od tichas » pon lis 14, 2005 15:04
s tim taky souhlasim.
co zitrejsi nominace ve vyvolenych?
zkusim si tipnout, kdo da komu palec:
Vlado ---> Emil celkem se hadaji a vypada to ze vladko zacina emila vylozene nesnaset
Monika --> Emil nema ho rada a od doby vypadnuti sasi (nebo rosti) mu dava palec skoro porad. Ted si to u ni jeste zhorsil tim extempore s kozama
Kacenka --> Vladko ?? vcera se pohadali a myslim si ze ten palec diky tomu dostane prave vladko.
Michal --> Emil U michala mi nevychazi nikdo jiny. Pocitam, ze da stejneho cloveka jako vladko.
Emil --> Vladko Emil se tak vyjadril, tak snad to dodrzi.
Jindra --> nevim...doposud daval porad wendy, tezko se da u nej odhadnout komu da ten svuj palec
Mne vychazi Emil (pokud neda jindra vladka, pak jako hrac s imunitou by posilal prave vladka na ukor emila)
Pokud skutecne bude nominovany emil, tak koho si vezme k sobe? Vyjadril se ze vladka, ale ja mu neverim. Pro me je to peknej tluchuba a srab. Vezme si "lehciho " soupere a to moniku. V tom pripade pada monika.
Ve druhem pripade, nominace vladka je to pro me uplne jasne, vladko si vezme s sebou emila a emil vypadne.
Ja si dneska zkusim zahrat vypadnuti prave emila, ten pro me bude na 90% v sobotu v duelu a kurz 2,25 z tipsportu mi prijde celkem fair.