vyhodnocení hcp -8

Moderátor: Moderátoři

vyhodnocení hcp -8

Příspěvekod smazak » stř led 11, 2006 23:08

Mìl jsem vsazený basket s hcp -8. Zápas skonèil o 8 bodù a Expect mi to vyhodnotil jako prohru, pøièemž to byla sázka bez remízy.Vyhodnotili to správnì, nebo by mi mìli vrátit vklad?
smazak
Host
Host

Příspěvekod noucamp » stř led 11, 2006 23:19

Sice takovou zkusenost na Expektu nemam, ale dle meho skromneho subjektivniho nazoru to je spis na vraceni vkladu ...
noucamp
Exmember
Exmember

Re: vyhodnocení hcp -8

Příspěvekod -=Ondra=- » stř led 11, 2006 23:21

smazak píše:Mìl jsem vsazený basket s hcp -8. Zápas skonèil o 8 bodù a Expect mi to vyhodnotil jako prohru, pøièemž to byla sázka bez remízy.Vyhodnotili to správnì, nebo by mi mìli vrátit vklad?

Jednoznacne vraceni vkladu... prostoze je tedy fakt, ze osobni zkusenost primo s Expektem v tomhle ohledu nemam...
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » stř led 11, 2006 23:42

-------------------------------------------------------------

Výtah z pravidel Expektu:

Basketbal

Výsledek zahrnuje prodloužení.

NBA: aby sázky byly považováni za platné, musí být odehráno nejménì 43 minut pøíslušného utkání. Pokud tomu tak není, jsou všechny sázky anulovány a nahrazeny kurzem 1.00.

Aby byly sázky platné, musí utkání zaèít ve stanoveném èase (místní èas). Jestliže je zápas zrušen nebo pøesunut, jsou všechny sázky anulovány a nahrazeny kurzem 1.00.

Sázky na bodový rozdíl jsou anulovány a nahrazeny kurzem 1.00, jestliže dosažené koneèné skóre (vèetnì rozdílu) bude remíza.

Sázky na celkový poèet bodù v zápase (více/ménì) jsou anulovány a nahrazeny kurzem 1.00, jestliže se koneèné skóre utkání bude rovnat stanovené hranici.

Zkusil bych urèitì reklamaci pøes e-mail. Mají èeskou podporu - když mi pøevádìli peníze, mluvil jsem s nìjakým chlápkem (èesky) a vše bylo vyøízeno k mé naprosté spokojenosti.

Když sázím handicapy a nejsem si jistý, jak danná sázkovka vyhodnocuje pøípadnou remízu, tak si dávám pozor, aby to nebylo celé èíslo /napø. 8/, ale vždy "s polovinou" /napø. 7,5 nebo 8,5/. Nìkteré sázkovky sice vrací vklad /kurz 1.00/, ale nìkteré to berou jako prohru. Takže velký pozor!

Basket sázím výjimeènì a konkrétní zkušenost s basketbalovou remízou v pøípadì rovnosti handicapu u Expektu nemám.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod smazak » čtv led 12, 2006 0:01

Díky, poslal jsem jim reklamaci tak uvidím co oni na to
smazak
Host
Host

Příspěvekod smazak » čtv led 12, 2006 15:08

Reklamace zabrala - vrácen vklad
smazak
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » čtv led 12, 2006 22:46

smazak píše:Reklamace zabrala - vrácen vklad

Jsem rad, ze to dopadlo podle platnych reguli!

GL!
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Zpět na Chat a pokec