----------------------------------------------------------------
to
šolim:
Blake byl pìkný tip, za ten kurz jsi ho mìl vsadit sólo. Škoda. Basket už nesázím vùbec, z hokeje jsem míval rád pøed lety norskou ligu. Dala se hrát za velký peníze, sice v malých kurzech, ale krásnì vycházela. Poslední roky jsou tam takové podivné výsledky /
? podvody ?/, že se jí vyhýbám. Klasika je, že favorit v normální dobì uhraje remízu a v nastaveném èase po 30-ti sekundách hry vyhraje. Všichni jsou spokojeni: tým získal body za vítìzství, ale zároveò si nìkteøí jedinci pøišli k pìkným penìzùm u sázkovky za remízu...
Já si dal vèera za drobné
Baghdatise 2:0 na sety v kurzu 3.290 (viz tiket), ale zápas už jsem nestihl zaøadit do
obèasníèku. Odpovídal jsem ještì na soukromé zprávy kolegùm a ihned po vsazení
Baghdatise mi klekla místní sí? a než jsem si došel pro notebook a pøipojil se na net pøes mobil, zápas se již zaèal hrát a tak jsem sem už tip nedával.
Kdyby nevypadla místní sí?, mohlo být v
obèasníèku veseleji
-------------------------------------------------------------
BH Telecom Indoors 2006, Sarajevo, Bosnia & Herzegovina:
MARIN CILIC - DIETER KINDLMANN , tip 1 , kurz 1.513, vklad 19.50 USD,
5Dimes
Rozhodl jsem se postupnì zaèít øešit neutìšenou situaci v banku s dolary a k tomu by mnì mìl dopomoci
Marin Cilic.
Souèasná svìtová juniorská jednièka je ve svých 17-ti letech velkou nadìjí chorvatského tenisu. Letos byl
Cilic zaøazen i do chorvatského daviscupového mužstva , kde si odbyl premiéru /ikdyž neúspìšnou s
Koubkem, za již rozhodnutého stavu 3:1 pro
Chorvaty/.
Se svým dnešním protihráèem, prùmìrným nìmeckým tenistou, si snadno poradil již jednou a to pøed mìsícem doma v
Záhøebu 6:4 6:2.
Dnes se s ním utká znovu a dalo by se øíci, že opìt na domácí pùdì. Hraje se sice v
Sarajevu /
Bosna a Hercegovina/, ale
Cilic je rodák z
Mostaru, tedy z
Bosny.
Ještì doplním výsledky obou soupeøù z pøedchozího 1.kola:
Cilic - Waske 6:3 7:6
Kindlmann - Vico 4:6 7:5 6:4
Protože na challengerech bývají rùzné zákulisní praktiky, volím radìji nižší vklad se støední dùvìrou.
-------------------------------------------------------------