Moderátor: Moderátoři
Vlèevskiy píše:Já sem si to stahnul z tohoto forumu, program TIPNI. Ale podle mì je to nìjaká blbost, paè je to už staré asi rok a nikdo to naaktualizuje. Takže asi to odinstaluji, stejnì tam není ani ruská, ani anglická fotbalová liga
-=Ondra=- píše:Vlèevskiy píše:Já sem si to stahnul z tohoto forumu, program TIPNI. Ale podle mì je to nìjaká blbost, paè je to už staré asi rok a nikdo to naaktualizuje. Takže asi to odinstaluji, stejnì tam není ani ruská, ani anglická fotbalová liga
Ja jej nepouzivam, ale usuzuji, ze nejspise nemusis mit vsechny suatabaze s vysledky...
Vlèevskiy píše:
No, to je jedno, stejnì je to beztak nìjaká blbost Já moc ani nechápu jak takové prográmy mohou pomoct k lepšímu tipování. Podle mì ty nejdùležitìjší novinky se dozvíš stejnì z internetu ( musí ovšem najit ty nejlepší stránky) a pak samozøejmì z televizních pøenosù, což je asi to nejdùležitìjší
zirkonxx píše:Vlèevskiy píše:
No, to je jedno, stejnì je to beztak nìjaká blbost Já moc ani nechápu jak takové prográmy mohou pomoct k lepšímu tipování. Podle mì ty nejdùležitìjší novinky se dozvíš stejnì z internetu ( musí ovšem najit ty nejlepší stránky) a pak samozøejmì z televizních pøenosù, což je asi to nejdùležitìjší
Tak na vysvìtlení tenhle program vznikl pro mou osobni potrebu statistiky a evidence vysledku... to ze tam nejsou všechny vysledky je dano nedostatkem casu a tim ze to je nekomercni projekt kteremu se venuji ve svem volnem case...
Pokud mi budes chtit pomoct tak budu rad..
Urcite muzu pridat dalsi ligY ale pritom jak nestiham dopnovat ty stavajici se mi zda zbytecne pridavat dalsi..
Vlèevskiy píše:Jo, chapu to. Ale stejnì se mi zdá, že ty programy k vìtší úspìšnosti nepøispivají. No, možná jen trošièku. Myslím, že na to máš skuteènì málo èasù a proto ten program bez správných aktualizaci jaksik postradá svùj smysl No, a tím, že bych ti pomahal, to asi nebude ten správný nápad , jelikož moje znalosti s programováním jsou na bodu mrázù Jsem vždycky rád, když dostánu 4 z poèitáèù. Konkretnì teï probiráme delphi. Pascal už jsme probrály, ale že bych z toho byl nìjak chytøejší, to se øíct rozhodnì neda. Holt, jsem si vybrál špatnì, mìl jsem radší jit na ekonomiku. No, možná se tam ještì dostanu, uvidíme za 2 roky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků