Obèasníèek è.2

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod AMZ » pát bře 10, 2006 16:10

-------------------------------------------------------------

Všechno, co zde uvádím, rovnìž sázím i v reálu a to minimálnì ve zveøejòovaných èástkách. Obèasníèek chci dotáhnout do urèité plusové èástky a pak jej ukonèit. Nechci utíkat z boje, když se párkrát nezadaøí.

Tip na Hornu je tzv. "pocitovka", která už mnì mockrát vyšla, ale také nìkolikrát krutì zaøízla. Riziko tu urèitì je, ostatnì kurz 1.65 není zadarmo.

U Pinnacle v tenisu platí: aby sázka byla platná, musí být odehrány (nejménì) dva kompletní sety.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » sob bře 11, 2006 22:59

----------------------------------------------------------------

Horna hrál pøíšernì a po zásluze prohrál dvakrát 3:6.

Bank: ÈR ( 1 172 ), internet ( - 12.94 Eur / - 81.50 USD / 285.50 )

---------------------------------------------------------------
AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » ned bře 12, 2006 18:56

Horna mì vèera vytrestal.
Hrát pro pár rozhodèích v "pršipláštích" a tøicet promrzlých divákù ho zøejmì nebavilo :wink:

No - stalo se, jdeme dál:

Volandri F. - Fish M. , tip 2 , kurz 1.60
Hernych J. - Nadal R. , tip 2 , kurz 1.12

Synottip, výsledný kurz 1.79, vklad 230 Kè

Zatímco Hornovi jsem vèera dùvìøoval, tipu na Fishe se bojím. Je tìžké odhadnout, zda výhra nad G.Lapenttim v 1.kole je blýskáním na lepší èasy. Volandri má na hardu katastrofální výsledky a nezbývá tedy než doufat, že katastrofálními zùstanou i nadále. Vklad nízký - nevím, co mohu od Fishe v souèasnosti oèekávat.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » ned bře 12, 2006 20:01

Fish zatím v poklidu 6:3 5:1*, proto se nyní mùžeme vìnovat ženám:

JUSTINE HENIN HARDENNE - TSVETANA PIRONKOVA /+7 games/ , tip 2 , kurz 1.885, vklad 6.78 USD, 5Dimes

AMZ
Host
Host

Příspěvekod JaraP » ned bře 12, 2006 20:52

AMZ píše:----------------------------------------------------------------

Horna mì vèera vytrestal.
Hrát pro pár rozhodèích v "pršipláštích" a tøicet promrzlých divákù ho zøejmì nebavilo :wink:

No - stalo se, jdeme dál:

Volandri F. - Fish M. , tip 2 , kurz 1.60
Hernych J. - Nadal R. , tip 2 , kurz 1.12

Synottip, výsledný kurz 1.79, vklad 230 Kè

Zatímco Hornovi jsem vèera dùvìøoval, tipu na Fishe se bojím. Je tìžké odhadnout, zda výhra nad G.Lapenttim v 1.kole je blýskáním na lepší èasy. Volandri má na hardu katastrofální výsledky a nezbývá tedy než doufat, že katastrofálními zùstanou i nadále. Vklad nízký - nevím, co mohu od Fishe v souèasnosti oèekávat.

Mardyho jsem se bál taky a na rozdíl od tebe jsem se mu vyhnul, ale jak vidím, tak se ti tvá odvaha vyplatila.
GL a jen zelená èísla (vlastnì v tvém pøípadì modrá :lol: )
sportu zdar a sázení zvlášť :)
JaraP
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » ned bře 12, 2006 22:00

to JaraP: díky za pøání. Pøeji Ti to samé, tìch zlých výsledkù už sis´užil dosytosti.

1.tiket je doma, pár minut po výhøe Nadala zapípala výherní SMS na mobilu. Synottip je rychlejší než "netovky" :roll:

2.tiket K.O., 1 game chybìl na vrácení vkladu - ale je tøeba pøiznat, že Henin hrála skvìle

Do tøetice dva slepence malých kurzù:

Clement Arnaud - Haas Tommy , tip 2 , kurz 1.32
Björkman Jonas - Baghdatis Marcos , tip 2 , kurz 1.30

Expekt, výsledný kurz 1.72, vklad 250 Kè

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pon bře 13, 2006 0:58

Ètvrtý tiket na dobrou noc:

Marat Safin - Carlos Moya , tip 1 , kurz 1.75, vklad 75 Eur, NordicBet

Sázka s rizikem. Pokud už je Safin zcela v poøádku a postupnì se vrátí do bývalé formy, tak s vyšším kurzem na jeho výhru než nabízených 1.75 se na hardu velmi pravdìpodobnì nesetkáme /myšleno i v utkáních proti jiným soupeøùm/.

Vzájemná bilance obou hráèù je stará nìkolik let a tedy nepodstatná. Safin už si úspìšnì "ošahal" Indian Wells v 1.kole proti Delicovi /6:3 6:4/.

Moya zaèátkem roku velmi úspìšný na turnaji v Chennai /prohra až ve finále s Ljubièièem/. Poté neèekaný výpadek v 1.kole s prùmìrným Pavlem na Australian Open a následnì pøesun na antuku do Jižní Ameriky /titul v Buenos Aires/. Dnes jej èeká 1.zápas na hardu po 6-ti týdnech od Australian Open a hned proti Safinovi.

Urèitì nezávidìníhodná situace...:wink:

Jak øíkám: riskantní sázka, ale kdo se bojí, nesmí do lesa.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod Å¡olim » pon bře 13, 2006 9:29

Gratulace k obìma tipùm. Safina jsi vystihl perfektnì, vìtší kurs už bude jen proti Federerovi. Musí mu však sloužit zdraví. Haas sice s malými problémy, ale také nakonec vítìznì. :lol:
I mnì se celkem zadaøilo. Z vìtších kurzù Perry, Granville, Morrison, utekla Ondrášková a Šromová, ale to byla jen taková zkouška. :roll:
Žít naplno a milovat život
Å¡olim
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pon bře 13, 2006 13:14

Vèera jsem si alespoò èásteènì vylepšil bank, ze kterého mi den pøedtím hodnì ubral Horna:

Volandri F. - Fish M. 3:6 2:6 , tip 2 , kurz 1.60, tip OK
Hernych J. - Nadal R. 4:6 4:6 , tip 2 , kurz 1.12, tip OK

Synottip, výsledný kurz 1.79, vklad 230 Kè, výhra 412 Kè, zisk po odeètení MP 161

HENIN HARDENNE - PIRONKOVA /+7 games/ 6:2 6:2 = 12:11 (s handicapem) , tip 2 , kurz 1.885, tip KO

5Dimes, ztráta 6.78 USD

Clement Arnaud - Haas Tommy 3:6 6:1 4:6 , tip 2 , kurz 1.32, tip OK
Björkman Jonas - Baghdatis Marcos 4:6 3:6 , tip 2 , kurz 1.30, tip OK

Expekt, výsledný kurz 1.72, vklad 250 Kè, výhra 430 Kè, zisk 180

Marat Safin - Carlos Moya 6:7(4) 6:3 6:4 , tip 1 , kurz 1.75, tip OK

NordicBet, vklad 75 Eur, výhra 131.25 Eur, zisk 56.25 Eur

Bank: ÈR ( 1 333 ), internet ( 43.31 Eur / - 88.28 USD / 465.50 )

to šolim: Vidím, že i Tobì se daøilo, pìkná práce. Ženský tenis skoro nesázím, jen obèas handicapy. Pro mì je to ztráta èasu a nervù. Když už nìjaký ženský tenis podám a vidím stav po 1.setu 6:0, tak vím, že je zle - protože 2.set skonèí 0:6 nebo 1:6 a ve tøetím to bude pøetahovaná.

Vèera jsem se vìnoval tenisu skoro 10 hodin a mùžu Ti øíct, že lépe je nic nesledovat a jen ráno zkouknout výsledky na teletextu. Zápasy Agassi - Goldstein, Šafáøová - Kirkland, Gaudio - Saulnier, Ferrero - Spadea, Peer - Daniilidou to byla podívaná!!!

Goldstein vede nad Agassim v rozhodujícím 3.setu 2:0 a už neuhraje ani game a set nakonec projede 2:6

Kirkland drží krok se Šafáøovou, nezvládne však tiebreak 2.setu a ve tøetím hladce prohraje 1:6

J.C.Ferrero snadno vyhraje 1.set, ve druhém má náskok breaku, ale pak pøestane hrát a z jednoznaèného zápasu udìlá tøísetové drama, by? pro nìho se š?astným koncem v tiebreaku

Saulnier to samé co Ferrero, set a break náskok proti Gaudiovi a prohra ve 3.setech

Daniilidou vede 6:4 2:0, pak prohraje ve 2.setu 5 her v øadì až na stav 2:5, vzápìtí dorovná na 6:6, ale nezvládne tiebreak a tøetí set prohraje 5:7

A to jsou jen zápasy, které jsem blíže sledoval, protože jsem je mìl vyhlídnuté v širším výbìru /a? už na pøekvápka nebo na handicapy/, ale naštìstí nevsadil.

Naproti tomu výsledek Safina 6:7(4) 6:3 6:4 proti Moyovi vypadá na první pohled jako vyrovnaný zápas, ale pøitom skuteènost byla jiná. Až do stavu 6:6 v 1.setu si oba drželi svùj servis a stejnì tak i v tiebreaku. Jen Safin pøi skóre **4:5 (TB) prohrál obì podání. V úvodu 2.setu Rus získal break a další vývoj zápasu byla nuda. Výhodu breaku udržel a ve tøetím zopakoval vývoj pøedchozího 2.setu a ikdyž mohl nìkolikrát zvýšit náskok /Moya se trápil na 1.servisu/ jen si náskok hlídal. Takže èastokrát skóre utkání nemusí odpovídat jeho prùbìhu.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod Å¡olim » pon bře 13, 2006 15:15

AMZ napsal:
Vèera jsem se vìnoval tenisu skoro 10 hodin a mùžu Ti øíct, že lépe je nic nesledovat a jen ráno zkouknout výsledky na teletextu. Zápasy Agassi - Goldstein, Šafáøová - Kirkland, Gaudio - Saulnier, Ferrero - Spadea, Peer -Daniilidou to byla podívaná!!!

Z uvedených zápasù mì zaujaly jen dva a to: Šafáøová a Peer. Nakonec jsem nehrál ani jedinou. Peer jsem hrál den pøedtím s Gagliardi za 1,33 a nakonec vyhrála 2:1 na sety. Vèera mìla sice o nìco silnìjší soupeøku, ale taky se trápila ještì víc. Šafáøové jsem sice vìøil, ale 30 hráèka svìta by mìla proti kvalifikantce zahrát pøesvìdèivìji. Navíc mì odradil tento zápas hlavnì kvùli nepøesvìdèivým výsledkùm, které letos Šafáøová mìla. Sice to nakonec vyšlo, ale nijak zvláš? mì to nemrzí. Šafáøová teï hraje proti SUGIYAMA, AI a má s ní 1:0, ale mám velkou chu? zahrát 2. No do veèera ještì èasu dost!
Žít naplno a milovat život
Å¡olim
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec