DENÍÈEK MS 2006

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod braun.tomas » pon kvě 08, 2006 6:50

všechny kurzy jsou od sázkové kanceláøe CHANCE protože na netu nesázím a mám ji nejblíž - psal jsem to na zaèátku a souhlasím že jsou menší, ale co se dá dìlat :cry: neberu to tak že budu hledat nejvyšší kurzy a ty pak sázet ikdyz samozøejmì by sem na tom byl lépe :idea:
braun.tomas
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » pon kvě 08, 2006 8:42

braun.tomas píše:všechny kurzy jsou od sázkové kanceláøe CHANCE protože na netu nesázím a mám ji nejblíž - psal jsem to na zaèátku a souhlasím že jsou menší, ale co se dá dìlat :cry: neberu to tak že budu hledat nejvyšší kurzy a ty pak sázet ikdyz samozøejmì by sem na tom byl lépe :idea:

To jsou strasny zebraci... Bejt tebou tak radeji nic nevsadim nez sazet takovy pidi kurzy... To je absolutni sazkarske ZVERSTVO!
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod quinton » pon kvě 08, 2006 9:14

Je to logické!!

V chanci vìdí jaký to je šílený podkurs, ale vìdí že se najde spousta lidí kteøí jim touto cestou "darují" peníze.

Problém je v tom že nevypisují opaènou sázku. Tedy Itálie +4 , nebo Bìlorusko +3. :roll:
Naposledy upravil quinton dne pon kvě 08, 2006 9:15, celkově upraveno 1
1/10 small, 2/10 med, 3/10 big
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod cica18 » pon kvě 08, 2006 9:14

braun.tomas píše:všechny kurzy jsou od sázkové kanceláøe CHANCE protože na netu nesázím a mám ji nejblíž - psal jsem to na zaèátku a souhlasím že jsou menší, ale co se dá dìlat :cry: neberu to tak že budu hledat nejvyšší kurzy a ty pak sázet ikdyz samozøejmì by sem na tom byl lépe :idea:

hey priteli...nejbliz to mas preci na net, chce to jen prekonat ostych :-), zaridit si napr. neteller,moneybookers a hlavne internet.kartu.....pokud mas zajem muzu ti pres SZ poradit do zacatku, pokud se ti nechce hledat v prislusnych rubrikach....ty kurzy sou opravdu o nicem, takhle se vydelavat opravdu neda
cica18
Host
Host

Příspěvekod Strenght » pon kvě 08, 2006 9:37

Ani zadnou inet kartu nepotrebuje, staci mu obycejnej ucet, prevede penize na moneybookers(ja to delas pres servis 24, takze komplet od pc) a hotovo..
Èlovìk, který nìco píše, aby se ujistil, že je kumštýø, je s odpuštìním trouba.
Strenght
Host
Host

Příspěvekod braun.tomas » pon kvě 08, 2006 9:43

ok kluci moc dìkuju a zkusím se podívat po nìjaké netovce kde by se dalo více vydìlat, ale deníèek dojedu u chance :wink: moc dìkuju za rady :lol:
braun.tomas
Host
Host

Příspěvekod cica18 » pon kvě 08, 2006 9:44

Strenght píše:Ani zadnou inet kartu nepotrebuje, staci mu obycejnej ucet, prevede penize na moneybookers(ja to delas pres servis 24, takze komplet od pc) a hotovo..

samozrejme to jde i bez ni, ja jen ze uz bych se bez ni asi neobesel
cica18
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » pon kvě 08, 2006 9:45

Presne tak jako pisete... e-banking--->moneybookers--->SK ~~ rychle/pohodlne/prijemne/profesinalni (+zabava zarucena) :lol:

Ja si myslim, ze hlavni problem je, ze Tomasovi jeste neni 18 let, a proto se do toho nemuze pustit...
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod Mafix » pon kvě 08, 2006 10:05

Tak sup sup zobrat mamkinu kreditku ;)
Ex Moderator England Premiership
Mafix
Exmember
Exmember

Příspěvekod Orken » pon kvě 08, 2006 10:22

teda na ty kurzy jsem se moc nedival, ale ted koukam, ze to je sila a to si jeste vysledny tiket musis delit 1,1... tenhle denicek bude o nicem, to nemas sanci byt v plusu... nejlepsi je sazet na netu pres kartu, jako nevim proc(ja si myslim, ze oni nerozlisujou kurs nakup a prodej), ale pri refundu na kartu mam kurs o min 0,5Kc lepsi nez kdyz to necham soucasne poslat bankovnim prevodem.....coz je znatelny rozdil, ikdyz pro nekoho kdo sazi takove podkurzy, plati desatky, vybira z tak omezene nabidky, to asi nebude podstatne :D ...
Orken
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec