Zvolit rozsahlost nebo strizlivost pri tvoreni anylyzy?

Moderátor: Moderátoři

Mate radeji delsi analyzy s obrazky, grafy apod. nebo pouze kratsi vystizny text?

dlouha barevna analyza
12
26%
kratka textova analyza
25
53%
je mi to jedno
10
21%

Celkem hlasů : 47

Příspěvekod Vlèevskiy » pon led 16, 2006 22:25

No já pøidavám obrazky hlavnì kvùli toho, aby to hezky vypadalo a pìknì se to èetlo. Mì se zdá, když je text doplnìn obrázkem, grafem - pro dalšího èlovìka, který to ète to alespoò není taková nuda. Doufám teda, že nikoho neurazím, když i nadále budu psát takové analýzy jako doposud! :) A k tomu KO tipu, já pøece nejsem nìjaký vìštec a nemùžu tipnout všechno dobøe, mìl jsem celkém pìknou šòuru, kdy jsem strefil zápasy s kursem 1,5. Teï se mi to bohùžel nepovedlo, a jak øikám, Aston Villa to prostì nedalá a mùj tip byl špatný, ale to se prostì u sázení stáva. V pøištím kole už to bude OK, nebojte se :lol: :lol: :lol: Mimochodem na Aston Ville jsem promrdal hafo penìz, vìøíl jsem tomu moc, ale bohùžel! Dofám teda, že moje tipy moc nesazíte, paè já nejsem nìjaký profesional a tež se hodnì krát seknu, tak si to mùžete pøeèíst pak to nechte plavat :lol: :wink:
Vlèevskiy
Host
Host

Příspěvekod JeryJery » úte led 17, 2006 11:22

Tvoje analýzy po stránce grafický jsou super, a máš mùj obdiv , ale já jsem se vyjadøoval k hlasování pro co bych se pøiklonil ,kdybych si
mohl pøeèíst tøeba dvacet krátkých analýz. Z tìch dvaceti bych si vybral tøi kterým vìøím a když by byla mezi nima i ta tvoje tak bych si schutí
pøeèetl i tu tvoji. Takže piš dál a že nìkdy nevyjde to se pøece stane
každýmu.
GL.
JeryJery
Exmember
Exmember

Příspěvekod Vlèevskiy » úte led 17, 2006 15:08

JeryJery píše:Tvoje analýzy po stránce grafický jsou super, a máš mùj obdiv , ale já jsem se vyjadøoval k hlasování pro co bych se pøiklonil ,kdybych si
mohl pøeèíst tøeba dvacet krátkých analýz. Z tìch dvaceti bych si vybral tøi kterým vìøím a když by byla mezi nima i ta tvoje tak bych si schutí
pøeèetl i tu tvoji. Takže piš dál a že nìkdy nevyjde to se pøece stane
každýmu.
GL.

OK :wink:
Vlèevskiy
Host
Host

Příspěvekod Horymir » stř led 18, 2006 11:59

Ahoj, tak sem dal taky krátký a hned napíši proè.
Dlouhé analýzyt jsou sice moc fajn, ale pøeci jen než si pøeètete všechny co vás zajímají tak prošvihnete termín sázky :-) Jsem proto, aby se dìlali spíše kratší analýzky, ale nesmí tam chybìt dùležité informace jako jsou (tabulky: celková, doma, venku; poslední výsledky klubu, zranìní, momentální forma a další na které si v tì rychlosti nevzpomenu :-))

Nevím jak vy ostatní, ale tøeba já bych ocenil ještì jednu inovaci a to je psaní analýz o den døíve než se hraje, protože vìtšinou chodím vsázet do kamených a chodím k ránu, takže mohu øíct že za dobu co jsem èlenem members jsem tip "Experta Analyzátora" využil možná 2x nebo 3x. Vím že možná bude problém s kurzem, který nebude vypsán tak brzy, ale i tak si myslím že to není špatný nápad hlavnì pro nás "kameníky" :-)
Horymir
Host
Host

Příspěvekod quinton » stř led 18, 2006 12:06

Toto co žádáš dost dobøe nejde realizovat. Èasto se napøíklad o hráèích kteøí jsou doubt rozhoduje až v den zápasu, sází se podle pohybu kursù atd.
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod Horymir » stř led 18, 2006 17:27

nj to je mi jasný a právì proto jsem psal že to není asi tak jednoduchý :-)
Horymir
Host
Host

Příspěvekod richardt » sob led 21, 2006 22:45

Toto je celkem zajímavá diskuze (i když nic nevyøeší).

Já se taky obèas snažím o krátkou a výstižnou analýzu,jenže potom se nìjak rozepíšu a když se potom kouknu,kolik toho je - no hrùza !

Jak jsem si ale všimnul,nestává se to jen mì...
richardt
Exmember
Exmember

Příspěvekod Vlèevskiy » sob led 21, 2006 23:31

richardt píše:Toto je celkem zajímavá diskuze (i když nic nevyøeší).

Já se taky obèas snažím o krátkou a výstižnou analýzu,jenže potom se nìjak rozepíšu a když se potom kouknu,kolik toho je - no hrùza !

co to je za pitomost! rozepišu se a když se podivám kolik toho je? :shock: No, snad je dobøe, že se rozepišeš a dáš nejvíce informaci!
Vlèevskiy
Host
Host

Příspěvekod Salat » ned led 22, 2006 1:33

Vlèevskiy píše:
richardt píše:Toto je celkem zajímavá diskuze (i když nic nevyøeší).

co to je za pitomost! rozepišu se a když se podivám kolik toho je? :shock: No, snad je dobøe, že se rozepišeš a dáš nejvíce informaci!

myslim ze to bylo mysleno jinak... chces to podat strucne a vystizne, ale jak pises a pises, tak z toho najednou mas dost dlouhou analyzu. Me se to stava taky, naposledy treba dneska...
Salat
Host
Host

Příspěvekod kluk » úte led 24, 2006 18:33

Tak dneska se mi stala vec: psal jsem kratkou analyzu na extraligu hokeje a nestihl jsem ji dopsat do zacatku utkani (nekontroloval jsem si cas) a tim padem jsem to ani NEVSADIL :doh:
(jen tak mimochodem: chtel jsem dat vyhru Trince s Litvinovem a Trinec jiz od 28. vteriny vede 1:0)
kluk
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec