Sázkaøský deník PETR-CECH

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod *PETR-CECH* » čtv bře 02, 2006 11:34

JaraP píše:
*PETR-CECH* píše:
JaraP píše:já hraju Južnýho za 2,46 na BF. Z toho by se dal udìlat možná i surebet

hmmm sice už má Južnyj break a vede *2-1 ale nehraje nic moc.. na podání se trápí. Uvidíme...já poøád vìøim Olímu

kde to sleduješ, že víš jak hraje? dávají to nìkde v TV?
Já to za ten kurz dával už ráno, takže teï by to šlo možná výhodnì "prodat" :lol:

Jasnì dávaj to na Eurosportu. Ale už má Olie break z5 :wink:
Člověk musí vždy věřit ! :thumbup1: HC Sparta Praha :punk:
*PETR-CECH*
Exmember
Exmember

Příspěvekod *PETR-CECH* » čtv bře 02, 2006 12:20

*PETR-CECH* píše:O.Rochus-Youzhnyi 1 @ 1,8 3-6, 1-6
Hingis-Kuznetsova 1 @ 1,44

celkem kurs: 2.59
vklad: 5000kè
možná výhra: 12 950kè

...dneska Olie nemìl den. Vùbec ale vùbec mu nešel servis :twisted:
*PETR-CECH*
Exmember
Exmember

Příspěvekod JaraP » čtv bře 02, 2006 12:38

*PETR-CECH* píše:

tak to ti v banku už moc nezbývá, jestli se nepletu, tak jen 3.500 Kè :cry:
sportu zdar a sázení zvlášť :)
JaraP
Exmember
Exmember

Příspěvekod white-hat » čtv bře 02, 2006 12:41

Dej si pauzu chlape, evidentnì se Ti nedaøí, nevím tedy jestli sázíš za skuteèné èi za imaginární peníze, každopádnì si v celkem velkém provaru..v takových chvílích si je lepší dát oddech..
PS: Osobnì bych do tenisu nikdy nedal takový love.. :!:
GL! :wink:
Nepracuji pro peníze, peníze pracují pro mě...
white-hat
Exmember
Exmember

Příspěvekod *PETR-CECH* » čtv bře 02, 2006 12:47

JaraP píše:
*PETR-CECH* píše:

tak to ti v banku už moc nezbývá, jestli se nepletu, tak jen 3.500 Kè :cry:

jj nepleteš se... je to tak Ale jak øikam ùterý mi vydìlalo 30 000kè tak jsem si stanovil bank na 20 000kè aby mi kdyžtak aspoò tech 10 000kè zbylo :lol:
*PETR-CECH*
Exmember
Exmember

Příspěvekod braun.tomas » čtv bře 02, 2006 14:33

*PETR-CECH* píše:
braun.tomas píše:docela by mì zajímalo jestli tyto tikety opravdu hraješ a jestli opravdu hraješ tyto vklady protože podle mì ztráta 11000 po prvním dnu je velmi velká a zatím se nedá srovnávat s obèasníèkem nebo sázky od Jarpa, protože to jestli to hraješ opravdu nebo ne je moooc velký rozdíl, ale tøeba to opravdu sázíš a pak je mi tì teda za vèerejšek líto.... Nechci rozpoutat nìjaké hádky ale možná by si mìl øíct jak to jeO anebo si uvìdomit jestli to nevypadá špatnì když máš po prvním dnu z 20000 pouhých 9000.... kdyby si nevìdìl co s penìzi dál tak já bych ti napsal adresu a mohl bys mi je poslat - bude to lepší než je sypat do sázkovek :lol:

:ludo: :ludo: :ludo: Ne asi píšu si to sem jen tak z nudy :lol: Samozøejmì, že to co sem napíšu tak taky vsadim ! Ale bohužel jsem tady nepsal svùj první den kdy jsem si zaèal vést deníèek na K2... takže jen pro tvou informaci: http://kolemdvou.cz/chat/viewtopic.php?t=5094 .. za úterý jsem byl + 30 a vèera -11 èlovìk pøece nemùže poøád jen vyhrávat.

OK tak pak ses mazak a muj vzor protoze sem zastancem vyssich vkladù a velkých výher a ne 20ti korunových vkladù a pokusù o nadpøirozené výhry ale mùj èlanek mìl jen naznaèit že bych se docela s chutí rád podíval na výherní tikety s 20 000,- protože na to se vždy dobøe kouká
:wink:pøeju ti mnoho úspìchù a vysokých výher a nezlob se na mì prosim - zatim cau
braun.tomas
Host
Host

Příspěvekod *PETR-CECH* » čtv bře 02, 2006 15:07

braun.tomas píše:
*PETR-CECH* píše:
braun.tomas píše:docela by mì zajímalo jestli tyto tikety opravdu hraješ a jestli opravdu hraješ tyto vklady protože podle mì ztráta 11000 po prvním dnu je velmi velká a zatím se nedá srovnávat s obèasníèkem nebo sázky od Jarpa, protože to jestli to hraješ opravdu nebo ne je moooc velký rozdíl, ale tøeba to opravdu sázíš a pak je mi tì teda za vèerejšek líto.... Nechci rozpoutat nìjaké hádky ale možná by si mìl øíct jak to jeO anebo si uvìdomit jestli to nevypadá špatnì když máš po prvním dnu z 20000 pouhých 9000.... kdyby si nevìdìl co s penìzi dál tak já bych ti napsal adresu a mohl bys mi je poslat - bude to lepší než je sypat do sázkovek :lol:

:ludo: :ludo: :ludo: Ne asi píšu si to sem jen tak z nudy :lol: Samozøejmì, že to co sem napíšu tak taky vsadim ! Ale bohužel jsem tady nepsal svùj první den kdy jsem si zaèal vést deníèek na K2... takže jen pro tvou informaci: http://kolemdvou.cz/chat/viewtopic.php?t=5094 .. za úterý jsem byl + 30 a vèera -11 èlovìk pøece nemùže poøád jen vyhrávat.

OK tak pak ses mazak a muj vzor protoze sem zastancem vyssich vkladù a velkých výher a ne 20ti korunových vkladù a pokusù o nadpøirozené výhry ale mùj èlanek mìl jen naznaèit že bych se docela s chutí rád podíval na výherní tikety s 20 000,- protože na to se vždy dobøe kouká
:wink:pøeju ti mnoho úspìchù a vysokých výher a nezlob se na mì prosim - zatim cau

Jasnì já se nezlobim jen mì to pobavilo. :) Èau
*PETR-CECH*
Exmember
Exmember

Příspěvekod *PETR-CECH* » čtv bře 02, 2006 15:20

Jokerit-TPS Turku 1 @ 2,0
Farjestad-Leksand 1 @ 1,35
Schuttler-Phau 2 @ 1,82

celkem kurs: 4,91
vklad: 2000kè
možná výhra: 9 820kè
*PETR-CECH*
Exmember
Exmember

Příspěvekod Vladan Hynek » čtv bře 02, 2006 15:45

Proè nesázíš na netu? Pøi tak velkém možství penìz se celkem dost okrádáš ?! Navíc by si nemusel chodit tolikrát za den do Kamene :lol:
Vladan Hynek
Exmember
Exmember

Příspěvekod *PETR-CECH* » čtv bře 02, 2006 15:48

Vladan Hynek píše:Proè nesázíš na netu? Pøi tak velkém možství penìz se celkem dost okrádáš ?! Navíc by si nemusel chodit tolikrát za den do Kamene :lol:

Já vsázim i na netu. Ale tyhle vìtší sázky hraju spíš ve fortunì kvùli kurzùm. Jsou o dost vìtší než na netu. A navíc když jsem døív dával za víc na netu a obèas jsem nìco pìknýho vyhrál a další den jsem si chtìl vsadit za víc tak už to nešlo :lol: Takže netovky moc nemam rád. Na netu vsázim hlavnì to co se dozvim na poslední chvíli a už bych nestihl dobìhnout do fortuny... i když tu mam kousek od domu.
*PETR-CECH*
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec