Vyvolení a Big Brother

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod kali » pát pro 02, 2005 23:16

-=Ondra=- píše:2kali: Diky moc za info... hnedka jsem si ted vsadil vypadnuti Moniky za 1.25 :lol: .... limit mi dali 40 euro (50 winning limit) Uvidime jak to vyhodnoti... :lol: :lol: :lol:

no ja jsem se je pokusil zmast a prihodil jsem do doublu se San Jose ML, kterou jsem tam tak jako tak chtel sazet :lol:
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod -=Ondra=- » pát pro 02, 2005 23:17

kali píše:
-=Ondra=- píše:2kali: Diky moc za info... hnedka jsem si ted vsadil vypadnuti Moniky za 1.25 :lol: .... limit mi dali 40 euro (50 winning limit) Uvidime jak to vyhodnoti... :lol: :lol: :lol:

no ja jsem se je pokusil zmast a prihodil jsem do doublu se San Jose ML, kterou jsem tam tak jako tak chtel sazet :lol:

Presne to jsem chtel udelat... ale bohuzel jsem mel SJ-ML jiz vsazeno solo a nakonec jsem to nepridal :)
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » pát pro 02, 2005 23:18

-=Ondra=- píše:
kali píše:

Presne to jsem chtel udelat... ale bohuzel jsem mel SJ-ML jiz vsazeno solo a nakonec jsem to nepridal :)

mame cas do zitrka 19:50 tak to muzem pridavat vsude :mrgreen:
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod -=Ondra=- » pát pro 02, 2005 23:21

kali píše:mame cas do zitrka 19:50 tak to muzem pridavat vsude :mrgreen:

Ja se bojim, ze to pak daj void... jestlo to nalozi vice lidi za vice penez, tak je zle. A je jedno jestlo to bude solo nebo v AKO, proste 1,00...

Jestli to tam bude i zitra po poledni tak uz s vyplacenim moc nepocitam... :D
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod Strenght » pát pro 02, 2005 23:25

-=Ondra=- píše:
Strenght píše:Nechapu, Katka vyhrala..fakt tomu nerozumim, moje prvni chyb v tipovani VV..:(

Myslim ze neni tak moc co nechapat... aneb tomu i odpovidaly kurzy... Synottip vi proc takove kurzy nabizel. Od zacatku do konce byl stav dvojnasobny pro Katku. To znamena, ze kazdy moment prisel jeden hlas Monice a dva hlasy Katce. Za Katkou navic stal Vladko, coz ji trochu nahralo do karet, i kdyz se domnivam ze to nebylo rozhodujici. Ja jsem fandil Monice, ale "narod" mel jiny nazor... :)

2 AMZ: Myslim, ze nas tech par drobnejch co jsme dali na Moniku nemusi mrzet - ten kurz stal za to... dulezite je, ze jsme korekne po zacatku hlasovani odhadli, ze Katka vede a jiz dal neprihazovali na Moniku...

Kazdopadne ponauceni je jedine - verit vyvoji kurzu u Synottipu... :)

Nechapu v tom smyslu ze VV dost sleduju a byl sem si na 90% jistej ze poleti Katka..navic i z objektivniho divackyho hlediska ji nemuzu vystat..
Èlovìk, který nìco píše, aby se ujistil, že je kumštýø, je s odpuštìním trouba.
Strenght
Host
Host

Příspěvekod kali » pát pro 02, 2005 23:25

-=Ondra=- píše:

Ja se bojim, ze to pak daj void... jestlo to nalozi vice lidi za vice penez, tak je zle. A je jedno jestlo to bude solo nebo v AKO, proste 1,00...

no ja si myslim, ze je to celkem jistej void :roll: Ale za zkousku nic nedame, ze jo :wink:
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod -=Ondra=- » pát pro 02, 2005 23:32

kali píše:
-=Ondra=- píše:

no ja si myslim, ze je to celkem jistej void :roll: Ale za zkousku nic nedame, ze jo :wink:

Tedka nedavno tu JaraP daval takovyto bet jiz po FT a bez problemu to vyhodnotili... ale to se nesekli o celej den ale o jednu hodinu... :lol:

2 Strenght: Ja ji taky nemuzu vystat... Otec na ni nadava... cetl jsem, ze ji lidi nemaj radi. Jenze Monika taky u lidi nezabodovala. V podstate obe lidi povazovali za hloupe a nakonec zvolili "mensi devku" jak jsem nekde cetl... Jinak mohla pomoct i ta 4% mensina diky Vladove primluve...
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod 1 » sob pro 03, 2005 0:12

Ondra píše:Kazdopadne ponauceni je jedine - verit vyvoji kurzu u Synottipu... :)

Synottip je sh*t. Oni kurzy len opisuju a silno osetruju...
Jedina stavkova v CR, ktorej bookmakeri su velmi dobri (je jedina, kde som v minuse) a neboja sa zobrat vysoke vklady (viem, o com hovorim) je CHANCE.

Ale uz koncim, lebo budem napomenuty, ze toto je forum o VyVoleni a Big Brother :)
1
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » sob pro 03, 2005 10:36

1: Asi si me nepochopil... ja mluvil o vyvoji kurzu pouze u reality show VV... ale to je jedno...
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod Plutonium » sob pro 03, 2005 11:35

kali píše:Nesleduji VyVolene uplne peclive, presto se mi zda celkem jasna volba pro pristi kolo.

Necekam, ze by locals vypsali nejakou kravinu, ale mistri z BaW (kteri si ani nevsimli, ze duel je ted v patek a stale nabizi duel Monika x Katka, uzaverka 3.12. 19:50 :lol: ) by mohli vypsat zajimavy kurs.

Ocenim pripominky a nazory vsech co sleduji VyVolene dukladne, ale mne vychazi celkem jasne Jindra - next to be voted out.

:arrow: Vladko urcite neda Katku, velmi pravdepodobne Jindru (teoreticky Michala, pokud by vznikla nejaka hodne silna roztrzka)
:arrow: Katka da pravdepodobne Michala
:arrow: Michal Jindru (teoreticky Vladka, pokud by vznikla nejaka hodne silna roztrzka)
:arrow: Jindra pravdepodobne Michala, pripadne s mensi pravdepodobnosti Vladka. Urcite ne Katku.

"Vitezem" tedy bude bud Michal nebo Jindra, pri rovnosti hlasu posle Katka do duelu Michala

a) do duelu jde Jindra - vezme si bud Vladka nebo Michala = Jindra out
b) do duelu jde Michal, teoreticky Vladko - oba si vezmou Jindru.

Jedine co to teoreticky muze zhatit, ze dojde k nejake hodne ostre "bitce" mezi Michalem a Vladkem a jeden z nich si vezme necekane silneho soupere v podobe druheho kohouta. Od Vladka to ale necekam, pocitam s tim, ze si vezme Jindru. Michal podle mne taky nebude riskovat kdyz uz je konec tak blizko a zvoli taky Jindru...

Vychazi mi z toho jasny Jindra out :idea:

Predem diky za nazory :P

Souhlasím s tebou tak napùl:
To, že ve vile vyberou Jindru nebo Michala je velmi pravdìpodobné, spíš myslím, že to bude Jindra (hlasy od Michala a Vlada). Jindra zøejmì ve své prostotì dá Vlada. Pokud by byl hráè, dá Michala, protože ví, že Kaèena by zvolila Michala. Podle mì se duelu stejnì nevyhne, protože Michal ho vyzve. Otázka je, když bude do duelu volit Jindra, jestli si vezme Michala (myslím, že Vlada si nevezme, to by byla sebevražda) nebo Kaèenu.
Hlavnì si myslím, že v duelu Jindra - Michal poletí spíš Michal a nebude to kvùli sympatíím s Jindrou ale kvùli tomu, že na rùzných fórech se Momentálnì proti Michalovi zvedá "vlna nesympatií" :)
Plutonium
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec