Chat II

Moderátor: Moderátoři

souhlasite se mnou ? :)

ano
19
70%
ne
8
30%

Celkem hlasů : 27

Příspěvekod smallbody » pát kvě 28, 2004 11:54

O co jde :?: :shock:

Jsem takøíkajíc mimo mísu. :lol:
:wink2: Dìkuji všem propagujícím PROFISAZKAR.com! :thumbup1:
smallbody
Host
Host

Příspěvekod Jowe » pát kvě 28, 2004 11:57

vlastne nic... ja jen ze i na www.tipovani je spousta dobrejch tiperu a nejsou tam jen lidi co se hadaj...
Z tveho prispevku jsem, asi mylne, vyrozumel ze nechcete pretahnout lidi z tipovani
a z tveho jineho prispevku zase ze tu chcete mit co nejvic lidi... nejak mi to neslo dohromady
Jowe
Host
Host

Příspěvekod Honano » pát kvě 28, 2004 11:58

Jo já koukal na jiné stránky tøeba na tipování cz. ale je tam jen pár lidí co se tipování vìnujou na plno ostatní si tam píšou : jo Arsenal dnes vyhraje je to pøece Arsenal.... :roll: :roll: Jestli si nìkdo chce povídat tak at vytvoøí v livescore nebo profisazeni téma chat a bude to ne...pak se mùže založit nové téma....GAGINE - KALI a celý profitýme možná by zde mohlo bý hlasování : chcete na tìvhto stránkách mít chat....uvidíme podle zájmu ne..... :wink:
Honano
Host
Host

Příspěvekod smallbody » pát kvě 28, 2004 12:02

Lidi jsou pochopitelnì zapotøebí. Ja osobnì bych byl rad kdyby lidi z tipovani.cz prechazeli k nam. Hlavnì je tady možnost dostat se do PROFITEAMU nebo skupiny GOLDPROFI, kde jsou opravdu slušní lidé a slova jako hádka neznají. :wink: Takže pokud budeš chtit a stránky (jak pišeš) se ti líbí nebudem se zlobit pokud nam nìkde udìlaš reklamu. :wink:
smallbody
Host
Host

Příspěvekod smallbody » pát kvě 28, 2004 12:03

Honano píše:Jo já koukal na jiné stránky tøeba na tipování cz. ale je tam jen pár lidí co se tipování vìnujou na plno ostatní si tam píšou : jo Arsenal dnes vyhraje je to pøece Arsenal.... :roll: :roll: Jestli si nìkdo chce povídat tak at vytvoøí v livescore nebo profisazeni téma chat a bude to ne...pak se mùže založit nové téma....GAGINE - KALI a celý profitýme možná by zde mohlo bý hlasování : chcete na tìvhto stránkách mít chat....uvidíme podle zájmu ne..... :wink:

Hlasuj nahoøe :lol: :lol: :lol:
smallbody
Host
Host

Příspěvekod Johnny72 » pát kvě 28, 2004 13:16

Honano píše:Jo já koukal na jiné stránky tøeba na tipování cz. ale je tam jen pár lidí co se tipování vìnujou na plno ostatní si tam píšou : jo Arsenal dnes vyhraje je to pøece Arsenal.... :roll: :roll: Jestli si nìkdo chce povídat tak at vytvoøí v livescore nebo profisazeni téma chat a bude to ne...pak se mùže založit nové téma....GAGINE - KALI a celý profitýme možná by zde mohlo bý hlasování : chcete na tìvhto stránkách mít chat....uvidíme podle zájmu ne..... :wink:

Tady s tebou s tebou Honano musím souhlasit.
Na tipovani.cz si kliknìte na sekci analýzy - a podívejte se na nì.Podle mì se tam objeví tak 1, maximálnì 2 týdnì :shock: :!:, mám na mysli ty opravdu kvalitní. Na to kolik uživatelù si tam cintá pentli je to zatracenì málo, prakticky se tam nedá sehnat informace, která by mìla nìjakou cenu.
Jak jsem tak koukal, tak docela dost tipérù z tipovani.cz je zaregistrováno i zde - pokud tedy používají stejné nicky, pochopitelnì.
Akorát nevím jestli se mùžu takhle tady vlastnì vyjadøovat, když nejsem v PROFITÝMU....
Johnny72
Exmember
Exmember

Příspěvekod smallbody » pát kvě 28, 2004 14:33

Johnny72 píše:Tady s tebou s tebou Honano musím souhlasit.
Na tipovani.cz si kliknìte na sekci analýzy - a podívejte se na nì.Podle mì se tam objeví tak 1, maximálnì 2 týdnì :shock: :!:, mám na mysli ty opravdu kvalitní. Na to kolik uživatelù si tam cintá pentli je to zatracenì málo, prakticky se tam nedá sehnat informace, která by mìla nìjakou cenu.
Jak jsem tak koukal, tak docela dost tipérù z tipovani.cz je zaregistrováno i zde - pokud tedy používají stejné nicky, pochopitelnì.
Akorát nevím jestli se mùžu takhle tady vlastnì vyjadøovat, když nejsem v PROFITÝMU....

To víš že se mùžeš vyjadøovat. Od toho je tato diskuse. Mám rád lidi s názorem :wink:

P.S. Nejsi sice v PROFI ale neni vylouceno ze tam za chvilku nebudes taky patrit pokud budes uspesnej.

Pánové já se louèím a jdu se venovat ženì. Je patek takže to budou zase nejaky šminky, laky, barvy a podobnì. :roll: A? už to mam za sebou :lol: :lol: :lol:

Mìjte se :wink:
smallbody
Host
Host

Příspěvekod Johnny72 » pát kvě 28, 2004 15:09

To o tom vyjadøování jsem myslel samozøejmì ironicky.Abych popíchnul Honana, který vyžaduje komentáøe striktnì pouze od Profitýmu.
Tak jen aby vìdìl, že i my z Amatértýmu na to máme názory. :lol: :wink:
Samozøejmì nic ve zlém, Honano :!: :wink:
Johnny72
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » pát kvě 28, 2004 16:24

PT nema s webem nic spolecneho. Forum je tu pro vsechny a vsichni maji stejne pravo rozhodovat o tom co tu bude a nebude.

Cilem je, abychom si udelali forum a web takovej jakej bude maximalne splnovat potreby uzivatelu.
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod zirkonxx » pát kvě 28, 2004 16:30

kali píše:PT nema s webem nic spolecneho. Forum je tu pro vsechny a vsichni maji stejne pravo rozhodovat o tom co tu bude a nebude.

Cilem je, abychom si udelali forum a web takovej jakej bude maximalne splnovat potreby uzivatelu.

pøesnì tak uživatelsky pøítulné rozhraní dokáže práci zlepšit....
není nad SÁZKAØIi SOBÌ
Zbyněk, program Tipni a můj deníček viz http://vysledek.cz/blog/ ICQ 338999418
zirkonxx
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na PROFISAZKAR.COM