dík Rafe, ale bral bych to jako stastnej odhad
uvidíme, zda to bude i dnes podobnì stastné jako vèera
jak už Rafa napovìdìl, vèera se koneènì zadaøilo a zrovna v tu pravou chvíli, ale staèilo málo a bylo po všem, Vicente tøeba vedl v 1.setu 52 , Gonza/Dulko vyhráli první set, ve 2.setu vedli 20, o Mináøovi ani nemluvì (aè jak s takovým døevákem mohl hrát vyrovnanou partii
) , a tak jen potìšil Ljuba, který si potrenoval s frantíkem , zamrzel tak jen Djokoviè, který mohl dohrát ten tøetí set aspon kvùli cti, když už nic, no jde vidìt, že vìtšinì tenistùm je nìco takového cizí i a grand-slamech
.. suma sumárum vèera se zelenilo a mì mùže jen mrzet, že jsem domù došel až pozdì veèer a nestihl výhru na tiketech otoèit na pøátelácích AUS+FRA, jak jsem dopoledne pùvodnì zamýšlel
a co dnes? urèitì si nìco najdem, už se hrají 2.k. na všech chall., vyjma toho v Prostìjovì, kde už bude CF , taky je na pøoadu Rolland a veèer opìt pár zajímavych "pojistných" base a basket matchù, takže hurá do tipování
GB ještì nemají vypsaný Prostìjov a tak zaènem Furthem .. pùvodnì jsem chtìl hrát Behrenda, Okun mì pøijde na antuce jalovej jako Sela, navíc Behrend zas po delší dobì potøebuje zabrat kvùli eurùm a bodùm do rankingu, ale ten kurz pod 1.50 mì moc nenadchl
, Greul co by nasazena dvojka jasný favorit, ale nechce se mi pak "trhat" tiket jen kvùli tomu, že si kluk nìmecky øekl, že už dnes sbalí kufry a pojede do Londýna (uèast v Queens), Tuksara bych proti døevákovi Vackovi možná zkusil, ale pod 1.40 urèitì ne, a tak mi zùstala v nabídce jen možnost tipu na Floriana - letos Nìmec nic moc, øekl bych, že na to celkem s..., urèitì má navíc, když by chtìl, no snad domácí prostøedí v nìm probudí chut a motivaci, už jen proto, že body do žebøíèku zaèínají dost chybìt a v Halle možná ani nebude v hl.soutìži, nebot je tam jen náhradníkem è. 2 a div.karty si rozeberou nejspíš Reiner+Phau+Kohlschreiber atd , Armando mì pøijde takový neslaný nemastný, možná v zámoøí je nepøíjemným, ale co chce urhávat tady v Evropì
Sassuolo má dnes na poøadu celé 2.k. a když vidím ty kurzy, øíkám si, to asi dnes vypadne favoritù
hned ten první Hernandez - namlsal se dost na RG , za týden si dá tøešnièku na dortì v podobì Lugana, kde se mu loni daøilo, opravdu vidím jen málo dùvodù, proè by mìl hrát na krev na tomto miniturnájku, možná jen rozpink , aby nevychladnul na Lugano , navíc proti sobì má dalšího Spanìla, s kterým se celkem zná a proti sobì už toho celkem i dost sehráli, to si øíká o zkoušku
.. pøemýšlím o Marinovi, letos sice hraje uplný prd, hl. díky tomu, že po vydaøené lonské sezonì nemá mnoho motivace, ale i on se zaèíná propadat a penízky jistì chybí, možná by to chtìlo zas zabrat a Dustov je ideální soupeø, nic moc výkony ani ve futurech, kde toho taky moc nenahrál, o chall. nemluvì a ten kurz je na hranì, no uvidíme .. láká mì zkouška na outsidery Andujara èi Wittena, Spanìl je dobøe rozjetej z kvaldy, letos celkem odvádí slušné výkony, je mladý, má chut nìco uhrávat, to jistì i Ungur, který ale rozhodnì není nijak zvlást rozehraný a to nemluvì o formì .. Lammer dostal div.kartu v Luganu a tak je jasné, kam se bude obracet jeho mysl , jistì v Sassuolu se mùže dobøe pøipravit, ale pøece jen, letoš.výsledky nic moc, lonské taky, aktuální forma nulová, snad jen ta antuka mu bude k dobru v tomto duelu, Witten vèera porazil di Maura a sice jako Amerièan asi možná tu antuku moc nemusí, ale v zámoøí celkem èasto obíhal tamní antuk.turnaje a letos už má uhráných pár dobrých výsledkù
co nám mnabídne Surbiton ? líbí se mi Arthurs, který prošel zdárnì kvaldou a vèera si ve vypjatém zápase poradil s Gimelstobem, dnes má proti sobì sice taky kvalifikanta Stachovského, ale ten rozhodnì nemá tolik zkušeností, není tolik rozehraný a o jeho letošních výsledcích ani není tøeba psát, v neposlední øadì pak "Ivan" grass nemá zažitej oproti Waynovi, který je na nìm jako ryba ve vodì, navíc letos by se rád dobøe pøipravil na Wimbledon, kde by chtìl zakonèit uspìšným vystoupením svou bohatou kariéru , budu pøemýšlet .. další zápasy vynechám, jak Carlsena, rak i Fishe èi Sabaua, poèkám si radìji na CF
Prostìjov poøád nevypsán
jako i vìtšina zápasù z ostatních chall., to je tak tìžký opsat pár kurzù, páni bookmejkøi u GB
musím se pøipravit na nouzový plán - návstìva sportbaru, aspon bych se juknul na plátnì na Nikol (a pak asi i na Kiminu) a spojil tak pøíjemné s užiteèným
V-tip vypsal naštìstí Prostìjov a tak se na nìj juknem taky
.. Hájek bude mít jistì motivaci a poøádnou chut do zápasu, takže bude záležet jen, jak si poradí s levorukým Guzmanem, který asi taky po delší dobì pùstu by si rád pøivydìlal slušným price-money i body, ale pøece jen ty jeho lonské i letošní výsledky jsou mizerné, že bych zas dal na èes.tenistu ? .. vtipálek Vik ještì poøád nebali kufry do Londýna, no možná se tak stane už dnes, a tøeba si i polepší korunkou navíc, na Mináøe je kurz pøes 2,00 a to láká ke spekulacím
láká to i mì, zajímavá value, možná dám do kombi .. zbytek zápasù mì moc nebere, i když mì cosi láká si dát znovu Pospeca
Roland dnes asi vynechám a budu se jen bavit nezaujatì dobrým tenisem , snad nikdo nebude skreèovat, ani se ošetøovat a nikdo nic nevypustí
.. vlastnì nevynechám, Bjorkman/Mirnyj je pro mì hezká konstanta
Pavel/Waske , ti bymohli pozlobit Bryanovce, které moc nemusím
a co tedy tikety? nechce se mi èekat , až se uráèí u GB a tak tentokrát dnes vezmu z penìženky to málo, co tam je, a jdu na sportbar .. aby to bylo spravedlivé, z úètu u GB pøevedu pøes MB na mùj bank.uèet patøiènou použitou sumu
za chvíli sem napráskám nìjaké tikety