to Kali
To musíte vždycky všechno vztahovat na sebe. Dal jsem návrh a ty hned oponuješ že ty to dìláš. Jen jsem chtìl, abyste ve svém okruhu pouvažovali, jestli by to nebylo vhodné a dìlali to všichni. Nic víc.
K tomu že mezi membery pracují nìkteøí lidé obdobnì jako moderátoøi a nechtìji se pøipojit:
No proè se nìkam pøipojovat ? (To je jak za komanèù, že každý musel být v ROH, jestli chtìl nìjaké výhody. taky nedìlal nic navíc jen byl èlenem). Pracují stejnì jako pracovali a najednou by se mìli zase nìkam hlásit a pracovat poøád stejnì. Nevydím dùvod. Jednou se dostali do members pracují poctivì tak je nenu?te se hlásit zase do jiné skupiny.
Ukažte mi jediného èlena, který po vstupu do sekce moderator ligy zaèal psát více analýz než pøedtím ?
když chcete nìkoho trestat tak trestjte ty co pøispívají nejmíò a né ty co pøispívají tak jako vy akorát nejsou èleny.
Kuròa. Jen jsem chtìl trochu zpøehlednit kdo co moderuje a zase jsem se rozèílil a vyjadøoval se k nìèemu, co už jsem si pro sebe dávno uzavøel.