Návrh,alebo....?

Moderátor: Moderátoři

Ste za ,alebo proti?

Som jednoznacne proti
4
18%
Som jednoznacne za
11
50%
Neviem,rozmyslim si to podla ucasti
7
32%

Celkem hlasů : 22

Příspěvekod -=Ondra=- » sob bře 04, 2006 13:22

widush píše:jasne, myslim ze by to nebol zly napad... ten channel na Mircu mi nic nehovori,takze ak by bol niekto zrucnejsi a vedel to vytvorit... hm??

To je program... mIRC...

Ono staci, abyste si zalozili MSN messengra a pres to jde krasne kecat a podle meho to bude THE BEST a nejjednodussi! :wink:
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod sporttipy » sob bře 04, 2006 15:25

-=Ondra=- píše:
widush píše:jasne, myslim ze by to nebol zly napad... ten channel na Mircu mi nic nehovori,takze ak by bol niekto zrucnejsi a vedel to vytvorit... hm??

To je program... mIRC...

Ono staci, abyste si zalozili MSN messengra a pres to jde krasne kecat a podle meho to bude THE BEST a nejjednodussi! :wink:

jj s tím souhlasím, ale pro chatování, které má na mysli Widush (tøeba 10lidí najednou) už to není tak vhodné
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod -=Ondra=- » sob bře 04, 2006 15:32

na MSN se spoji klidne 10 lidi... a ve vysledku ten chat vypada jako IRC kanal... navic cim vice MSN kontaktu tim lepe... vidim v tomto zpusobu jen same plusy... na normal PHPbb chat stejne nemam cas..
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod sporttipy » sob bře 04, 2006 16:17

-=Ondra=- píše:na MSN se spoji klidne 10 lidi... a ve vysledku ten chat vypada jako IRC kanal... navic cim vice MSN kontaktu tim lepe... vidim v tomto zpusobu jen same plusy... na normal PHPbb chat stejne nemam cas..

jestli to pak vyjde nastejno jako to IRC (s kterým nemám žádné zkušenosti) tak pak jsem tedy pro msn :wink:
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob bře 04, 2006 16:57

nápad je to zajímavý :) .. každopádnì myslím, že kdyby se založila nìjaka ta doèasná èi trvalá (podle návštìvnosti) místnost na xchatu èi na lidé.cz, tak by to bohatì postaèilo a hlavnì by to bylo pøíštupné témìø každýmu (poèítám, že tyto dva chaty zná každý, jako i to, jak to tam fugnuje) ..MIRc mì pøijde krapet složitý pro bìžnýho uživatele, který umí jen zapnout pc a Explorer (jako já tøeba :D) .. to vše samosebou, že by byla vìtšinová tendence se pustit do chatu

na duhou stranu ne každý má chut ztrácet èas nad chatem s pubertáky èi chytrolíny, co se chtìjí vytáhnout anebo prudit, ne každý má chut každýmu povídat o svých znalostech , názorech a tøeba i tipech, ne každý má èas na ten chat (kdo obèas chatuje, ví jistì, jaký to dovede být žrout èasu) atd

èili myslím, že ti , co mají chutì s nìkým si chatovat èi tak nìco, tak znají na sebe MSN èi ICQ a tam jistì mají dost prostoru ke všemu, a tak ten chat není zas až tak velkou nutností èi dobrým nápadem , ale kdyby se chat rozjel, tak samosebou pokud bych mìl èas , tak bych se tam podíval 8)
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Mafix » sob bře 04, 2006 18:14

kali píše:chat, ktery bezi na tomto foru je ale podle meho nazoru nevyhovujici...

takze je nekolik variant:
a) nahrajem na server nejaky chat, ktery podporuje phpbb2 a tam v podstate muzeme byt nonstop, kazdy kdy se mu to hodi
b) vytvorime si channel na Mircu
atd.

Ach nostalgia, ked sme este chodili na mIRC neticha :)
Zeby som oprasil programek ? Ale fakt , tooho casu je malo, preto sa mi zda ten channel asi naj;lepsie riesenie.
Mafix
Exmember
Exmember

Příspěvekod bobos » sob bře 04, 2006 23:20

Jsem pro vse, klidne muzeme zajit i nekam na pivko spolecne, kdyby byl zajem, ale nemyslim si, ze zrovna o to by prave tady byl zajem...;-)
bobos
Host
Host

Příspěvekod white-hat » sob bře 04, 2006 23:48

bobos píše:Jsem pro vse, klidne muzeme zajit i nekam na pivko spolecne, kdyby byl zajem, ale nemyslim si, ze zrovna o to by prave tady byl zajem...;-)

s tím pivkem to není od vìci :wink: :drunk:
Nepracuji pro peníze, peníze pracují pro mě...
white-hat
Exmember
Exmember

Příspěvekod widush » ned bře 05, 2006 22:01

tak padlo tu viacero navrhov..

teraz neviem,co by bolo najidealnejsie :roll: ale najlepsia varianta sa mi zda,ze by sme sa dohodli na termine a vsetci by sme sa zisli niekde na chate. .Nebude to casovo jednoduche,ale ako navrhol AMZ,tak nedela 12:00 by bol asi najidealnejsi cas.. a tym casom by sme zacali a skoncili kedy to bude komu vyhovovat. a mohlo by sa to realizovat kazdy tyzden :?: :?:
widush
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » ned bře 05, 2006 23:14

----------------------------------------------------------------

Nejlepším øešením by bylo zøídit chat pøímo na tomto webu a nechat tomu volný prùchod.

A? je tu nainstalován a kdo má zájem, mùže si pokecat. Pak se mùžou domluvit èasy, pøípadnì téma /napø. k nìjakému konkrétnímu turnaji nebo zápasu/.

V každém pøípadì by mìl být chat chránìn pøed rùznými imbecily /jako napø. na tipování.cz/. Tzn. pøístup volný, ale kdo chce do chatu nìco napsat, mìl by být registrovaný na profisázkaøi a nejlépe ještì s urèitým poètem pøíspìvkù /postaèí tøeba 50 pøíspìvkù/. Zkrátka aby se nìkdo nový nepøihlásil a hned nezaèal spamovat chat.

----------------------------------------------------------------
AMZ
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec