsem ziskal dojem ze SW nadrzuje vetsim hazarderum = lidem kteri spise zkousenji stesti a necekane jim to prijde... (hral jsem POKER lounge u BaW)

Tomuhle nejak nerozumim. Ty jsi mel full house AAA33. To znamena, ze jsi mel na ruce pocket AA a na flopu bylo A33? Pokud by on mel QQ tak musely prijit na turn a river dalsi dve kralovny.. Chapu, ze je to stesti jako svine, ale Tuhle partiii sis prohral sam. Rika se tomu chycen do vlastni pasti. Jelikoz jsi mel fullhouse esovej, tak jsi hral predpokladam checkraise a chtel na nej udelat mega boudu. :) Preci, kdyz mam full house A, tak moc nereisuju a spis calluju a na konci to dam za plnej, ze?
To se obcas stane. Ja mel jednou mega smulu.

Ale bylo to jen na freerollu. Ja na BB SB me callne. Jsme jediny oba ve hre. Mam 33. Zadnej raise. Na co taky. Jsme pouze dva. Na flop prijde 773. Hmm.. Mam super ruku si rikam. Budu chekovat. Oponent taky check. Na turn 3. Lol mam four kind. :) :pljesko: Chekuju. Oponent zveda o par stovek. Tak call. Na river nedulezita karta. Jelikoz je SB tak musi raisovat first. Dava 2000. Hehe mam ho. :thumbup1: Ja raise 5000. On raise 15000. LOl to bude bank. Ja all in. On all in. NO a co byste nerekli, ze mel. Pocket 77. Takze dve four kind na boardu!!!!! :zbunj: :cry2:

Uz je to pres pul roku zpet takze doufam ze ty karty byly tak jak pisu, nerad bych kecal... ale v podstate mas pravdu... ja sem si skocil do vlastni pasti a diky jeho stesti na posledni karte na me spadla mega bouda...

Btw ta tvoje ruka 3333 vs 7777 je taky docela LOL... taky jsem jednou videl (po tom co jsem polozil), ze dva lidi soucasne meli na stole "four kind" a schvalne jsem si dal "print screen" po tom co jsem videl co meli v ruce, abych se podival v klidu kdo mel pri rozjezdu lepsi ruku... ten co prohral mel az do posledni karty od SW lepsi ruku nez jeho oponentovi "prisla" ctverice diky posledni karte... (u tebe mel ale v posdtate lepsi ruku od zacatku protoze po flopu uz vedel ze ma four kind...)

Jinak ad ta moje ruka AA v tipech jak hrat profi Hold`em sem se docetl ze jakmile dostanes AA tak to neznamena nic dobreho a nemas se radovat... ba naopak... nekdy radej i pokladat... je to pravda?
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod techno » pát lis 04, 2005 21:05

-=Ondra=- píše:
techno píše:
-=Ondra=- píše:Jediny ceho se clovek muze bat ze se do softwaru naboura nejaky uzivatel (hrac).

Ja jsemto hral a nekdy jsem mel pocit, ze karty co se rozdavaji nejsou nahodne vybirane, ale ze software nekdy nadrzuje protihraci a nekdy vam. Napriklad kdyz jsem hral jednu ruku v TexasH`em a uz vsichni polozili a byl jsem jenom ja a jeden souper a cekalo se na posledni kartu od softwaru- tak ja jsem v tu chvili mel fullhouse -AAA+33- posledni karta co SW vylozil na stul bylo Q a souper diky tomu mel misto QQQ o jedno Q vice takze vyhral!! S fullhouse AAA+33 jsem si dost veril takze na stole bylo hodne hodne penez a ani sem necekal ze bych mohl prohrat... podsledni karta vsak souperi misto trojcky udelala ctverici Qvídù a ja jsem prohral hodne hodne... Souper mel samozrejme hodne stesti, ale v tuhle chvili mi to pripadalo ze software hral vylozene proti me...

A po mesici hrani jsem ziskal dojem ze SW nadrzuje vetsim hazarderum = lidem kteri spise zkousenji stesti a necekane jim to prijde... (hral jsem POKER lounge u BaW)

Tomuhle nejak nerozumim. Ty jsi mel full house AAA33. To znamena, ze jsi mel na ruce pocket AA a na flopu bylo A33? Pokud by on mel QQ tak musely prijit na turn a river dalsi dve kralovny.. Chapu, ze je to stesti jako svine, ale Tuhle partiii sis prohral sam. Rika se tomu chycen do vlastni pasti. Jelikoz jsi mel fullhouse esovej, tak jsi hral predpokladam checkraise a chtel na nej udelat mega boudu. :) Preci, kdyz mam full house A, tak moc nereisuju a spis calluju a na konci to dam za plnej, ze?
To se obcas stane. Ja mel jednou mega smulu.

Ale bylo to jen na freerollu. Ja na BB SB me callne. Jsme jediny oba ve hre. Mam 33. Zadnej raise. Na co taky. Jsme pouze dva. Na flop prijde 773. Hmm.. Mam super ruku si rikam. Budu chekovat. Oponent taky check. Na turn 3. Lol mam four kind. :) :pljesko: Chekuju. Oponent zveda o par stovek. Tak call. Na river nedulezita karta. Jelikoz je SB tak musi raisovat first. Dava 2000. Hehe mam ho. :thumbup1: Ja raise 5000. On raise 15000. LOl to bude bank. Ja all in. On all in. NO a co byste nerekli, ze mel. Pocket 77. Takze dve four kind na boardu!!!!! :zbunj: :cry2:

Uz je to pres pul roku zpet takze doufam ze ty karty byly tak jak pisu, nerad bych kecal... ale v podstate mas pravdu... ja sem si skocil do vlastni pasti a diky jeho stesti na posledni karte na me spadla mega bouda...

Btw ta tvoje ruka 3333 vs 7777 je taky docela LOL... taky jsem jednou videl (po tom co jsem polozil), ze dva lidi soucasne meli na stole "four kind" a schvalne jsem si dal "print screen" po tom co jsem videl co meli v ruce, abych se podival v klidu kdo mel pri rozjezdu lepsi ruku... ten co prohral mel az do posledni karty od SW lepsi ruku nez jeho oponentovi "prisla" ctverice diky posledni karte... (u tebe mel ale v posdtate lepsi ruku od zacatku protoze po flopu uz vedel ze ma four kind...)

Jinak ad ta moje ruka AA v tipech jak hrat profi Hold`em sem se docetl ze jakmile dostanes AA tak to neznamena nic dobreho a nemas se radovat... ba naopak... nekdy radej i pokladat... je to pravda?

To si snad delas srandu s AA? :) To je bozi dar z hury. :) Na AA jsem vyhral nejvetsi poty na cash table. Problem je dobre zahrat spis.. Musis raisovat tak, aby dal sli jen pary a AK, AQ atd.. Ale kdyz jste ve hre jen dva, tak je nekdy lepsi delat, ze mas hovno. A pak na to vyhrat slusnej pot. Ale to jen ve vyjimecnych pripadech.
techno
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » sob lis 05, 2005 0:06

Ad AA mas pravdu... rikam nekde jsem to cetl

tady jsou zajimavy stats rukou s AA
-----------------------------
# of hands: 21,513
dealt pocket AA: 88 times (1 every 244.47 hands)
win %: 77.27%
NL games
104 times
win 82.69%
BB/hand 4.06
Limit games
75 times
win 84%
BB/hand 2.82
46k hands
184 times
77%
2.37 bb/hand

Tady jsem nasel z nejakych online rad podobnou situaci, jako ta na ktery sem prosral prachy svou blbosti:
I've seen a player go for all his chips, putting in the fourth raise on a flop like this where he had AAA. Suicide. He put in all his money just to get it back. Aces have the magical ability to make people play worse.
:)

S timhle souhlasim... je to i o stesti...
... even if you play outstanding poker, and regularly get significant edges over your opponents, for example every hand you play you are a 2-1 favorite, to continually not lose requires Alaska-sized loads of luck.
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

AA

Příspěvekod Donw » sob lis 05, 2005 18:24

Když už mluvíte o poèáteèní kombinaci AA, tak v knize Doyla Brunsena Super system (mnoho hráèù považuje za bibli pokeru), mluví o maximální opatrnosti s hraním AA. Nemá cenu vsázet (kvùli vystrašení), èekáte tedy, až oponent "dobere" nìjakou kartu, aby mìl chu? vsázet. Každopádnì problém AA je, že buï vyhrajete malý bank, nebo prohrajete obrovský, pokud oponent dobere postupku, barvu apod. Urèitì pøece nezahodíte AA. :-))
Donw
Host
Host

Re: AA

Příspěvekod techno » sob lis 05, 2005 18:40

Donw píše:Když už mluvíte o poèáteèní kombinaci AA, tak v knize Doyla Brunsena Super system (mnoho hráèù považuje za bibli pokeru), mluví o maximální opatrnosti s hraním AA. Nemá cenu vsázet (kvùli vystrašení), èekáte tedy, až oponent "dobere" nìjakou kartu, aby mìl chu? vsázet. Každopádnì problém AA je, že buï vyhrajete malý bank, nebo prohrajete obrovský, pokud oponent dobere postupku, barvu apod. Urèitì pøece nezahodíte AA. :-))

Proste AA vzdy poradne vyraisovat, to je muj styl. Kdyz raisujes u kazde lepsi kombinace, jak pak asi pozna, ze mas AA.. :wink:

Jinak kvuli tomu hrani v hospe a tak. Snad se Ti to bude hodit.
http://www.poker.wz.cz/info.htm
techno
Host
Host

odpovìï

Příspěvekod Donw » sob lis 05, 2005 19:56

Ale poøádnì raisovat s AA znamená, že to oponentovy dojde a zahodí. Radši bych tu volil strategii check and raise. Tu stránku znám, ale buy in do turnaje 500 - 1000 je pro mì moc. Radši bych si prostì zahrál limit tøeba 10 Kè a na to potøebuju mít s kým hrát :-). No, zatím se nikdo neozval...
Donw
Host
Host

Příspěvekod techno » sob lis 05, 2005 20:25

Ty nehrajes moc po internetu vid? :) Na turnajich je tohle super ruka, na cash table je to trochu rozdilny, ale na turnaji furt nekdo chodi all in. A to jsou hraci s AK, AQ, AJ, KQ, KJ a parama, na tohle je uplne super mit nejlepsi ruku. Proto na AA nedam dopustit. Ale obcas me zabije i debil s 23. :)
techno
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady