frantapriklep píše:AKOSI TU UNIKÁ POINTA CELEJ DISKUSIE KTORÚ SOM "VYPROVOKOVAL".
Ešte po tretí? raz zduplujem,mne je jedno èi v tom skripte budete ma? tipy alebo nebudete a èi budú skôr a èi ich uvidím,mne vadia tie odkazy na to tu.
A Nedo,Tvoja práca okolo Rakúskej ligy je skvelá,tak si predstavujem prácu "Moderátora",PRETO sa nehrniem do toho sta? sa moderátorom,lebo viem že by som nemal èas na to aby som to robil stopercentne,a nerád nieèo robím na menej ako 100 percent.
TU VIDÍM TERAZ ŽE SA MÁM DO TOHO HRNÚ? ABY SOM MAL PRÍSTUP K TAJNÝM TIPOM SKOR,NO KVOLI TOMU TO ROBIT NEBUDEM.
Ja netvrdím,že fórum je zlé,èi zle vedené,a neodsudzujem princíp výhod pre moderátorov,no v posledných týždòoch je odkazov typu "tipy sú v skripte" stále viac a dotyèný "Moderátor" sa už neob?ažuje hodi? ich ¡%dalej na fórum,PRETO SOM TOTO INICIOVAL.JA NECHCEM ÈÍTA? TIE POZNÁMKY O ODKAZOCH NA SKRIPT.
A preto budem naïalej takéto príspevky zošmiešòova?,možno si tým zavriem cestu sem natrvalo a vyhodíte ma ale možno sa tí moderátori ktorých mám na mysli nad sebou zamyslia .
HOWGH.
no, možná by neuškodilo se taky zamyslet trošku nad sebou
já bych toho taky nechtìl, a pøesto jsem nucen obèas nìco zkousnout, i když mi to dvakrát není po vùli .. tøeba nìkteré zbyteèné provokace a snahy o rozviøení klidné hladiny, ale beru to s nadhledem a respektuji to, tak at nìco podobnýho udìlají tøeba i ostatní, RESPECT , boys
každopádnì nechápu, proè se kvùli jednomu èlovìku a jedné vìtì dìlá takový humbuk místo toho psaní tolik øádkù o nièem ( skoro mi to pøipomíná moje pøíspìvky ) , by neuškodilo napsat pár øádkù o nìèem jinými slovy, mín chytraèit, rýpat a rozumat, a víc toho dìlat (tøeba ten èas, co se tu tráví ètením tohoto "zbyteèného" tematu, tak ten èas by se možná lépe zúroèil na napsání analýzy nìjakyho tipu èi na pøedání zajimavé infos )
no, a pokud se tu nìkomu nìco nelíbí a nedokáže to pøekousnout, mùže jít klidnì o dùm dál anebo at si založí vlastní forum s vlastními pravidly, ale at laskavì tady neprudí a nevnáší zbyteèné emoce