Pikalek píše:Dva zapasy uz jsou v sekci pro moderatory.
a ja mám štyri zápasy rozobrané v poèítaèi
Moderátor: Moderátoři
Pikalek píše:Dva zapasy uz jsou v sekci pro moderatory.
JeryJery píše:-=Ondra=- píše:frantapriklep píše:a ja mám štyri zápasy rozobrané v poèítaèi
Nevim proc porad rejes... zapasy tady vcas pred zacatkem uvidis...
Pøed zaèátkem je to víš k èemu............
JeryJery píše:-=Ondra=- píše:frantapriklep píše:a ja mám štyri zápasy rozobrané v poèítaèi
Nevim proc porad rejes... zapasy tady vcas pred zacatkem uvidis...
Pøed zaèátkem je to víš k èemu............
frantapriklep píše:Nevidím v tom žiadny zmysel,aby sa moderátori "zatajovali" a nikomu neprezrádzali svoje tipy a dojmy,len kolegom moderátorom.èo vlastne znamená termín moderátor?V poslednej dobe sa mi zdá že len titul a niè viac,lebo hodi? kurzy na dané kolo èi genitálnu hlášku "tipy v skripte pre moderárorov" v tom ja žiadne moderátorstvo nevidím.Pozrite sa ako to robí Nedo :tap: to je moderátor,a nie "skriptoví moderátori"!!!!
-=Ondra=- píše:Kazdopadne bych se pozastavil jinde... nevim kolikrat dokola ma cenu opakovat TRI dulezite veci:
1) Toto tema se nema diskutovat takto v sekcich s tipy, ale v mistech pro to urcenych...
2) Jsou dana pravidla... muzes si je precist... pokud se ti nelibi, nikdo ti nebrani aby jsi tu zustaval!!!
Ba naopak - adios! Takze si precti znova pravidla a bud je respektuj a nepis tyto zbytecne poznamky + ironicke posty stylu " " nebo odejdi! Jak jednoduche...
3) Kolikrat jsem napsal, ze tipy ze scriptu si zde prectete!! Akorat ne par dni pred zapasem ale jen pul dne! NEJDE O ZADNE ZATAJOVANI! Ale o to, ze nejpracovitejsim uzivatelum fora se tipy predkladaji dopredu, aby mohli predejit poklesu kurzu a videly tipy v decentnim predstihu! Nikdo tu nic nezatajuje!! Zacni moderovat pokud te tech par hodin, kdy je tip jeste "zatajeny", tak hloda!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků