-=Ondra=- píše:cmman píše:Anebo staèí sesmolit ligu, tak jka jsem to udìlal já, pak máte nárok jednu licenci zdarma
To je nakonec nejlepsi volba pro jedince bez casovych barier... Navic to i pomuze vice lidem...
Taky jsem to smolil asi mìsíc
Moderátor: Moderátoři
-=Ondra=- píše:cmman píše:Anebo staèí sesmolit ligu, tak jka jsem to udìlal já, pak máte nárok jednu licenci zdarma
To je nakonec nejlepsi volba pro jedince bez casovych barier... Navic to i pomuze vice lidem...
cmman píše:
Taky jsem to smolil asi mìsíc
Chiper píše:Panove - zjistil jsem ze primo na strankach LeaguePadu se daji stahnout aktualizovane fotbalove ligy od nadsencu co to vedou ( asi uz to tu bylo receno ), ale zajimalo by me jestli nekdo nevede podobnou databazi vysledku NHL v letosni sezone? nebo alespon nevi o necem kde by se to dalo stahnout.... jinak je to moc sikovny programek
brumla83 píše:Chiper píše:Panove - zjistil jsem ze primo na strankach LeaguePadu se daji stahnout aktualizovane fotbalove ligy od nadsencu co to vedou ( asi uz to tu bylo receno ), ale zajimalo by me jestli nekdo nevede podobnou databazi vysledku NHL v letosni sezone? nebo alespon nevi o necem kde by se to dalo stahnout.... jinak je to moc sikovny programek
Dá se tam stáhnout toho hodnì, ale zdá se mi to zmatený-vícerolidí dìlá stejný ligy, pak nevíš, ktr máš stahovat... NHL tam vedou taky nebo už ne?
P.S.: kde se dá sehnat taková pìkná baba?
Chiper píše:
No prave, ze uz ne... rad bych se i s nejakym nadsencem - ktery NHL tuto sezonu tuka podelil o praci - ale na tech ofic. strankach to neni tak nevim no...
PS:
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník