od AMZ » pát dub 14, 2006 20:29
----------------------------------------------------------------
Oba dnešní tipy KO.
Celkový stav banku dám dohromady bìhem víkendu.
Jen se pozastavím u dnešních tipù:
Španìlsý duel Lopez-Garcia - Verdasco /7:6(2) 4:6 3:6/ byl vyrovnaný. Rozhodujícím okamžikem zlomu byl zøejmì 2.set.
V nìm Garcia-Lopez prohrával už 2:5, pak ale utkání zaèal otáèet až do stavu *4:5 /30:30/. Následovala výhoda pro Verdasca a druhý set zakonèila dvojchyba Garcii-Lopeze !
Pomìr setù se srovnal na 1:1 a tøetí vyhrál Verdasco 6:3.
-------------------------------------------------------------
Prùbìh druhého zápasu Kuznetsova S - Groenefeld A-L na tip Under 21.5 mì naštval.
Výsledek 3:6 6:7(4) - tedy souèet gamù 22 a prohra o jeden gem (!)
Smùla, což se obèas stává. Poèítal jsem sice se snadným vítìzstvím Kuznìtsové, ale i pøestože vyhrála Nìmka, mìl jsem až do závìru 2.setu velkou šanci na úspìch tiketu.
První set 6:3 pro Groenefeld - tj. souèet gemù 9.
Ale ten ženský servis !!! Navzájem si braly podání. Prostì fraška.
Nìmka ve 2.setu ze stavu *4:3 /40:30/ ztráta servisu na 4:4. Pak následovala prohra servisu Kuznìtsové. Nìmka podává na vítìzství - opìt prohra servisu, srovnáno na 5:5. Podává Ruska, servis ztrácí je to 5:6 a jde podávat Groenefeld znovu na výhru v zápase.
Do této doby jsem mìl poøád šanci na výhru. Staèilo, aby Groenefeld udržela alespoò jednou svùj servis a bylo by to 6:3 7:5, tedy souèet gamù 21 a tiket by byl OK.
Následuje však obehraná písnièka o servisu - Nìmka podává: *0:15, *0:30, *15:30, *15:40, *30:40, *40:40, *40:Ad, a prohra servisu i mého tiketu.
Tiebreak byla podobná taškaøice se servisem, která už mi byla ukradená. Jen pro zajímavost /servírovat zaèína Kuznìtsova/:
*0:1, 0:2*, 0:3*, *1:3, *1:4, 1:5*, 2:5*, *3:5, *4:5, 4:6*, 4:7*.
Sice ztráta pár Eur, ale takhle hloupì prohraných...?
-------------------------------------------------------------