Ja se ted dival na VV a zacinam mit pocit ze z Jindry se stava Favorit
Vladko - sice se odlisuje tim ze je teplej, ale bude to neco jako Al-Dhabba v superstar, tim ze nadaval Katce si urcite u lidi uskodil..
Katka - moc hodna,pekna, pral bych ji to, ale spis by to vypadalo jako pohadka se stastnym koncem.. nejak se mi to nepozdava
Emil - dalsi favorit spolu Jindrou podle me. Lidsky typ. Vec, ktera lidi pritahuje uz od dob Plauta. Hornik, moc toho neumi, ale je hodnej..
Monika - ta je nejaka divna. nelibi se mi. pockame az si zasoulozi s Jindrou a pak pujde ven.
Michal- neni on taky homosexual? neslysel sem zrovna co si suskal s Vladkem na posteli, pac sem telefonoval, ale pripada mi ze je.. kdyz tancoval s monikou, tak mu to bylo ocividne protivny.. Ale podle me je nezajimavej.. neni to ono. Vladko a Katka mu ale palec nedaji.
Jindra - prosty kluk z vesnice. je s nim nejvic sranda a to je podle me to co taky dela z VV velkou show a naopak tim deklasuje nezajimave lidi z BB na nove. Jindra byl schopnej zabit kozu, kdyz vyklada tak to je jedna perla za druhou. je strasne klidnej, moc se nehada. on tam snad huli nekde nejvic me pobavilo krom zabijeni kozy, jak rikal, ze moniku meli strelit pistoli se sedativem kdyz chtela utikat on to ale myslel vazne
Ja bych mu urcite dal hlas, kdybych mel hlasovat. A myslim ze lide mu ten hlas davat budou. predstava : ty vado, ja se jako bohac,jo? , me uvadi ke smichu