Tento pøíspìvek píšu pouze jako názor a malé zamyšlení se nad samotnou vìcí.
Sázím už x let a snažím se vše posuzovat objektivnì a bez naivity, bohužel už mì trošku bolí systém jaký je nastolený v tuto doby, který mi pøipadá dost proti sázkaøùm. Jsou to následující faktory:
a) INTERNETOVÁ FÓRA (neberte to prosím jako kritiku tohoto konkrétního)
b) absolutní souhra sázkových kanceláøí
c) totální strach všech klubù z médií a sázkovek
Internetová fóra poskytují informace které jsou sice vìcné, ale každý pøíspìvek který kdokoli moderuje posouvá vìtšinu èitatelù na nìjakou cestu a tím pádem je toto hroznì dùležitá vìc která dìlá hromadné tipy. Nehledì na fakt že na zemi je spousta "moderátorù, kteøí jsou ve skuteènosti bookmakeøi a pøesnì vìdí co dìlají. Potom se tito lidi pohybují na chatech a pøi pøíspìvku od èlovìka kterej nìco ví ho ihned zdiskreditují na bázi psychologické taktiky. Rozhodnì netvrdím že informace o absencích, stavu klubu finanènì, motivacích, formy atd. není dobrá vìc, ale pøi frekvenci moderování to vždy urèuje jen malý zlomek zápasù nabídky a to je hlavní kámen úrazu.
Absolutní souhra sázkovek dosáhla boomu minulý rok a spoèívá hlavnì v souhøe stahování zápasù. Staèí malé podezøení a ihned se vše rozlízá po internetových sízkovkách po celé zemi a to v øádech minut. Bohužel mi pøipadá že právì sázkové kanceláøe mají teï naprostou vládu v této zemi ve svém oboru, protože jim vše prochází. Èeská liga zaznamenala urèité korupèní aféry jako to bylo v soustì dalších lig. Otázka zní, jak je možné, že se Policie zaène zajímat o právì dotyèý klub jako kdyby neexistoval možný neúspìch. Toto nemám ovìøené a nikdy bych to z bezpeènostních dùvodù nikomu ani kdyby jo tak osobné nesdìlil, ale urèitý podmìt na vyetøování pár klubù a povolení odposlechù byl na postup nejmenované sázkové kanceláøe - pokud máte známé u Policie, kteøí mají pøístup ke spisùm které jsou hodnì podrobné mìly by jste se to tam doèíst. Ti kdo je tato situace netrefila teï sekají dobrotu protože vìdí že jde o barvu na celý život a nepronášejí informace ven jako tomu bylo døíve. Co asi bohužel nikdo neèeká, tak sázkovky si zápasy na které se hodnì vsází které tøeba i vypadají jako eventuelnì koupené a nezjištìne, tak se to dìlá jedním y tím samým stylem: urèitý èlovìk sázkové kanceláøe zajde/zavolá managerovi dotyèného klubu jemu známého a ten za "drobné" služby/výhody domluví pár oporám klubu, kteøí by toto nikdy a nikomu nepøiznali.
btw vzkaz pro sázkovky: zdá se mi že už je to pøehnané, nerad bych aby byly tyto informace na vaše poèernìní, ale bohužel jsem si dal ohromady vše co bylo jako tøešnièka na dotru ze znamých(hráèi odlišných klubù, vedení nejmenovaného klubu, znamí z pøepážek sázkovek, bývalý zamìstnanec nejmenované sázkové kanceláøe, znamí u Policie ÈR)
teï jsem si ulevil a mùže opìt èekat že si podám cokoliv na co mají sázkovky pifku vzhledem k frekventovanosti nebo nìco zámoøského na èem mají už hráèi a vysvétlí se to opìt jako náhoda která ze 100% odporuje logice.