po delší dobì opìt dávám nìco do svého deníèku, nemám moc na sázení èas, opìt se mi ozvala moje nemoc. Pokud by nìkdo z vás byl lékaø, a? se mi prosím ozve, mìl bych pár dotazù, které bych chtìl zodpovìdìt od nezaujatého lékaøe. Dík.
tak a teï dnešní tiket:
Švýcarsko - Francie (hokej ´20) 1 1,26
Malmo - Leksand 1 1,3
Dánsko - Japonsko (hokej ´20) 1 1,4
Barcelona - Benfika 1 1,3
celkový kurz: 2,98
vklad: 5.000
možná výhra: 14.400 (po odeètení pøípadného MP)
victoriatip
stav: - 16.514
stav na zaèátku týdne: - 11.514
týdenní bilance: - 5.000
jen krátký popis k jednotlivým zápasùm:
Švýcaøi se patøí rozhodnì do kategorie A a podle mì v tomto zápase nezaváhají. Malmo staèí zvítìzit v dnešním zápase, a to jim zajistí pro pøíští roèník nejvyšší soutìž bez ohledu na výsledek posledního zápasu. Ten poslední krok budou chtít udìlat co nejdøív, navíc hrají doma. U zápasu Dánska jsem nejvíc váhal, ale mladé Japonce by mìli porazit. Japonci vèera pøekvapivì vedli 1:0 po první tøetinì s domácím Lotyšskem, pak od nich ale dostali 6 gólù a nebylo co øešit. Dánové porazili Polsko 5:2, když vyhráli poslední tøetinu 4:0. Dánové podle mì patøí k favoritùm na postup. No a poslední zápas je Barcelona, doufám, že koneènì protrhne tu støeleckou smùlu a po tøech remízách v øadì koneènì vyhraje. V Lisabonu jen remizovala, takže k postupu musí vyhrát a nemyslím si, že by to nechávali až na prodloužení nebo penalty. Hernì jsou o tøídu výš než Benfika.
Vklad na tento tiket dávám vùbec nejvyšší v deníèku, pùl mìsíce jsem nesázel, takže do toho jdu naplno
Vsadím to odpoledne u viktorky, kde se MP odeèítá až od pøípadné výhry a i kurz je tam asi nejvyšší (tipáè má u Švýcarù o setinu míò, jinak jsou rozdíly vìtší), na netu nemají všude ty dvacítky vypsané, možná BaW, ale tam bývají dost nízké kurzy.