od AMZ » pon bře 13, 2006 13:14
----------------------------------------------------------------
Vèera jsem si alespoò èásteènì vylepšil bank, ze kterého mi den pøedtím hodnì ubral Horna:
Volandri F. - Fish M. 3:6 2:6 , tip 2 , kurz 1.60, tip OK
Hernych J. - Nadal R. 4:6 4:6 , tip 2 , kurz 1.12, tip OK
Synottip, výsledný kurz 1.79, vklad 230 Kè, výhra 412 Kè, zisk po odeètení MP 161 Kè
-------------------------------------------------------------
HENIN HARDENNE - PIRONKOVA /+7 games/ 6:2 6:2 = 12:11 (s handicapem) , tip 2 , kurz 1.885, tip KO
5Dimes, ztráta 6.78 USD
----------------------------------------------------------------
Clement Arnaud - Haas Tommy 3:6 6:1 4:6 , tip 2 , kurz 1.32, tip OK
Björkman Jonas - Baghdatis Marcos 4:6 3:6 , tip 2 , kurz 1.30, tip OK
Expekt, výsledný kurz 1.72, vklad 250 Kè, výhra 430 Kè, zisk 180 Kè
Marat Safin - Carlos Moya 6:7(4) 6:3 6:4 , tip 1 , kurz 1.75, tip OK
NordicBet, vklad 75 Eur, výhra 131.25 Eur, zisk 56.25 Eur
Bank: ÈR ( 1 333 Kè ), internet ( 43.31 Eur / - 88.28 USD / 465.50 Kè )
to šolim: Vidím, že i Tobì se daøilo, pìkná práce. Ženský tenis skoro nesázím, jen obèas handicapy. Pro mì je to ztráta èasu a nervù. Když už nìjaký ženský tenis podám a vidím stav po 1.setu 6:0, tak vím, že je zle - protože 2.set skonèí 0:6 nebo 1:6 a ve tøetím to bude pøetahovaná.
Vèera jsem se vìnoval tenisu skoro 10 hodin a mùžu Ti øíct, že lépe je nic nesledovat a jen ráno zkouknout výsledky na teletextu. Zápasy Agassi - Goldstein, Šafáøová - Kirkland, Gaudio - Saulnier, Ferrero - Spadea, Peer - Daniilidou to byla podívaná!!!
Goldstein vede nad Agassim v rozhodujícím 3.setu 2:0 a už neuhraje ani game a set nakonec projede 2:6
Kirkland drží krok se Šafáøovou, nezvládne však tiebreak 2.setu a ve tøetím hladce prohraje 1:6
J.C.Ferrero snadno vyhraje 1.set, ve druhém má náskok breaku, ale pak pøestane hrát a z jednoznaèného zápasu udìlá tøísetové drama, by? pro nìho se š?astným koncem v tiebreaku
Saulnier to samé co Ferrero, set a break náskok proti Gaudiovi a prohra ve 3.setech
Daniilidou vede 6:4 2:0, pak prohraje ve 2.setu 5 her v øadì až na stav 2:5, vzápìtí dorovná na 6:6, ale nezvládne tiebreak a tøetí set prohraje 5:7
A to jsou jen zápasy, které jsem blíže sledoval, protože jsem je mìl vyhlídnuté v širším výbìru /a? už na pøekvápka nebo na handicapy/, ale naštìstí nevsadil.
Naproti tomu výsledek Safina 6:7(4) 6:3 6:4 proti Moyovi vypadá na první pohled jako vyrovnaný zápas, ale pøitom skuteènost byla jiná. Až do stavu 6:6 v 1.setu si oba drželi svùj servis a stejnì tak i v tiebreaku. Jen Safin pøi skóre **4:5 (TB) prohrál obì podání. V úvodu 2.setu Rus získal break a další vývoj zápasu byla nuda. Výhodu breaku udržel a ve tøetím zopakoval vývoj pøedchozího 2.setu a ikdyž mohl nìkolikrát zvýšit náskok /Moya se trápil na 1.servisu/ jen si náskok hlídal. Takže èastokrát skóre utkání nemusí odpovídat jeho prùbìhu.