Prosím kde najdu u Bet365 under / over na NBA?
Na betbrain.com je napsán, ale jak vlezu na stránky bet365 tak tam nic nevidím nikde. Jsem tam registrovanej krátce, potøeboval bych poradit.
Díky
Moderátor: Moderátoři
Gagin píše:Prosím kde najdu u Bet365 under / over na NBA?
Na betbrain.com je napsán, ale jak vlezu na stránky bet365 tak tam nic nevidím nikde. Jsem tam registrovanej krátce, potøeboval bych poradit.
Díky
Gagin píše:Každopádnì jsem nevìdìl že výši handicapu si tam mùžu urèovat, to je velice dobré
cica18 píše:Gagin píše:Každopádnì jsem nevìdìl že výši handicapu si tam mùžu urèovat, to je velice dobré
u BET365 uz mam registraci silene dlouho, no doposud sem sem tam neposlal ani cent (a to mi kdysi poslali i nejakou kartu, nemyslim penezni).....kazdopadne jaky maji vstupni bonus (maji-li nejaky?) a pak by me taky zajimalo jak se tam nastavuje ta vyse handicapu ? pouzivam to obcas u fonbet, no tady sem na to neprisel
Gagin píše:Vèera jsem hrál na Bet365 over na Lakers 176 ....
Tip vyšel v kurzu 1,90 ovšem dneska na kontì nemám pøipsanou výhru, a vypadá to že mi tip oznaèili jako KO...
Chci se zeptat, jestli nìkdo nevíte jak se dá kouknout na historii tipù, který jsem vsadil a taky když to tam bude správnì tak co s tím, mám jim poslat email?
Nebo prostì nechápu proè mi to ještì nevyhodnotili a nebo už vyhodnotili ale špatnì
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník