Vyvolení a Big Brother

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Pikalek » ned lis 20, 2005 23:15

Vlèevskiy píše:No tohle, ja jsem myslel, že Michal dodìlavá vysokou školu a ten kripl má jenom základní vzdìlání? :lol: To jsou mi vìci

Kripl? Muzu se te jenom zeptat o kom mluvis, ze ho tu urazis? :roll:
Pikalek
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » ned lis 20, 2005 23:29

Pánové, klídek !!!

Mírnìte slovník, a? se nedostaneme na úroveò jiných diskuzních webù.

Kuplíø, cikáni se selským rozumem, kripl/krypl (ani nevím, jak se to správnì píše)...

Zatím tato rubrika mìla úroveò a sloužila ke spokojenosti nás sázkaøù.

Tak a? je tomu i nadále!

Nadávky a urážky tu rozhodnì nechceme!!!

-------------------------------------------------------------
AMZ
Host
Host

Příspěvekod Pikalek » ned lis 20, 2005 23:30

ja sem se jenom zeptal.. ;-)
Pikalek
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » ned lis 20, 2005 23:34

to Pikalek:

To se netýkalo Tebe.

Ty jsi nikoho neurážel :wink:
AMZ
Host
Host

Příspěvekod bobos » ned lis 20, 2005 23:48

Tomeek píše:Tak zarizeni ve vile ma sice cenu milionu, ale vila samotna ma cenu oproti vybaveni malou, je postavena jako docasna stavba, ve ktere by nikdo nemohl bydlet, protoze by za par let mohla spadnout. To ze bude CZ+SK VV souteze spojene ma jen vyhodu. Producenti na Nove si musi mlatit hlavou o zed, protoze bomba,svatba a nakonec spojeni se slovaky, to vezme BB velky dil sledovanostniho kolace. Cechy zajima vztah ke Slovakum, sice vetsina Cechu proti Slovakum nic nema, ale na Slovensku jsou vzdy nastvani, kdyz jim nejak nechtene ukrivdite (to se muze stat jen na slovensku --> "a co si myslis ty kokot? Mam snad dredy na cicine ci co?" apod), cili to bude zajiamve az se zacnou hadat. Dale Benjamin tu mluvi o nejake ciganske svatbe. Ciganska svatba vypada jinak, pije se na ni vic jak na svatbe ukrajinske a i akteri vypadaji jinak. Emil zjistil ze je romem az nekdy v 16ti letech.. ono nekdy to nejde poznat, kdyz se podivam na nej pripada mi spise jako typicky havir, nikoliv jeden z tech Romu, kteri by meli stat na okraji spolecnosti..
Michal ma asi nedokoncenou stredni obchodni skolu. Jinak Michal zadny kuplir neni, pouze delal ve ridice a nevedel o tom (kdovi jak tomu ale je) a myslim ze vetsina lidi co hlasuje, se nediva na to jestli ma nekdo matku fetacku ci esi pracoval pro kuplire.
http://www.romea.cz/index.php?id=servis/monitoring/m2005_0047

:lol: A jak se pozna "typicky havir"? Ja znam hodne haviru (btw jsem z Havirova :-D ), ale typickeho asi zadneho, nekteri jsou mali, jini velci, nekteri maji nedodelane zakladni vzdelani, ale na druhou stranu nekteri jsou vysokoskolaci, kteri jen nenasli uplatneni a z nejakeho duvodu potrebovali rozumne prachy. Je to tady proste bida, nabidka prace velmi omezena, dobre placene vic nez velmi omezena. ;-) To neber jako nic negativniho jen me to docela pobavilo. :-D

Jinak uplne se vsim souhlasim, jestli to byl promysleny tah (jakoze asi ne), tak rozhodne genialnii! :thumbup1:
bobos
Host
Host

Příspěvekod Tomeek » ned lis 20, 2005 23:55

Dekuji AMZ. Urazky na toto forum nepatri ("kripl") a xenofobni ci rasisticke prispevky ty uz vubec ne a chce li je nekdo psat, ma k tomu k dispozici velkou radu diskuznich for o snizene intelektualni urovni jejich ucastniku. Diky za pochopeni :thumbup1:
Atomic Rennlaufteam forever
Tomeek
Host
Host

Příspěvekod Tomeek » pon lis 21, 2005 0:03

bobos píše:
Tomeek píše:Tak zarizeni ve vile ma sice cenu milionu, ale vila samotna ma cenu oproti vybaveni malou, je postavena jako docasna stavba, ve ktere by nikdo nemohl bydlet, protoze by za par let mohla spadnout. To ze bude CZ+SK VV souteze spojene ma jen vyhodu. Producenti na Nove si musi mlatit hlavou o zed, protoze bomba,svatba a nakonec spojeni se slovaky, to vezme BB velky dil sledovanostniho kolace. Cechy zajima vztah ke Slovakum, sice vetsina Cechu proti Slovakum nic nema, ale na Slovensku jsou vzdy nastvani, kdyz jim nejak nechtene ukrivdite (to se muze stat jen na slovensku --> "a co si myslis ty kokot? Mam snad dredy na cicine ci co?" apod), cili to bude zajiamve az se zacnou hadat. Dale Benjamin tu mluvi o nejake ciganske svatbe. Ciganska svatba vypada jinak, pije se na ni vic jak na svatbe ukrajinske a i akteri vypadaji jinak. Emil zjistil ze je romem az nekdy v 16ti letech.. ono nekdy to nejde poznat, kdyz se podivam na nej pripada mi spise jako typicky havir, nikoliv jeden z tech Romu, kteri by meli stat na okraji spolecnosti..
Michal ma asi nedokoncenou stredni obchodni skolu. Jinak Michal zadny kuplir neni, pouze delal ve ridice a nevedel o tom (kdovi jak tomu ale je) a myslim ze vetsina lidi co hlasuje, se nediva na to jestli ma nekdo matku fetacku ci esi pracoval pro kuplire.
http://www.romea.cz/index.php?id=servis/monitoring/m2005_0047

:lol: A jak se pozna "typicky havir"? Ja znam hodne haviru (btw jsem z Havirova :-D ), ale typickeho asi zadneho, nekteri jsou mali, jini velci, nekteri maji nedodelane zakladni vzdelani, ale na druhou stranu nekteri jsou vysokoskolaci, kteri jen nenasli uplatneni a z nejakeho duvodu potrebovali rozumne prachy. Je to tady proste bida, nabidka prace velmi omezena, dobre placene vic nez velmi omezena. ;-) To neber jako nic negativniho jen me to docela pobavilo. :-D

Jinak uplne se vsim souhlasim, jestli to byl promysleny tah (jakoze asi ne), tak rozhodne genialnii! :thumbup1:

Ja jich znam taky hodne. A navic ti co studovali na Banske hornicko-geologickou fakultu, jsou dnes casto velkymi podnikateli v oblasti tezby nerostneho bohatstvi (alespon co ja znam) Nemyslel jsem vzhledem Havir, ale stylem vyjadrovani a vlastnostmi. :) Proste clovek, ktery zna tvrdou praci, vi ze je casto v ohrozeni zivota a vi ze pro nej jsou nektere zivotni hodnoty prilis dulezite proto, aby mu usnadnovaly jeho praci. Ja nijak nehledim na to jakou ma clovek narodnost, ale na to co dela a jak to dela. A pokud nekdo zminil puvod a pouzil to jako urazku, tak musim kontrovat, protoze Emilovo chovani, nikterak s timto urazejicim nazorem o Romech nesouvisi :)
Atomic Rennlaufteam forever
Tomeek
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » pon lis 21, 2005 0:12

Vlèevskiy píše:To jsou mi vìci

Uz ve studiu -pri rozstrelu- (nez se dostal do Vily) Michal rikal, ze u zrcadla dokaze promarnit vice nez hodinu a jenom nagelovat vlasy mu trva xx minut.... takze se ani nedivim, ze na uceni moc casu nema a ani ho nebavi... I kdyz jsem cekal, ze stredni vzdelani by mohl mit ve svem veku dodelane...

2 AMZ: plne s tebou souhlasim, tato slova patri na jiny diskuzni server...
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod Vlèevskiy » pon lis 21, 2005 15:23

Tak jo, omlouvám se :oops: :lol: Nechtìl jsem tu nikoho urážet, prostì jsem si myslel, že Michal je trošièku na jiné úrovni inteligence než tøeba zmiòováný Emil. Ale jak to tam výpada,ve vile je hodnì lidi co mají jenom základku a ti co mají vyuèní list, tak jsou v totalním nadprùmìrù :lol: :lol: :lol:
Pikalku, nechapu proè se do mì furt navážíš? :?
Vlèevskiy
Host
Host

Příspěvekod Pikalek » pon lis 21, 2005 16:05

Vlèevskiy píše:Tak jo, omlouvám se :oops: :lol: Nechtìl jsem tu nikoho urážet, prostì jsem si myslel, že Michal je trošièku na jiné úrovni inteligence než tøeba zmiòováný Emil. Ale jak to tam výpada,ve vile je hodnì lidi co mají jenom základku a ti co mají vyuèní list, tak jsou v totalním nadprùmìrù :lol: :lol: :lol:
Pikalku, nechapu proè se do mì furt navážíš? :?

Ja se do tebe nenavazim :cry: jen me zajimalo kdo je pro tebe kripl! protoze uprimne receno, michala jsem mel pomerne rad predevsim zezacatku a Emila jsem zezacatku docela nesnasel! Vse stupnovalo jeho neustalymy vylevy ze chce jit domu atd..! Ale postupem casu se alespon pro me situace zasadne zmenila a Michala ted nesnasin uplne nejvic a naopak Emilovi nazory se mi hodne zalibily, protoze bych se v jeho situaci choval hodne podobne! Co se tyce inteligence tak Michal je asi nejinteligentnejsi clovek ve vile a chytrej urcite je dost o tom neni pochyb!
Nebyle mysleno nijak na tebe, jen si myslim, ze urazet nekoho kdo nema takove vzdelani jako nekdo jiny je poduroven. Nikdo nevime jaky to mel on v zivote a mozna na to nema bunky nebo treba nemel tu moznost si to dodelat.
Ode me je to asi vse k teto debate...Vlcevskiy doufam, ze se mi to povedlo vysvetlit :wink:
Pikalek
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec