Vyvolení a Big Brother

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Å¡olim » pon lis 07, 2005 12:02

Allex12 píše:Docela mì pøekvapilo, že Jindra nevyhrál podstatnì vyšším rozdílem. Poslední dobou je to ale právì jen on, kdo je ve vile nejzábavnìjší :!:
V sobotu opìt skvìle zabodoval pøi "teroristické" akci :lol: Stává se z nìj pomale mùj velký oblíbenec a rozhodnì mu velmi fandím :!:

P.S. Nemá nìkdo link na Jindrùv nesmrtelný výrok o housence :?: :?: :ludo:

Tady myslím došlo k tomu, že oba dva nemají až tak moc pøíznivcù. Stejnì mìl skoro 2x tolik bodù. Já mu taky docela fandím. Pokusím se Ti poslat link na Jindrùv výrok. Tuším to nìkde je. Vydrž, jak budu mít trochu èasu.
Žít naplno a milovat život
Å¡olim
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » pon lis 14, 2005 11:48

Nejak jsem zaspal a nesledoval jsem kurzy obou vil u posledniho vyrazeni... Nevite jaky byl kurz na vyrazeni Sylvie z BigBrothera u BaW nebo jinych SK? THX za info...
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod Å¡olim » pon lis 14, 2005 11:55

šolim píše:
Allex12 píše:Docela mì pøekvapilo, že Jindra nevyhrál podstatnì vyšším rozdílem. Poslední dobou je to ale právì jen on, kdo je ve vile nejzábavnìjší :!:
V sobotu opìt skvìle zabodoval pøi "teroristické" akci :lol: Stává se z nìj pomale mùj velký oblíbenec a rozhodnì mu velmi fandím :!:

P.S. Nemá nìkdo link na Jindrùv nesmrtelný výrok o housence :?: :?: :ludo:

Tady myslím došlo k tomu, že oba dva nemají až tak moc pøíznivcù. Stejnì mìl skoro 2x tolik bodù. Já mu taky docela fandím. Pokusím se Ti poslat link na Jindrùv výrok. Tuším to nìkde je. Vydrž, jak budu mít trochu èasu.

Bohužel jsem to nenašel, ale urèitì to nìkde bylo! Ale kde? :cry:
Å¡olim
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pon lis 14, 2005 12:23

VyVolené i BigBrothera si stále hlídám, takže kurzy vím - ale jen od Synottipu.

Na vyøazení Sylvy byl kurz ve ètvrtek ráno 1.20, který po pár hodinách klesl na 1.10 a tak zùstal až do nedìlního veèera.

Byla to prakticky tutovka na vynulování manipuláku, ale nikde jsem ji nepoužil.

-------------------------------------------------------------

Mnohem zajímavìjší vìci se zaènou dít až ve støedu veèer, kdy bude opìt nominovaná Eva a k ní nìkdo další /možná všichni zbývající soutìžící/.

Jest-li ale pùjde do duelu Eva pouze s jedním protihráèem, tak si vsadím na vypadnutí právì jejího protihráèe /mimo Shreka/.

Vše bude záležet na na konkrétním protihráèi a vypsaném kurzu.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod Å¡olim » pon lis 14, 2005 12:42

AMZ píše:VyVolené i BigBrothera si stále hlídám, takže kurzy vím - ale jen od Synottipu.

Na vyøazení Sylvy byl kurz ve ètvrtek ráno 1.20, který po pár hodinách klesl na 1.10 a tak zùstal až do nedìlního veèera.

Mnohem zajímavìjší vìci se zaènou dít až ve støedu veèer, kdy bude opìt nominovaná Eva a k ní nìkdo další /možná všichni zbývající soutìžící/.

Jest-li ale pùjde do duelu Eva pouze s jedním protihráèem, tak si vsadím na vypadnutí právì jejího protihráèe /mimo Shreka/.

Vše bude záležet na na konkrétním protihráèi a vypsaném kurzu.

Možná by zbývající BB mìli pøehodnotit taktiku a pøestat tam cpát poøád Evu, mohlo by se jim taky stát, že nìkdo z nich vypadne a bude se moc divit. 8)
Å¡olim
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » pon lis 14, 2005 13:32

AMZ píše:VyVolené i BigBrothera si stále hlídám, takže kurzy vím - ale jen od Synottipu.

Diky moc za info, nejak jsem zaspal... na kurz u BetAndWin jses dival? Nebo to vubec nevypsali..?

Jinak myslim ze minimalne Milan prehodnoti svoji taktiku a Evu tam rozhodne uz nenacpe... uvidime jestli se dostane do "nominovanych"... vidim to ted tak 50/50...
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » pon lis 14, 2005 13:33

Eva je v souèasnosti tak silným protihráèem, že si to zbylí obyvatelé vily ani neuvìdomují.

Paradoxnì ji k roli favorita pomohli oni sami a to svým hrubým chováním a urážkami.

Lidé vždy fandili utlaèovaným a slabším.

Možná jen Mikešovi /Milanovi/ v hlavì nìco docvaklo po rozhovoru s Velkým bratrem. Bylo mu øeèeno, že v pøedešlém kole /kdy vypadla Markéta/, obdržel od divákù pouze 15 % hlasù a Eva 63 % !!! Do té doby se domníval, jak velkým favoritem je právì on.

Mikeš tomu hlasování sice nechtìl vìøit, ale pøece jen se zaèal k Evì chovat o poznání lépe než doposud.

Filip mimo souložení nic nepøedvedl. Otázka je zda si tím u fanynek pomohl èi naopak uškodil. Pøikláním se spíše k druhé možnosti.

Lena má slovník i chování nejhrubšího dlaždièe a její opilecké kousky ji na popularitì také nepøidají.

Zbývá nám Shrek /David/. Rozumu asi moc nepobral, ale je alespoò roztomilý. Hlasujícím divaèkám to mùže staèit. V souèasnosti jediný rovnocený soupeø pro Evu.

Rosnièka Renata je tam údajnì jen na týden a tak pøedpokládám, že nebude moci hlasovat.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pon lis 14, 2005 13:37

to -=Ondra=-:

Na kurzy Betandwinu jsem se v pøípadì Sylvy ani nekoukal, takže nevím.
AMZ
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » pon lis 14, 2005 13:46

AMZ píše:to -=Ondra=-:

Na kurzy Betandwinu jsem se v pøípadì Sylvy ani nekoukal, takže nevím.

OK, kazdopadne dik...

Jinak souhlasim s tebou ze Lena i Filip meli rozhodne vice priznivcu. Filipovi urcite uskodil "rozchod" s Lenou. Krom toho ze ma pritazlivou image pro teenagery toho fakt moc nepredvedl. Zaroven co jsem z 2-3 vysilani videl tak i televize NOVA Filipa dost diskredituje a je hodne proti nemu, coz se divim. Mam alepson pocit, ze se kazdej (Mares, a ty komentatorky nocni show) do nej navazi. Jinak Lena taky mela vetsi popularitu nez se zacla ukazovat jako lehce(nekdy dost hodne) labilni a alkohol ji k tomu dost pomohl. Mikes si to poskodil u divaku svym chovanim k Eve a to podle me hodne... Ac bych jeste pred mesicem toto nerekl, tak ted vidim finalni dvojci SHREK+EVA... takze v podstate s tebou souhlasim ve vsem co jsi napsal...
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod tichas » pon lis 14, 2005 15:04

s tim taky souhlasim.

co zitrejsi nominace ve vyvolenych?
zkusim si tipnout, kdo da komu palec:
Vlado ---> Emil celkem se hadaji a vypada to ze vladko zacina emila vylozene nesnaset
Monika --> Emil nema ho rada a od doby vypadnuti sasi (nebo rosti) mu dava palec skoro porad. Ted si to u ni jeste zhorsil tim extempore s kozama
Kacenka --> Vladko ?? vcera se pohadali a myslim si ze ten palec diky tomu dostane prave vladko.
Michal --> Emil U michala mi nevychazi nikdo jiny. Pocitam, ze da stejneho cloveka jako vladko.
Emil --> Vladko Emil se tak vyjadril, tak snad to dodrzi.
Jindra --> nevim...doposud daval porad wendy, tezko se da u nej odhadnout komu da ten svuj palec

Mne vychazi Emil (pokud neda jindra vladka, pak jako hrac s imunitou by posilal prave vladka na ukor emila)
Pokud skutecne bude nominovany emil, tak koho si vezme k sobe? Vyjadril se ze vladka, ale ja mu neverim. Pro me je to peknej tluchuba a srab. Vezme si "lehciho " soupere a to moniku. V tom pripade pada monika.
Ve druhem pripade, nominace vladka je to pro me uplne jasne, vladko si vezme s sebou emila a emil vypadne.

Ja si dneska zkusim zahrat vypadnuti prave emila, ten pro me bude na 90% v sobotu v duelu a kurz 2,25 z tipsportu mi prijde celkem fair.
tichas
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec