qwertyy píše:Mám taky EDN, a natahat pøesto 1.5G za mìsíc není probém, kdyby to mìlo aspoò vìtší stabilitu a rychlost
jinak to není špatný a i ten wap na výsledky není obèas k zahození
tak to gratuluju mate jeste nekdo nejaky rekord
Moderátor: Moderátoři
qwertyy píše:Mám taky EDN, a natahat pøesto 1.5G za mìsíc není probém, kdyby to mìlo aspoò vìtší stabilitu a rychlost
jinak to není špatný a i ten wap na výsledky není obèas k zahození
smallbody píše:Já si myslim že se to dá v Excelu navrhnout naprosto super. Pár hyperaktivních odkazùù. pál listù, grafù, a tabulek a bude to šlapat. Já už jsem take o nìèem takkovim pøemejšlel. Pøipravim si to na novou sezonu NHL.
Honano píše:Èau Lidi neznáte nìkdo nìjaký Software který by mì pomohl dìlat analýzy a editovat tabulky sportu...(nemyslim trefíka, ale nìco jako zápisník kam si èlovìk udìlá Fotba to otevøe a vevnitø má Ligy otevøe ligu a tam má týmy otevøe tým a tam má tabulky jak si tým stojí doma a venku pak jendnotlivý recenze zápasù a rùzné jiné tabulky - støelci, forma atd ). Ale abych si to mohl vytvážet sám.... Sory že to píšu takhle blbì.... Samozøejmì si to mùžu udìlat v EXELU, ale bude to takový tupý...
zirkonxx píše:smallbody píše:Já si myslim že se to dá v Excelu navrhnout naprosto super. Pár hyperaktivních odkazùù. pál listù, grafù, a tabulek a bude to šlapat. Já už jsem take o nìèem takkovim pøemejšlel. Pøipravim si to na novou sezonu NHL.
Poøád tu nabízím svùj program tipni... ale nikdo mi neni schopen napsat co by tam mìlo být sám jsem žádnou analýzu nedìlal a nevím co všechno by tam mìlo být.....
proto vyzývám reagujte v této diskusi a pište co by jste chtìli a jak by to mìlo vypadat
zatím v programu je pøehled zpráv z fotbalu dnes zaènu plnit DB chcete zprávy ze všech zdrojù bez ohledu na copyright?
smallbody píše:
Jenže já si myslim že DOS (alepoò si teda myslim jestli si to dobøe pomatuju když jsem na to koukal) je takový nepøátelský prostøedí pro uživatele samotného. Je to mùj názor.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků