AMZ ve svém Obèasníèku è.2 píše:Protože se na všech možných stránkách množí deníèky jako houby po dešti, rozhodl jsem se zveøejòovat výherní tikety jako dùkaz, že veškeré zde uvedené tikety skuteènì sázím.
Mnozí sázkaøi si totiž vymýšlejí tipy za nesmyslnì vysoké èástky, aniž by je skuteènì vsadili nebo vyhledávají nejvyšší možné kurzy u sázkovek, kde vùbec nemají úèty.
Není problém napsat, že sázím 10 000 Kè na ten èi onen zápas, ale problémem bývá zveøejnit výherní tiket. Najednou nikdo nema scanner, kopírku apod. Hlavnì, že sází za desetitisíce.
doufám, že toto nebylo na mì. Tikety sice ve svém deníèku nezveøejòuji (jen pokud jsem to sem nestihl dát pøed zaèátkem zápasu, pak ho zveøejním), ale to neznamená, že sázím jinak.
Pohybuju se pracovnì po jižní moravì a po vysoèinì. Scanner k dispozici opravdu nemám, kopírku sebou taky netahám
, takže bych mohl využít maximálnì digi?ák. Ten sebou ale taky tahám jen výjimeènì. Mohl bych zveøejòovat aspoò tikety z netu, ale obrázky ve svých pøíspìvcích moc nepoužívám zdùvodu rychlosti (spíše pomalosti) mého pøipojení k netu (mobil - GPRS èasto s mizerným signálem).
Èástky, které sázím se mùžou od skuteènosti lišit, ale jen o pár korun, protože kvùli zjednodušení i když sázím za eura, tak to tady uvádím v korunách a zaokrouhluji na stovky.
Døív jsem sázel jen v kamenných, a to podle toho, kde jsem se právì pohyboval. U nás máme jen tipsport a fortunu, ale èasto bývám i v Brnì a tam se dá vsadit tedy v kterékoliv kamenné (nejèastìji využívám chanci na pøíkopì, tipáè na M. Horákové (tady taky victoriatip) nebo Divadelní a na Masaryèce jsou všechny SK pod jednou støechou takže i tam bývám obèas k vidìní. Jinak podle toho, kde jsem a jaká sk je k dispozici. Na netu jsem zaèal u SB (nyní už skoro nevyužívám), pak dlouho jen BaW a expekt. Koncem loòského roku jsem zaèal sázet u dalších netových sázkovek mezi kterými obèas pøelívám peníze pøes MB (docela šikovná vìc
). Takže teï sázím kromì již uvedených sk na BF (to tady zatím neuvádím, ale do budoucna to nevyluèuju), fonbetu, nordicbetu, ladbrokes, registrovaný jsem u pinnaclu, ale tam zatím nemám vklad. Je pravdìpodobné, že v budoucnu využiju služeb i nìkterých dalších sázkovek, pøedevším tìch, které podporují MB.
To jen na vysvìtlenou. Kdo mi vìøí dobøe dìlá, kdo nevìøí, jeho problém