-------------------------------------------------------------
Ve støedu to bude takový paskvil - slepenec hokeje a tenisu:
Sarpsborg - Comet , tip 10, kurz 1.20
Nieminen J. - Goldstein P. , tip 1, kurz 1.45
Synottip, výsledný kurz 1.74, vklad 385 Kè
Tip na norský hokej mi v tomto pøípadì slouží jako konstanta k hlavnímu tipu a tím je výše uvedený tenisový zápas. Poèítám s výhrou domácích, ale pro vìtší klid ji radìji jistím remízou.
V pøípadì tenisu vìøím, že pøekvapení už bylo dost v 1.kole a Fin by mìl potvrdit roli favorita.
Goldstein v úvodním kole pøešel pøes Volandriho, který zápas skreèoval za stavu 0:6 1:3 ve svùj neprospìch. Na hardu je sice jako doma (s oblibou se pohybuje na amerických betonech), ale jeho lepší výsledky jsou, až na výjimky, z nízkorozpoètových turnajù.
Nieminen si pomìrnì snadno poradil s Baghdatisem 6:2 6:2 a rovnìž na pøedešlém turnaji v Adelaide mìl slušné výsledky - výhry: Mathieu 6:2 7:6, Mayer 7:6 7:5, prohra v osmifinále se Serrou 6:4 6:7 6:2 /pozdìjším vítìzem celého turnaje/.
Na netu je nabízený kurz na Nieminena zhruba 1.25, nejvíce má asi Pinnacle (1.33) - to vše je ale moc málo. Za tyto kurzy bych se do toho nehrnul. Pøibral jsem si proto na pomoc norský hokej, kdy na spoleèné akovce dostanu u Synottipu (po odpoètu manipuláku 8.8%) kurz 1.60 a ten jsem již ochoten riskovat.
Vzájemná bilance: 1:0 pro Nieminena - r.2002, Delray Beach, hard, 6:1 6:2.
Oba zápasy pøidávám do obèasníèku z dùvodu, abych jej trochu "rozhýbal" a pokusil se navýšit stav banku ještì pøed Australian Open.
Pokud nìkterý z tìchto tipù budete využívat, vše dùkladnì zvažte. Není to na zaèátku tenisové sezóny na nijaký vysoký vklad a rovnìž v norském hokeji bývají neèekané výsledky.