tak asi už jste o tom slyšeli, copak nám to odhalila naše slavná NHL .. vedle profi boxu, NFL už pøišla na øadu další amer.soutìž, kterou sázení zasáhlo na tom nejcitelnìjším místì - na vlastní prestiži
kdesi v US vznikl chytrý nápad, jak založit ilegální sázk.knaceláø, do ní zapojit pár hráèù z NHL , z managmentu klubu atd a solidnì si pak na všechny strany namastit kapsy (bohužel na tu nejhlavnìjší stranu - na sázející a tipéry se v tomto nemyslelo ) .. co mì zarazilo, že jsou v této aféøe namoèena zvuèná jména - Mark Recchi, Rick Tocchet (já vìdìl, proè jsem ho nikdy nemìl rád) , Roenick (to mì hodnì mrzí) a dokonce i žena Gretzkyho a to vìøím, že èas odhalí další jmena (jen doufám, že tam nebude figurovat nìkdo od nás , respektive od Slovákù) .. možná to jen novináøi nafoukli a trošku pøibarvili , každopádnì fakt, že se kvuli sázení ovlivnovaly zápasy a byli v tom i hraci NHL, ten je nepopíratelný
èili tím otvírám diskuzi na toto téma ,a pokud nìkdo najde lepší info o tom všem, pøesnìjší fakta, tak to bdue jen dobøe, pøece jen, to moje je z "druhé ruky"