Sázky od JaraPa

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod AMZ » pon led 09, 2006 22:38

-------------------------------------------------------------

Mohu Tì uklidnit, Tebe se má poznámka netýkala. Byla smìøována na jiné weby. Protože tato sekce je však volnì pøístupná, nebudu zde uvádìt jejich názvy. Mohla by zde vzniknout nekoneèná debata nebo zbyteèná slovní pøestøelka.

Mám rovnìž mj. T-Mobile GPRS/EDGE a samozøejmì je to pomalé. V cenì je ale i WAP, který hojnì používám, jak ke sledování výsledkù, tak i k sázení. Nejvìtší problém s rychlostí bývá u livescore pøi sázení tenisu. Než se mi vše naète, je uhrán témìø jeden game.

Nemám dùvod Ti nevìøit. Tipy Ti vycházejí, je vidìt, že sázkovkám nedáváš vydìlat a to je dobøe. Navíc není žádnou povinností zde tikety scannovat.

Tolik na vysvìtlenou.

Hodnì štìstí!

AMZ
Host
Host

Příspěvekod JaraP » pon led 09, 2006 22:48

AMZ píše:-------------------------------------------------------------

Mohu Tì uklidnit, Tebe se má poznámka netýkala. Byla smìøována na jiné weby. Protože tato sekce je však volnì pøístupná, nebudu zde uvádìt jejich názvy. Mohla by zde vzniknout nekoneèná debata nebo zbyteèná slovní pøestøelka.

Mám rovnìž mj. T-Mobile GPRS/EDGE a samozøejmì je to pomalé. V cenì je ale i WAP, který hojnì používám, jak ke sledování výsledkù, tak i k sázení. Nejvìtší problém s rychlostí bývá u livescore pøi sázení tenisu. Než se mi vše naète, je uhrán témìø jeden game.

Nemám dùvod Ti nevìøit. Tipy Ti vycházejí, je vidìt, že sázkovkám nedáváš vydìlat a to je dobøe. Navíc není žádnou povinností zde tikety scannovat.

Tolik na vysvìtlenou.

Hodnì štìstí!

doufal jsem, že se mì to netýká :lol:

EDGE mùj telefon (S55) nezvládá, navíc u nás (v Ivanèicích) nemám ani tento signál (ale vím, že bych to využil v Brnì, Jihlavì atd). Mám vyhlídnutou N6320i, ale mìl jsem v souvislosti s bytem nìjaké výdaje a ještì vìtší budou, takže to bude muset ještì chvíli poèkat. Anebo ne nìco mobilního rychlejšího.
WAP využívám dost èasto, u Eurotelu mám 500 kB zdarma, ale to mi nestaèí, takže zbytek doplácím :lol:
Jaké wap stránky používáš?
sportu zdar a sázení zvlášť :)
JaraP
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » úte led 10, 2006 0:04

Na PC mám Siemens S55 /GPRS/ a na notebook Nokii N70 /EDGE/.

Ze stránek WAPu si vystaèím s klasikou:

http://wap.tanger.cz - tam je mj. teletext ÈT1 a NOVA, což mi na prùbìžné výsledky bohatì staèí.

Na sázení pøes WAP jsem zatím zkoušel sázkovky: Unibet, Will Hill a Betandwin, z našich pak Synottip.

Teï pøi psaní mì napadlo, že by se v sekci HELP mohlo založit nové téma: WAP sázení - adresy, odkazy, livecsore apod.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » úte led 10, 2006 0:08

AMZ píše:WAP sázení - adresy, odkazy, livecsore apod.

Tohle je vyborny napad! Tato problematika je zajimava, prestoze prozatim si vystacim s internetem a WAP pres mobil je pro me moc pomaly, zdlouhavy a zbytecne komplikovany...
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » úte led 10, 2006 0:24

WAP používám tam, kam nechci tahat notebook z dùvodu jeho možné ztráty nebo poškození a pøitom chci být informován o výsledcích nebo mít možnost si vsadit.

Peníze máš u sázkovky na úètu, takže si jen nastavíš jejich wapové stránky a máš možnost sázet tøeba i u livescore.

Debatu navrhuji pøesunout jinam, a? tu kolegovi - JaraP nenièíme deníèek.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod JaraP » úte led 10, 2006 6:57

deníèek mi nenièíte :wink: , sázení pøes wap mì zajímá. Já používám na livescore odkaz z Eurotel live, což je teletext ÈT a pak taky obèas wap.livescore.com, ale tam se dostanu jen na fotbal a nevím jak na hokej a tenis.

Bude opravdu lepší, když tuto debatu pøesunem do sekce Help, aby to bylo dohledatelné i pro ostatní, které to zajímá.
JaraP
Exmember
Exmember

Příspěvekod braun.tomas » úte led 10, 2006 7:17

gratulace k poslednímu tiketu, protože Malisse opravdu prohrál dvakrát 6:7 a ten první zápas ti taky vyšel - škoda že to nebylo za vìtší peníze protože kurz 12 je supr - GRATULACE :wink:
braun.tomas
Host
Host

Příspěvekod JaraP » úte led 10, 2006 7:44

risk se vyplatil, i když to bylo dost tìsné. Luczak vedl ve 2. setu 5:3, ale pak prohrával 5:6 a tiket mi zachránil v TB (vlastnì ve dvou TB :lol: )

zavedu malé vylepšení - u vyhodnocených tiketù budu uvádìt i výsledek, abych pøi pohledu o pár týdnù zpìt vidìl, s jakým štìstím nebo smùlou tiket vyšel nebo nevyšel.

Cho - Laine 1 1,6 OK 6:4 6:4
Malisse - Luczak 0:2 7,5 OK 6:7 6:7

celkový kurz: 12,00
vklad: 200
výhra: 2.400
expekt

stav: + 4.987
stav na zaèátku týdne: + 2.787
týdenní bilance: + 2.200

dobrý zaèátek nového týdne :lol:
JaraP
Exmember
Exmember

Příspěvekod Gagin » úte led 10, 2006 10:33

JaraP píše:Malisse - Luczak 0:2 7,5 OK 6:7 6:7[/color]

Tohle za kurz 7,5 vypadá velice slušnì :wink:
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » úte led 10, 2006 11:19

Také se pøipojuji s gratulací - Luczak /2:0 na sety/ v kurzu 7.50 - klobouk dolù!

AMZ
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec