"Zítøejší noviny"

Moderátor: Moderátoři

"Zítøejší noviny"

Příspěvekod hobbybet » ned bře 26, 2006 21:24

Ahoj.

Podìlím se s Vámi o mùj dnešní zážitek.

Myslím,že skoro každý z nás zažil už debatu o tom: Mít tak dnes zítøejší noviny..... to bych byl bohatý....atd.
Nìco malinko podobného nám dnes nabídl opìt Synottip. Píšu opìt, protože takový špek tam nebyl poprvé a myslím, že znalý to ví. Vyplatí se jejich nabídku studovat dùkladnì :wink:

Takže co se stalo:

V dnešním zápasu ital. 1.ligy mezi Messinou a Udinese probíha 41min, stav je 1:1 a já zjiš?uji, že Synottip bere sázky na 1.poloèas místo do 15.00 do 16.00 !!!! Kurz na 0 je 2,1
Je skoro 15:45 na analýzu situace mám strašnì málo èasu .... jízda autem k nejbližšímu terminálu atd. No bohužel se mi nepodaøilo vsadit víc jak jeden tiket. Je vidìt podle èasu podání, že i tento byl s odøenýma ušima :wink: Vyšší vklad jsem nechtìl zadávat, podle zkušenosti vím ,že 2tis na tiket je vìtšinou maximum.
No ale i tak se to vyplatilo, myslím že sázet na jistý výsledek je snem každého z nás....

Tady je tiket:
Mé slovo na to že je pravý, smáznul jsem jen identifikaci sbìrny a èíslo tiketu, samozøejmì z dùvodù mého soukromí. Pokud by nìkdo pøece jen nevìøil jsem ochoten soukr. zprávou poslat èíslo tiketu pro kontrolu na stránkách Synottipu. Samozøejmì ne všem.... Jen aby nìkdo neøekl, že práším.

Myslím, že kolegu AMZ, který ví o Synottipu taky hodnì bude tahle lahùdka mrzet, pokud ji nevyužil.....

Všem GL.

Rozpis tipù sázky
Událost Kód Tip Zaèátek události Výsledek Parametry Max. kurs Výsl. kurs Stav
Messina - Udinese 9163 0 26.3. 15:00
1 : 1 2,1 2,1 Rozhodnutá

Tiket è.

*************** T I K E T ****************
SYNOT TIP, a.s. 26.3.2006 15:59:39
Èíslo:
Sbìrna:

--- TIP: samostatný ----------------------
Kód Druh Sázková pøíležitost Tip Kurs
------------------------------------------
9163 P1 Messina-Udinese 0 2,10
Maximální kurs: 2,10

Vklad: 2000,00 Kè
Poplatek: 200,00 Kè
Celkem: 2200,00 Kè
Potenciální výhra: 4200,00 Kè
www.synottip.cz tel. 800 888 100
hobbybet
Host
Host

Příspěvekod Mafix » ned bře 26, 2006 21:26

To ti vyplatili ??? :shock:
Mafix
Exmember
Exmember

Příspěvekod hobbybet » ned bře 26, 2006 21:33

Jojo vyplatili.... :D Snad 10 jsem to kontroloval v terminálu a èekal až to bude vyhodnocené. Asi hoïku a pùl po zápase jsem dostal prachy a rychle pryè :wink: Kdo ví jak funguje jejich on-line systém a automatické vyhodnocování tiketù, pochopí, že o výplatu jsem nemìl strach. Pokud pøijdou na chybu tak až zítra a kdoví jestli.....
hobbybet
Host
Host

Příspěvekod Mafix » ned bře 26, 2006 21:34

hobbybet píše:Jojo vyplatili.... :D Snad 10 jsem to kontroloval v terminálu a èekal až to bude vyhodnocené. Asi hoïku a pùl po zápase jsem dostal prachy a rychle pryè :wink: Kdo ví jak funguje jejich on-line systém a automatické vyhodnocování tiketù, pochopí, že o výplatu jsem nemìl strach. Pokud pøijdou na chybu tak až zítra a kdoví jestli.....

1. Ako to riesi ich herny plan , a riesi to vobec nejako ?
2. Ak to neriesi, teoreticky je to ich chyba nie ?
3. Ten terminal funguje ako presne ? (zadavas tam svoje udaje, nemozu ti to nejako strhnut) ?
Mafix
Exmember
Exmember

Příspěvekod hobbybet » ned bře 26, 2006 21:41

Na první otázku jsi si odpovìdìl sám.
No a ten terminál je naprosto inkognito jako klasická kamenná, je to automat, sypeš do nìj peníze a vytiskne ti tiket. Do kamenné jsem to mìl dál.

Pokud by tu chybu zjistil nìkdo døív a vsadil na to i tøeba jen pár tisíc na jedné sbìrnì, zápas by byl automaticky stopnut systémem, / tak mají ošetøené své èasté chyby/ takže moc nás to nezjistilo, takže je to finanènì bolet moc nebude...
hobbybet
Host
Host

Re: "Zítøejší noviny"

Příspěvekod AMZ » ned bře 26, 2006 22:16

hobbybet píše:Myslím, že kolegu AMZ, který ví o Synottipu taky hodnì bude tahle lahùdka mrzet, pokud ji nevyužil.....

Kolega AMZ ani neví, že existuje nìjaká italská fotbalová liga, protože fotbal nesleduje, natožpak ještì nìjakou Messinu. :wink:

Hodina je nic...

Když Synottip /pùvodnì Teletip/ zaèínal, krásnì se u nìj tipoval napø. "Africký pohár v kopané", který vypisovali s jednodenním zpoždìním. Zlaté èasy - pohádka mládí, která se už nikdy nevrátí.

Abyste si nemysleli, že Synottip je jediný, kdo vypisuje pozdì zaèátky zápasù.

Za posledních rok mám skalpy Unibetu, Expektu, NordicBetu a 5Dimes. Lahùdkami bývají tenisové turnaje na Dálném Východì a v Jižní Americe. Doporuèuji peèlivì sledovat.

Moc tìch dáreèkù nebývá, ale stále se vyskytují.

Jen bych propøíštì poprosil, aby se konkrétní zápasy veøejnì neprobírali. Stále existují "dobráci", kteøí anonymnì zasílají e-maily sázkovkám a upozoròují na podobné pøípady. Nìco ve smyslu: "Když z toho nemám užitek já, a? jej nemá nikdo".

Ty sis peníze vybral na pøepážce, ale jsou lidé, kteøí mají u Synottipu konta a pokud si nìkdo chyby všiml a využil jí, je velmi pravdìpodobné, že mu výhra bude anulována.

Grauluji k výhøe, dobrá práce, staèí se jen dívat :thumbup1:

-------------------------------------------------------------
AMZ
Host
Host

Příspěvekod JaraP » pon bře 27, 2006 9:01

já mám zase skalp BaW na rychlobruslení v zámoøí :wink:
sportu zdar a sázení zvlášť :)
JaraP
Exmember
Exmember

Příspěvekod qwertyy » pon bře 27, 2006 14:38

na tohle bývali dobøí i u Betroyal - sobotní zápasy Gambrinus ligy vypisovaly všechny od 17:00, takže po TV pøenosu zápasu (zaèátek jako obvykle 14:25) jsem si asi tøikrát vsadil a nepøišli na to dodneška :wink:
"Práce je poslední zpùsob jak si vydìlat peníze"

MOD: fotbal - Itálie
qwertyy
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » pon bře 27, 2006 21:12

qwertyy píše:na tohle bývali dobøí i u Betroyal - sobotní zápasy Gambrinus ligy vypisovaly všechny od 17:00, takže po TV pøenosu zápasu (zaèátek jako obvykle 14:25) jsem si asi tøikrát vsadil a nepøišli na to dodneška :wink:

Ted uz to maji korektne? :D
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod qwertyy » úte bře 28, 2006 16:06

-=Ondra=- píše:
qwertyy píše:na tohle bývali dobøí i u Betroyal - sobotní zápasy Gambrinus ligy vypisovaly všechny od 17:00, takže po TV pøenosu zápasu (zaèátek jako obvykle 14:25) jsem si asi tøikrát vsadil a nepøišli na to dodneška :wink:

Ted uz to maji korektne? :D

bohužel jo :roll:
už asi pùl roku nic, navíc potom co pøestali dotovat fcbet ta jejich fotbalová nabídka trochu opadá...
"Práce je poslední zpùsob jak si vydìlat peníze"

MOD: fotbal - Itálie
qwertyy
Host
Host

Zpět na Chat a pokec