quinton píše:Vlèevskiy píše:Poslyšte, mì se zdá, že úhledné analýzy s obrázkem jsou o hodnì lepší, než ty krátké, výstižné s nùlovými informacemi!
Jak s nulovými informacemi? Nezlob se na mì ale já nepotøebuji v analýze grafy, vystøižky z livescore a podobné vìci. To jsou pro mì nulové informace.
Pokud nìkdo napíše jasné dùvody proè hrát ten zápas na 5 øádkù a budou pádné, zahraji si ten zápas taky. Rozhodnì ale nebudu hrát zápas proto že jeden tým má køivku v nìjakým grafu o trochu výš
Jestli mám volit z dvou nabízených analýz, tak tak druhá je pro mì daleko lepší.
Já nevím, jestli máš tak pomalý internet, že ti nemùže rychle naèíst pár obrazkù, to už je tvùj problém. Graf, který ukazuje, jak si dotyèné kluby vedou za celoù sezonu podle mì není špatný! Ukazuje stoupajicí èi klesajicí formu a z toho jde taky hodnì vyèist! Jestli se to ovšem nelíbi více lidem v tomto foru, tak to tam dávat nemusím, mì je to v podstatì jedno, chtìl jsem to udìlat lépe, ale jak se zdá, tak se tu hromadí negativní ohlasy, tak napište, jestli to tam dávat nemám!