Obèasníèek è.2

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod AMZ » ned led 15, 2006 16:30

-------------------------------------------------------------

Díky za informace k Fonbetu.

Tady je obdržený e-mail z Netelleru:

Dear NETeller member,

NETeller is launching an improved bank wire transfer service for our members. We are now making our transfers worldwide through our global banking partner Barclays Bank. Starting immediately, please use the new wire information below. When wiring the funds, please email bankwires@neteller.com with your name, address, bank name, amount sent, and your NETeller 12 digit ID.

To send funds to NETeller by wire:

Fill out our online Bank Wire form with your legitimate information, and print off the completed copy.

Take the printout of the completed form to your bank to initiate your NETeller bank wire deposit.

Email bankwires@neteller.com with your NETeller ID and amount sent. As soon as the transfer has been verified and the Barclays Bank receives the funds, we will credit your NETeller account.

You will receive an email from bankwires@NETeller.com when the funds have been received by NETelller and credited to your account. This process is normally complete in 1-2 working days.

Please Note: When sending a bank wire, the name on the bank wire form must match the name on the NETeller Account.

Thank you for choosing NETeller.
The Leader in Online Payments.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » ned led 15, 2006 23:09

Australian Open - 1.den:

Daniel M. - Benneteau J. , tip 2, kurz 1.45
Dlouhý L. - Kohlschreiber P. , tip 2, kurz 1.50

Výsledný kurz 2.16, vklad 250 Kè, Synottip

1.zápas:

Benneteau je rozehratý z úspìšné kvalifikace /Kohlmann 6:4 6:4, Chadaj 6:2 2:6 6:2, Dancevic 6:3 6:2/, jinak žádná sláva.

Jeho soupeø je na tom ale ještì hùø. Pøednost dává antuce v Jižní a Støední Americe, kde má sice výborné výsledky, ale s hráèi od druhé stovky žebøíèku ATP níže.

2.zápas:

Kohlsreiberovi se loni na Novém Zélandu i v Austrálii daøilo. V nové sezónì si pøed týdnem poradil v Adelaide s domácími hráèi Guccionem a Hewittem /ikdyž ten se potýkal se zdravotními problémy/.

Dlouhý loni na hardu absolutnì nic, letos zatím jedna prohra v Chennai s Berrerem.

Kurzy u obou vybraných duelù nic moc, ale co dìlat... Lepit na jeden tiket šest rádoby tutovek v kurzech 1.15 nemíním. Hraje se v paøáku pøes 40 stupòù Celsia, navíc minimálnì na tøi vítìzné sety.

Vklad dávám pro zaèátek velmi nízký, protože bìhem 14-ti dnù trvání turnaje se jistì najdou zápasy, do kterých se vyplatí investovat více.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod Rafael » pon led 16, 2006 7:15

Nevím jak ti vyhodnotí tu skreè Daniela ale musím øíct že máš neuvìøitelný cit pro výbìr... :ave:
0,5/10 small
1/10 medium
1,5/10 big
Rafael
Exmember
Exmember

Příspěvekod cica18 » pon led 16, 2006 7:19

Rafael píše:Nevím jak ti vyhodnotí tu skreè Daniela ale musím øíct že máš neuvìøitelný cit pro výbìr... :ave:

vsazeno v Cechach - takze OK, neni-liz pravda :?: :D ...
cica18
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pon led 16, 2006 7:59

Díky, pánové, bude to na 100 % OK, jsme pøece v Èesku... :wink:

Úvodní èást 1.kola vyšla naprosto perfektnì, vyhrál snad každý.

V Australian Open jsem se hrabal 3 dny - až už mi lezlo na mozek.

Hledal jsem nìjakou skulinu u Synottipu a Worldbetu na umístìní v TOP 8 za rozumný kurz, ale mìli to vypsaný výbornì, nešlo tam nic vsadit.

Ženské zápasy jsem vynechal a soustøedil se jen na mužské. Z nich mi zùstali Anèiè, Benneteau, Hernych, Kohlsreiber a Wang. Pak už zbývalo jen vybrat dva zápasy na tiket, zvolil jsem vyšší kurzy. Jedinì Wanga jsem zvažoval sólo u Pinnacle za 1.629, ale nakonec jsem to nechal být.

Èeho lituju, že jsem nenašel odvahu vsadit na kvalifikanta Burgsmullera proti trápícímu se Schuttlerovi. Dva Nìmci, oba v souèasnosti absolutnì "mimo", hezký VALUE BET u Ladbrokes za 2.37...

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pon led 16, 2006 13:12

Snažší, než jsem èekal:

Daniel M. - Benneteau J. 2:6 1:6 0:3 skreè Daniel , tip 2, kurz 1.45, tip OK
Dlouhý L. - Kohlschreiber P. 5:7 2:6 4:6 , tip 2, kurz 1.50, tip OK

Synottip, výsledný kurz 2.16, vklad 250 Kè, výhra 545 Kè, zisk po odeèetení MP 273

Obrázek

Bank: ÈR ( 416 ), internet ( 26.03 Eur / 5.00 USD / 705.50 )

A co nám øíká pohled na kurzovní lístek ÈNB?

Celkový stav banku /ÈR + internet/ byl po 1.týdnu 1 154 Kè.

Po dvou týdnech jsme nìco naspoøili a navýšili tak bank na 1 992 Kè.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » pon led 16, 2006 19:37

AMZ píše:Nemám pøístup do rubriky Help, tak pøípadnou odpovìï napište, prosím sem nebo soukromé zprávy.

Hodil jsem ti s.zpravu..
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » úte led 17, 2006 0:33

Australian Open - 2.den:

Fleishman Zack - Norman Dick , tip 1, kurz 1.87, vklad 120 Kè, Expekt

Za hodinu nastupují proti sobì na kurt è.4 dva zoufalci, na které bych za normálních okolností nevsadil ani "pì?ák".

Chci však vyzkoušet trochu ulítlou sázku na mladšího Fleishmana, který mimo hard prakticky vùbec nehraje a jenž nìjakým zázrakem prolezl uspìšnì tøemi koly kvalifikace. Pro nìj je dnešní utkání stìžejní a mùže znamenat životní úspìch.

Dick Norman je na konci tenisové kariéry a na hardu za poslední tøi roky žádný slušný úspìch. Když k tomu pøiètu jeho vìk /v bøeznu mu bude 35/, tak s fyzièkou to nebude už nijak slavné. Díval jsem se pøed zhruba hodinou na poèasí v Melbourne a bylo necelých 20 st. Celsia, zataženo, dusno a vlhkost vzduchu témìø 80 %. O nìjaký ten stupeò se jistì ještì oteplí a já doufám, že pokud bude Fleishman kousat /a to on urèitì bude/, tak toho Norman bude mít plné zuby. Vezme peníze za úèast v 1.kole a hurá zpátky do hotelu s klimatizací.

Takže trochu šílený tip, chci se dnes trochu bavit. Zápas jsem podal u Expektu i za cenu nižšího kurzu (1.87), kvùli možné skreèi, protože tato sázkovka skreè uznává. Jinak tøeba u Pinnacle je Fleishman k mání za 2.040 a podobnì i u Canbetu.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » úte led 17, 2006 7:55

Vyhrál "lepší" :wink:

Fleishman Zack - Norman Dick 4:6 6:7(6) 7:5 6:0 3:6 , tip 1, kurz 1.87, vklad 120 Kè, tip KO

Expekt, ztráta 120

Bank: ÈR ( 416 ), internet ( 26.03 Eur / 5.00 USD / 585.50 )

Zápas jsem chvílemi sledoval na livescore, ale po hodinì jsem to vzdal a šel si lehnout, protože za tu dobu uhráli pouze jeden set. Doøe jsem udìlal, protože na kurtu byli oba umìlci skoro do 5-ti hodin do rána. Navzájem si brali podání, jako když hrají ženské.

Diváci museli být ze zápasu odvázaní.... :lol:

AMZ
Host
Host

Příspěvekod Å¡olim » úte led 17, 2006 9:04

AMZ píše:-------------------------------------------------------------

Vyhrál "lepší" :wink:

Fleishman Zack - Norman Dick 4:6 6:7(6) 7:5 6:0 3:6 , tip 1, kurz 1.87, vklad 120 Kè, tip KO

Expekt, ztráta 120

Bank: ÈR ( 416 ), internet ( 26.03 Eur / 5.00 USD / 585.50 )

Zápas jsem chvílemi sledoval na livescore, ale po hodinì jsem to vzdal a šel si lehnout, protože za tu dobu uhráli pouze jeden set. Doøe jsem udìlal, protože na kurtu byli oba umìlci skoro do 5-ti hodin do rána. Navzájem si brali podání, jako když hrají ženské.

Diváci museli být ze zápasu odvázaní.... :lol:

Fyzièka mu teda i v 35 asi nechybí. Možná èuje konec kariéry, tak každièký dolar se mùže hodit. Jak si tak za ty léta vzpomínám, já s ním mìl problémy celou dobu. Trefit ho byl pro mì vždy dost problém. :roll:
Žít naplno a milovat život
Å¡olim
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec