Ahoj.
Podìlím se s Vámi o mùj dnešní zážitek.
Myslím,že skoro každý z nás zažil už debatu o tom: Mít tak dnes zítøejší noviny..... to bych byl bohatý....atd.
Nìco malinko podobného nám dnes nabídl opìt Synottip. Píšu opìt, protože takový špek tam nebyl poprvé a myslím, že znalý to ví. Vyplatí se jejich nabídku studovat dùkladnì
Takže co se stalo:
V dnešním zápasu ital. 1.ligy mezi Messinou a Udinese probíha 41min, stav je 1:1 a já zjiš?uji, že Synottip bere sázky na 1.poloèas místo do 15.00 do 16.00 !!!! Kurz na 0 je 2,1
Je skoro 15:45 na analýzu situace mám strašnì málo èasu .... jízda autem k nejbližšímu terminálu atd. No bohužel se mi nepodaøilo vsadit víc jak jeden tiket. Je vidìt podle èasu podání, že i tento byl s odøenýma ušima Vyšší vklad jsem nechtìl zadávat, podle zkušenosti vím ,že 2tis na tiket je vìtšinou maximum.
No ale i tak se to vyplatilo, myslím že sázet na jistý výsledek je snem každého z nás....
Tady je tiket:
Mé slovo na to že je pravý, smáznul jsem jen identifikaci sbìrny a èíslo tiketu, samozøejmì z dùvodù mého soukromí. Pokud by nìkdo pøece jen nevìøil jsem ochoten soukr. zprávou poslat èíslo tiketu pro kontrolu na stránkách Synottipu. Samozøejmì ne všem.... Jen aby nìkdo neøekl, že práším.
Myslím, že kolegu AMZ, který ví o Synottipu taky hodnì bude tahle lahùdka mrzet, pokud ji nevyužil.....
Všem GL.
Rozpis tipù sázky
Událost Kód Tip Zaèátek události Výsledek Parametry Max. kurs Výsl. kurs Stav
Messina - Udinese 9163 0 26.3. 15:00
1 : 1 2,1 2,1 Rozhodnutá
Tiket è.
*************** T I K E T ****************
SYNOT TIP, a.s. 26.3.2006 15:59:39
Èíslo:
Sbìrna:
--- TIP: samostatný ----------------------
Kód Druh Sázková pøíležitost Tip Kurs