Vlèevskiy píše:No tohle, ja jsem myslel, že Michal dodìlavá vysokou školu a ten kripl má jenom základní vzdìlání? To jsou mi vìci
Kripl? Muzu se te jenom zeptat o kom mluvis, ze ho tu urazis?
Moderátor: Moderátoři
Tomeek píše:Tak zarizeni ve vile ma sice cenu milionu, ale vila samotna ma cenu oproti vybaveni malou, je postavena jako docasna stavba, ve ktere by nikdo nemohl bydlet, protoze by za par let mohla spadnout. To ze bude CZ+SK VV souteze spojene ma jen vyhodu. Producenti na Nove si musi mlatit hlavou o zed, protoze bomba,svatba a nakonec spojeni se slovaky, to vezme BB velky dil sledovanostniho kolace. Cechy zajima vztah ke Slovakum, sice vetsina Cechu proti Slovakum nic nema, ale na Slovensku jsou vzdy nastvani, kdyz jim nejak nechtene ukrivdite (to se muze stat jen na slovensku --> "a co si myslis ty kokot? Mam snad dredy na cicine ci co?" apod), cili to bude zajiamve az se zacnou hadat. Dale Benjamin tu mluvi o nejake ciganske svatbe. Ciganska svatba vypada jinak, pije se na ni vic jak na svatbe ukrajinske a i akteri vypadaji jinak. Emil zjistil ze je romem az nekdy v 16ti letech.. ono nekdy to nejde poznat, kdyz se podivam na nej pripada mi spise jako typicky havir, nikoliv jeden z tech Romu, kteri by meli stat na okraji spolecnosti..
Michal ma asi nedokoncenou stredni obchodni skolu. Jinak Michal zadny kuplir neni, pouze delal ve ridice a nevedel o tom (kdovi jak tomu ale je) a myslim ze vetsina lidi co hlasuje, se nediva na to jestli ma nekdo matku fetacku ci esi pracoval pro kuplire.
http://www.romea.cz/index.php?id=servis/monitoring/m2005_0047
bobos píše:Tomeek píše:Tak zarizeni ve vile ma sice cenu milionu, ale vila samotna ma cenu oproti vybaveni malou, je postavena jako docasna stavba, ve ktere by nikdo nemohl bydlet, protoze by za par let mohla spadnout. To ze bude CZ+SK VV souteze spojene ma jen vyhodu. Producenti na Nove si musi mlatit hlavou o zed, protoze bomba,svatba a nakonec spojeni se slovaky, to vezme BB velky dil sledovanostniho kolace. Cechy zajima vztah ke Slovakum, sice vetsina Cechu proti Slovakum nic nema, ale na Slovensku jsou vzdy nastvani, kdyz jim nejak nechtene ukrivdite (to se muze stat jen na slovensku --> "a co si myslis ty kokot? Mam snad dredy na cicine ci co?" apod), cili to bude zajiamve az se zacnou hadat. Dale Benjamin tu mluvi o nejake ciganske svatbe. Ciganska svatba vypada jinak, pije se na ni vic jak na svatbe ukrajinske a i akteri vypadaji jinak. Emil zjistil ze je romem az nekdy v 16ti letech.. ono nekdy to nejde poznat, kdyz se podivam na nej pripada mi spise jako typicky havir, nikoliv jeden z tech Romu, kteri by meli stat na okraji spolecnosti..
Michal ma asi nedokoncenou stredni obchodni skolu. Jinak Michal zadny kuplir neni, pouze delal ve ridice a nevedel o tom (kdovi jak tomu ale je) a myslim ze vetsina lidi co hlasuje, se nediva na to jestli ma nekdo matku fetacku ci esi pracoval pro kuplire.
http://www.romea.cz/index.php?id=servis/monitoring/m2005_0047
A jak se pozna "typicky havir"? Ja znam hodne haviru (btw jsem z Havirova ), ale typickeho asi zadneho, nekteri jsou mali, jini velci, nekteri maji nedodelane zakladni vzdelani, ale na druhou stranu nekteri jsou vysokoskolaci, kteri jen nenasli uplatneni a z nejakeho duvodu potrebovali rozumne prachy. Je to tady proste bida, nabidka prace velmi omezena, dobre placene vic nez velmi omezena. To neber jako nic negativniho jen me to docela pobavilo.
Jinak uplne se vsim souhlasim, jestli to byl promysleny tah (jakoze asi ne), tak rozhodne genialnii!
Vlèevskiy píše:To jsou mi vìci
Vlèevskiy píše:Tak jo, omlouvám se Nechtìl jsem tu nikoho urážet, prostì jsem si myslel, že Michal je trošièku na jiné úrovni inteligence než tøeba zmiòováný Emil. Ale jak to tam výpada,ve vile je hodnì lidi co mají jenom základku a ti co mají vyuèní list, tak jsou v totalním nadprùmìrù
Pikalku, nechapu proè se do mì furt navážíš?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník