V létì tu kolem nicku Honano byla debata:
http://www.profisazkar.com/forum/viewtopic.php?t=5637
-------------------------------------------------------------
Moderátor: Moderátoři
AMZ píše:V létì tu kolem nicku Honano byla debata:
http://www.profisazkar.com/forum/viewtopic.php?t=5637
AMZ píše:No, Honano mùže øíkat, co chce...
Z diskuze jasnì vyplynulo, že byl NUCEN ODEJÍTI a navíc s velkou ostudou.
Mì nepoškodil, ale nìkteré kolegy z tohoto webu ano.
Škoda, že Ti nenapsal, jak se s nimi finanènì vyrovnal
Vlèevskiy píše:Paè jsem se ho jaksik neptal, ale to už je stejnì jedno. Ale stejnì si myslím, že to byl hodnì dobrý tiper, ale když lidem ukradl peníze, asi musel pryè. Nicménì pry odešel z vlastní vùle a Nedo byl kvùli tomu hodnì naštvaný. To alespoò napsal, jinak vùbec nic nevím. Akorát jsem se tu divál na ty jeho starší analýzy a jsou hooodnì dobré
-=Ondra=- píše:Vlèevskiy píše:Paè jsem se ho jaksik neptal, ale to už je stejnì jedno. Ale stejnì si myslím, že to byl hodnì dobrý tiper, ale když lidem ukradl peníze, asi musel pryè. Nicménì pry odešel z vlastní vùle a Nedo byl kvùli tomu hodnì naštvaný. To alespoò napsal, jinak vùbec nic nevím. Akorát jsem se tu divál na ty jeho starší analýzy a jsou hooodnì dobré
No kazdopadne jeho prace muzes cist jinde... Takze pokud mas zajem, neni problem si je vyhledat. Nevim jestli stale pise na BA, ale videl jsem ho na mnoha forech...
Vlèevskiy píše:AMZ píše:No, Honano mùže øíkat, co chce...
Z diskuze jasnì vyplynulo, že byl NUCEN ODEJÍTI a navíc s velkou ostudou.
Mì nepoškodil, ale nìkteré kolegy z tohoto webu ano.
Škoda, že Ti nenapsal, jak se s nimi finanènì vyrovnal
Paè jsem se ho jaksik neptal, ale to už je stejnì jedno. Ale stejnì si myslím, že to byl hodnì dobrý tiper, ale když lidem ukradl peníze, asi musel pryè. Nicménì pry odešel z vlastní vùle a Nedo byl kvùli tomu hodnì naštvaný. To alespoò napsal, jinak vùbec nic nevím.
sporttipy píše:bohužel také musím zareagovat
Honano navenek budí dojem vyrovnaného a spolehlivého spoleèníka a sázkaøe...bohužel jen navenek postupnì tu nìkolika lidem (vèetnì mì) mazal med kolem huby a nakonec frnkl s prachama na chorvatská a kdovíjaká ještì fora...
Honano je sebevìdomý švýcarský milionáø, který bohužel trpí nìjakou chorobnou roztržitostí a stále zapomíná plnit své závazky nebo ztrací kreditní karty...prý ho dokonce musí nìkteré èeské sázkové kanceláøe banovat, protože by jinak doèista zkrachovali..no nic je mi líto že Honano do své oprátky lží a slíbù dostává další a další lidi...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků