Fortuna-Hanák radí, klame, dezinformuje

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Orken » pát pro 16, 2005 15:00

no podle me se tim uz zbytecne zabyvate...kdyz je nekdo tolik blbej tak at si ty jeho tipy vsazi.. cas se da vyuzit jinak, nez dopisovani si s hanakem o nicem..
Orken
Host
Host

Příspěvekod longevyl » pát pro 16, 2005 16:09

Orken píše:no podle me se tim uz zbytecne zabyvate...kdyz je nekdo tolik blbej tak at si ty jeho tipy vsazi.. cas se da vyuzit jinak, nez dopisovani si s hanakem o nicem..

to je sice pravda, ale èlovìk nemùže dìlat jen smysluplné vìci..maèù málo, èasu dost a je to celkem sranda 8)
Tìším se na zítøejší preview :footy:
longevyl
Member
Member

Příspěvekod widush » pát pro 16, 2005 16:45

tiež som neodolal a pozrel na stránku fortuny . . . dos? som sa zasmial na tomto: http://www.ifortuna.cz/content.php?node=138
a hlavne posledná veta Neváhejte a bìžte si vsadit, tyto peníze leží doslova na ulici. stojí fakt za to . .

kto umí ten umí a kto neumí ten a? èumí :lol:
widush
Exmember
Exmember

Příspěvekod longevyl » pát pro 16, 2005 17:40

Tak nám pøišla odpovìï..a je navýsost zajímavá...
Vyndal jsem irelevantní otázku na mou osobu a stran zveøejnìní odpovídám, že ANO, to bylo vlastnì mým pùvodním zámìrem..napsat o tom èlánek...mì je jasné, jak to je, ale chtìl jsem to vašimi slovy. Kdybych to napsal jen dle mého názoru, bylo by to žalovatelné- to pøece víte nejlépe sám...A na závìr: Celá ta akce nebyla namíøeno proti vám, nýbrž proti ubohé manipulaci ze strany Fortuny, kteréžto jste bohužel pro Vás mediální tváøí. To, že asi nerad, Vás odpovìdnosti za svou prezentaci a její následky v žádném smìru nezbavuje. P.S. Jak jste myslel s tìmi VyVolenými :lol: ?

Od Big bookieho:
vy jste to ale vùbec nepochopil, já se Vám k nìèemu takovému vùbec pøiznat
nemùžu. Stejnì tak Vám kanceláø nikdy nemùže pøiznat, že je nìjaký zápas
prokazatelnì fixed, nebo že Vv byla sraèka kde se prokazatelnì vìdìlo kdo
vypadne v pøíštím kole. Dokážete si pøedstavit jak to bude pùsobit na
psychologii bìžných sázkaøù, kteøí sází s vìdomím, že jde poøád o sport a ne
o byznys? Vùbec nic Vám nemùžu pøiznat na rovinu a ani
nechci. K èemu by mi to bylo? Abyste to zase nìkde zveøejnil?

mìjte se.
longevyl
Member
Member

Příspěvekod longevyl » pát pro 16, 2005 17:50

longevyl píše:Tak nám pøišla odpovìï..a je navýsost zajímavá...
Vyndal jsem irelevantní otázku na mou osobu a stran zveøejnìní odpovídám, že ANO, to bylo vlastnì mým pùvodním zámìrem..napsat o tom èlánek...mì je jasné, jak to je, ale chtìl jsem to vašimi slovy. Kdybych to napsal jen dle mého názoru, bylo by to žalovatelné- to pøece víte nejlépe sám...A na závìr: Celá ta akce nebyla namíøeno proti vám, nýbrž proti ubohé manipulaci ze strany Fortuny, kteréžto jste bohužel pro Vás mediální tváøí. To, že asi nerad, Vás odpovìdnosti za svou prezentaci a její následky v žádném smìru nezbavuje. P.S. Jak jste myslel s tìmi VyVolenými :lol: ?

Od Big bookieho:
vy jste to ale vùbec nepochopil, já se Vám k nìèemu takovému vùbec pøiznat
nemùžu. Stejnì tak Vám kanceláø nikdy nemùže pøiznat, že je nìjaký zápas
prokazatelnì fixed, nebo že Vv byla sraèka kde se prokazatelnì vìdìlo kdo
vypadne v pøíštím kole. Dokážete si pøedstavit jak to bude pùsobit na
psychologii bìžných sázkaøù, kteøí sází s vìdomím, že jde poøád o sport a ne
o byznys? Vùbec nic Vám nemùžu pøiznat na rovinu a ani
nechci. K èemu by mi to bylo? Abyste to zase nìkde zveøejnil?

mìjte se.

Mimochodem že by prostý budoucí èas namísto podmiòovacího zpùsobu ve vìtì "jak to bude pùsobit" naznaèoval, že se doèkáme veøejného coming outu :shock: ?
longevyl
Member
Member

Příspěvekod PetrHudecek » sob pro 17, 2005 1:54

pane Longevyle, pøekvapil jste mì když jste to uveøejnil, myslel jsem že zùstanete trochu nad vìcí a že nebudete zveøejòovat naši korespondenci. Lepší by bylo psát nìjaké pøíspìvky o sportu, když jste na fóru o sázení a ne šaškárny typu Blesk, Hrom nebo Ring. Musí Vám být jasné že se nezavdìèíte všem a že se obèas najdou chyby, zvláštì když Vám na krk hodí nìco, èemu musíte vìnovat minimálnì dvì hodiny dennì a zdržuje Vás to od poøádné práce. Jste nucen prodávat Škodovky, ale øíkáte kupujícímu, že to má chyby tady a tady a že si má vlastnì øíct o slevu. Doufám, že jste mi už porozumìl. Tím ukonèuji naši korespondenci.
Všem chci ještì øíct ještì jednu vìc a byl bych rád kdyby jste ji pøipleskli ještì do jiné diskuze.
Nadáváte tady na èeské kanceláøe a jejich manipulák. Uznávám, že to je vymoženost kterou nemá nikdo jiný na svìtì. Ale nikde nedostanete takové špeky jako v ÈR. A dostáváte do ruky živé prachy a ne na úèet jako pøes Net. A nehraje na Vás nikdo habaïùry se špatným kursem. Máte tiket a mùžete jít s kanceláøí do právního sporu. Jednáte tady s konkrétními lidmi. A pøes internet jednáte s nìkým pøes e-mail, v lepším pøípadì pøes telefon. To, že se nìjakej zástupce BaW masíruje v rádiu, že mu mùžete napsat kdykoliv cokoliv a že Baw nemá s žádným èeským klientem soudní spor jsou kecy, kecy. Spor být ani nemùže, protože Vám nikdo poøádnì neodpoví. Já jsem u BaW reklamoval x krát kdy mì okradli a nic se nikdy nevyøešilo. Poøád to prošetøují a na maily mi už ani neodpovídají. U W.Hilla mi dali stopku nekompromisnì po trefení 5000EUR za den. Nechci se nijak honit, byla to jedna z mých nejvyšších jednorázových výher vùbec. Ale stopku by Vám v ÈR nikdo nedal. Ve Fortunì bereme desítky stotisícových vkladù dennì. A taky je vyplácíme. Když se nám nìco nezdá tak to neberem, to byste dìlali na našem místì taky.
Aktuální srovnání kurzy ÈR vs Svìt:
Milán-Mesina 1,25. Ve svìtì 1,2.
Regina-Inter -1,75. Ve svìtì 1,6.
Mainz-Duisburg 1,75. Ve svìtì 1,6.
PSV-Tilburg 1,2. Ve svìtì 1,15.
Alkmaar-Waalwijk 1,5. Ve svìtì 1,35.
Souèin ÈR: 6,8 Svìt: 4,7. Kurzy jsou uvádìny v prùmìru. Vycházím ze statistiky Betradaru v sobotu v 1 hod.52 min ráno.
Takže ten manipulák se Vám poøád vyplatí.

sázení zdar.
PetrHudecek
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » sob pro 17, 2005 2:24

2PH: S BaW jsem se hadal taky jiz mnohokrat... jsou to svine (limity u uspesnych, stornovani po zacatku, atd.), ale to je jiz znama vec.. posleze zminovany Will Hill taky neni zrovna "the best" a existuji daleko lepsi spolecnosti.

Nejidealnejsi je BetFair = burza, zadna spolecnost... kazda kurzova chyba nemuze byt "stornovana", obvykle vysoke kurzy a mnoho vyhod - zadne limity. VYBORNY livebetting a vyborny interface, ktery nikdy nezklame a neni narocny na pripojeni (i-net konektivitu). Navic pokud clovek prohraje, tak alespon hreje u srdce, ze penize netecou SK, ale nejakemu jedinci.

Co se tyce MANIPULAKU tak ten se nam porad nevyplati... moje zkusonest je takova, ze jsem moc rad, ze jej jiz neplatim.

1) Vami vybrane kurzy jsou prumerne, a v realu lze pri pouziti vice SK vykouzlit vyssi kurz.

2) Pokud tyto zapasy nescitam do AKO a podivam se na ne jednotive tak:
Milán-Mesina 1,25 = 1,136 -> nizsi nez prumer ve svete
Regina-Inter -1,75 = 1,59 -> nizsi nez prumer ve svete
Mainz-Duisburg 1,75 = 1,59 -> nizsi nez prumer ve svete
PSV-Tilburg 1,2 = 1,09 -> nizsi nez prumer ve svete
Alkmaar-Waalwijk 1,5 = 1,36 -> vyssi nez prumer ve svete

Takze az na jeden zapas to neni s tim MP tak zhave, nehlede na to, ze jdou sehnat i vyssi kurzy nez uvadeny prumer. Ja osobne tyto zapasy nesazim a ani se o tyto ligy nezajimam, takze to jde mimo me...
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod longevyl » sob pro 17, 2005 8:55

Milý pane Hanáku alias PH, myslím, že zveøejnìní Vás nemohlo pøekvapit, neb jste vìdìl, že to dìlám s každým naším mailem, ve kterém není nic osobního a který se týká vìcí veøejných. pøijde mi jedno jestli to vyjde na netu nebo v tisku (tam se snad divit nebudete).

Že se najdou chyby chápu, ale neuvìøím vám, že chyby typu Steaua hraje o postup èi devadesátiminutový Salzburg vyplývají z èasového presu. Jestli máte na èervené oznaèení zápasù na zadní stranì Deníku Sport+ vymyšlení nìkolika velestruèných komentáøù dvì hodiny, pak není co øešit, tohle pøece nadprùmìrnì orientovaný sázkaø musí s trochou nadsázkou zvládnout cestou do práce....

Ad ty kurzy- Ondra mì pøedbìhl...manipulák se vyplatí jen pøi plachtách, což je snad nejpitomìjší zpùsob seriózního sázení. Nicménì pøëce sám musíte cítit, že váš pøíklad byl zoufale jednostraný a øeèeno s klasikem mìl více dìr než "ústa staré squaw":) Ostatnì Ondra vám spoèítal reálnou hodnotu Vámi vychválených kurzù.

P.S. Stopku byste mi sice nedali, zato by vaše pracovnice hned volala na ústøedí, snížili byste mi kurz, popø. omezili vklad na utkání (tedy elegantní stopka) a v neposlední øadì byste se ohánìli dalším nechutných zvykem- tedy 3 až 5 AKEM...

P.S2.: Když se ten manipulák tak vyplatí, proè tedy sám sázíte všude možnì na internetu a ne v jiných kamenných než Fortuna, kde asi nesmíte?
longevyl
Member
Member

Příspěvekod BarnetGlasgowTB » sob pro 17, 2005 12:40

Jsem rád že si každý vytvoøí svùj pohled na situaci a øídí se dle svého uvážení pan PH,dìlá svoji práci za spoleènost Fortuna tak se není èemu divit a ten poslední pøíspìvek je skvìle napsaná propagace,což se dalo èekat...
osobnì jsme se tomu musel :D
BarnetGlasgowTB
Host
Host

Příspěvekod sporttipy » sob pro 17, 2005 14:02

8) he jsem rád že se tu nám tu p. Hanák ukázal, vìøím, že by z toho mohla vyplynout velice plodná debata :wink:
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady