Moderátor: Moderátoři
Vlèevskiy píše:Gagine, já jsem se akorát chtìl zeptat, co je to za fórum. Je to nìco podobného jako profisazkar, akorat se za to musí platit? A kolik by to stálo mìsíènì? Nevím, jestli to je tam nìkde napsané, každopadnì jsem to nenašel , takže nevím .
Vlèevskiy píše:No, trochu mi to nejde do hlavy, jaký má smysl dìlat placené tipy na 1 mìsíc a potom to zase dávat free . No, to je jedno. Ale asi existují takové placené stránky, že? Kde si normalnì zaplatíš nìjaký finanèní obnos a pak máš celý mìsíc ty perfektní tipy od nejlepších profikù v republice. Myslím, že tam pøešel pravì Honano, nebo už zmizel z internetu nadobro?
Filipi píše:Vlèevskiy píše:No, trochu mi to nejde do hlavy, jaký má smysl dìlat placené tipy na 1 mìsíc a potom to zase dávat free . No, to je jedno. Ale asi existují takové placené stránky, že? Kde si normalnì zaplatíš nìjaký finanèní obnos a pak máš celý mìsíc ty perfektní tipy od nejlepších profikù v republice. Myslím, že tam pøešel pravì Honano, nebo už zmizel z internetu nadobro?
Hanano najdes na www.kolemdvou.cz pod nickem žabak
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník