Vlèevskiy píše:Jo, chtìl jsem se zeptát jestli existují v Èeské republice podobnì kvalitní fóra, nebo profisazkar je jaksik nejlepší? Zatím jsem se setkál jen z fórem kolem dvoù a musím teda øíct, že to nedosahoválo ani z pùlky kvalit profisazkaøe.
Moderátor: Moderátoři
Vlèevskiy píše:Jo, chtìl jsem se zeptát jestli existují v Èeské republice podobnì kvalitní fóra, nebo profisazkar je jaksik nejlepší? Zatím jsem se setkál jen z fórem kolem dvoù a musím teda øíct, že to nedosahoválo ani z pùlky kvalit profisazkaøe.
AMZ píše:to Vlèevskiy: z jazyka (pravopisu) si hlavu nedìlej...
Èeština je tìžká a chyb v ní nasekám rovnìž spoustu.
Já sám mám ale hlavnì obrovské problémy s angliètinou a nìkdy bych velmi uvítal, kdyby zde byla nová sekce:
pøeklady z/do angliètiny
Obèas se musím se sázkovkami hádat a s mojí slabouèkou angliètinou "mám problémy vysvìtlit jim problém"
Podobnì jsem na tom, když mám luštit nìjaké bonusy u sázkovek a k nim dlouhé podmínky a vysvìtlivky.
-------------------------------------------------------------
AMZ píše:Profisazkaø.com je v souèasnosti to nejlepší, co mùžeš na èeském nebo slovenském webu ohlednì tipování najít.
kalimu po mým slovech asi "naroste høebínek", ale jsou Vánoce, tak a? má ode mne nìjaký dárek
Škoda jen, že tento web svoji pozici na trhu nedokáže øádnì zhodnotit...
Salat píše:Taky se pripojuju k tomu, ze co se tyce ceskejch a slovenskejch stranek, je profisazkar to nejlepsi, co se da najit. A myslim ze je to hlavne diky te selekci clenu, bez ni by totiz nebyla uroven ani nahodou takova, jaka je
kali píše:AMZ píše:Profisazkaø.com je v souèasnosti to nejlepší, co mùžeš na èeském nebo slovenském webu ohlednì tipování najít.
kalimu po mým slovech asi "naroste høebínek", ale jsou Vánoce, tak a? má ode mne nìjaký dárek
Škoda jen, že tento web svoji pozici na trhu nedokáže øádnì zhodnotit...
no, AMZ .... hrebinek narostl
ne, vazne, tato slova nas tesi, nicmene realita je takova, ze ovace sklizime jen diky Vam, lidem, kteri na forum prispivate ... respekt a podekovani si zaslouzite Vy, nebot forum je tam, kde je, diky Vam
Co se zhodnoceni tyce... cilem webu je sdruzovat sazkare na pratelske bazi, komerce nas nezajima, ja osobne si myslim, ze ve chvili, kdy zacne sazkarske forum mit za cil vydelavat penize na sve existenci, pak zacne stradat po strance sazkarske... Za svoji osobu muzu rici, ze rad doplacim na forum z vlastni kapsy a komercni provazanost nas prakticky nezajima, protoze toto forum je zalozene na jinem duchu...
... spolecne proti bookies, bez hadek a vzajemneho osocovani, rodinne forum, tot cil nas vsech (doufam).
Prestiz, pozice na "trhu"... who cares? Ja ne. Zde jsem poznal lidi, kterych si vazim, at uz po strance sazkarske ci lidske, tot neco, co na komercnim webu nenajdu
AMZ píše:to Vlèevskiy: z jazyka (pravopisu) si hlavu nedìlej...
Já sám mám ale hlavnì obrovské problémy s angliètinou a nìkdy bych velmi uvítal, kdyby zde byla nová sekce:
pøeklady z/do angliètiny
Obèas se musím se sázkovkami hádat a s mojí slabouèkou angliètinou "mám problémy vysvìtlit jim problém"
Podobnì jsem na tom, když mám luštit nìjaké bonusy u sázkovek a k nim dlouhé podmínky a vysvìtlivky.
AMZ píše:to -=Ondra=-:
Dìkuji moc za Tvoji nabídku ohlednì pøípadných pøekladù z/do angliètiny.
Zatím jsem to vždy nìjak zvládl, ale jeden nikdy neví, kdy budu pomoc potøebovat, takže ještì jednou díky.
Možná by skuteènì nebylo na škodu založit sekci:
Pøeklady z/do angliètiny
Myslím, že nejsem jediný, kdo s ní zápasí a vìøím, že by tuto rubriku využili i jiní.
Samozøejmì by se zde nepøekládaly dlouhé èlánky, ale skuteènì jen pomoc v nouzi - tzn. korespondence a reklamace mezi námi sázkaøi a netovými sázkovkámi a pod.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků