Pikalek píše:Vlèevskiy píše:Tak jo, omlouvám se Nechtìl jsem tu nikoho urážet, prostì jsem si myslel, že Michal je trošièku na jiné úrovni inteligence než tøeba zmiòováný Emil. Ale jak to tam výpada,ve vile je hodnì lidi co mají jenom základku a ti co mají vyuèní list, tak jsou v totalním nadprùmìrù
Pikalku, nechapu proè se do mì furt navážíš?
Ja se do tebe nenavazim jen me zajimalo kdo je pro tebe kripl! protoze uprimne receno, michala jsem mel pomerne rad predevsim zezacatku a Emila jsem zezacatku docela nesnasel! Vse stupnovalo jeho neustalymy vylevy ze chce jit domu atd..! Ale postupem casu se alespon pro me situace zasadne zmenila a Michala ted nesnasin uplne nejvic a naopak Emilovi nazory se mi hodne zalibily, protoze bych se v jeho situaci choval hodne podobne! Co se tyce inteligence tak Michal je asi nejinteligentnejsi clovek ve vile a chytrej urcite je dost o tom neni pochyb!
Nebyle mysleno nijak na tebe, jen si myslim, ze urazet nekoho kdo nema takove vzdelani jako nekdo jiny je poduroven. Nikdo nevime jaky to mel on v zivote a mozna na to nema bunky nebo treba nemel tu moznost si to dodelat.
Ode me je to asi vse k teto debate...Vlcevskiy doufam, ze se mi to povedlo vysvetlit
Jasnì, v pohodì