*PETR-CECH* píše:Francie-Slovensko 1 @ 1,3 1-2
Bennet.-Kohlschr. 1 @ 1,72 3-6, 2-6
celkem kurs: 2.23
vklad: 5000kè
možná výhra: 11 150kè
...no tak tohle mi nìjak uniklo no první den nezaèal zrovna dobøe
Moderátor: Moderátoři
*PETR-CECH* píše:Francie-Slovensko 1 @ 1,3 1-2
Bennet.-Kohlschr. 1 @ 1,72 3-6, 2-6
celkem kurs: 2.23
vklad: 5000kè
možná výhra: 11 150kè
JeryJery píše:Myslím,že jedno z pravidel sázení zní nedávej stejný zápas na dva tikety.
GL.
braun.tomas píše:docela by mì zajímalo jestli tyto tikety opravdu hraješ a jestli opravdu hraješ tyto vklady protože podle mì ztráta 11000 po prvním dnu je velmi velká a zatím se nedá srovnávat s obèasníèkem nebo sázky od Jarpa, protože to jestli to hraješ opravdu nebo ne je moooc velký rozdíl, ale tøeba to opravdu sázíš a pak je mi tì teda za vèerejšek líto.... Nechci rozpoutat nìjaké hádky ale možná by si mìl øíct jak to je anebo si uvìdomit jestli to nevypadá špatnì když máš po prvním dnu z 20000 pouhých 9000.... kdyby si nevìdìl co s penìzi dál tak já bych ti napsal adresu a mohl bys mi je poslat - bude to lepší než je sypat do sázkovek
JaraP píše:já hraju Južnýho za 2,46 na BF. Z toho by se dal udìlat možná i surebet
*PETR-CECH* píše:JaraP píše:já hraju Južnýho za 2,46 na BF. Z toho by se dal udìlat možná i surebet
hmmm sice už má Južnyj break a vede *2-1 ale nehraje nic moc.. na podání se trápí. Uvidíme...já poøád vìøim Olímu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 návštevníků