"Džejárův" bloček :o)

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Johnny.Rebel » čtv čer 08, 2006 9:11

nakonec tedy pobìžím do V-tipu, což mì moc netìší, ale jak jsem øekl, aspon se na plátnì juknu na Nikolku s Kimi, udìlám si kombíka a dám vychlazenou 12 Radegast s pizzou :D, škoda jen, že ty chall. jsou 3AKU :cry:
už mám sestavený tikety , snad jsem dobøe opsal èísla a nebudu u poboèky narychlo hledat ten správný zápas :roll:
na sestavení tiketù použiji to, co jsem vèera vyhrál (340.25Kè),vedle této sumy ještì pøevádím dalších 500Kè , abyhc nemusel pøíštì takto složitì øešit s tou pobpoèkou, no mìlo mì to taky napadnout,že ? :doh: :oops:
ted to hlavní , jak budou vypadat tikety

skupina A
5352/Ungur vs Andujar (14:30 - 2.15)
skupina B
5353/M.Gonzalez vs Stoppini (15:30 - 2.05)
skupina C
5360/Hernandez vs Fraile (13:30 - 2.51)
skupina D
5362/Marin vs Dustov (19:30 - 1.45)
5403/Arthurs vs Stachovskij (13:15 - 1.50)
konstanty
4602/Bjorkman/Mirnyj vs Dlouhý/Vízner (14h - 1.18 )
vklad : dvojice (6x5Kè), trojice (4x5Kè), celkem 50Kè
zisk : 161Kè .. po odeètení 10% = 145Kè

1406/Lucembursko vs Ukrajina (20h - 1.15)
4602/Bjorkman/Mirnyj vs Dlouhý/Vízner (14h - 1.18 )
5101/Hájek vs Guzman (16h - 1.51)

celk.kurz : 2.05
vklad : 290Kè
zisk : 594.50 .. po odeètení 10% = 535Kè

stav banku na uètu u GB :arrow: 2500Kè
stav banku v rámci V-tipu :arrow: 500Kè
stav banku v rámci V-tipu po vyhodnocení tiketu :arrow: +1180Kè

pozn. od J.R. :arrow: trošku upravím vklady, než ještì odejdu
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pát čer 09, 2006 9:29

tak vèera jsem byl nakonec spokojen s návštìvou sportbaru, aèkoliv mi prohrála Kimi a to celkem výpraskovì :? .. Vaidiš mì moc nebrala, npatøím mezi "sázkaø.nacionalisty" :lol: , spíš mì zamrzelo, že asi pulka CR musela trhat tikety a napakovala sázkovky :( .. spokojenost byla o to vetsí, že tentokrát vyšly oba last matche (Marin i Ukrajina) , jen škoda, že Stoppini nedotáhl slibnì rozjetej zápas , ale to už bych chtìl moc,že? :mrgreen:

dnes mají GB nabídku na všechny tenisy, takže k mé radosti nemusím chvátat do sportbaru, ale pìknì doma v klidku, pohodièce a pohodlí si sestavím tikety :D .. a co dnes dám na tikety?

zápasùm v Prostìjovì se vyhnu, jednak jde o SF, kde už to je o pocitech, a to se vyplatí spíš do kombi anebo za nìco málo, navíc Hájek mì pøijde zbyteènì favorizován, šance obou vidím 50 na 50, i když Daniel se pìknì vzteká, má zavázanej kotník a kdo ví co všechno, pøesto vše má chut hrát a jen tak se nevzdává .. možná Mináø by stál za zkoušku, tìch 2.50 jistì nezabolí, když nevyjdou

Furth má na první pohled jasnou záležitost u Mayera, ale když už døevák vacek porazil Tuksara i Navarra pastora, tak proè by nemohl porazit trápícího se Mayera, který spíš myslí víc na grass, který je jeho oblíb.povrchem, než na piditurnaj, Florian je jistì favorit, ale pod 1.40, to mì za to nestojí .. uvažuju nad Karanušièem, z RG si pøivezl formu a daøí se mu, což jasnì dokazují jeho výsledky, když porazil hladce Koroljeva i domácího Beckera a v deblu s Tuksarem jsou už v SF, Popp sice vyøadil Vanka, ale ten se spíš na turnaj vy... , než že by nestaèil na Thorstena, a aèkoliv dom.mladík je taky v deblu s SF, pøesto letošní výsledky i aktuál.forma a rozehranost nejsou zas tak super, a pokud domácí organzizátoøi a lidé v pozadí nedotlaèí Poppa do SF, tak by tam mìl být Roko

Surbiton taky nabízí jeden zajímavý zápas, Arthurs chytil oèividnì na grassu chut a formu a v Surbitonu se mu opravdu líbí, z kvaldy už je ve CF, v deblu je s Guccim v SF a urèitì není bez šancí být v obou disciplínách ještì dál , protože Reynolds zná grass jen z amer.fotbalu èi bejzu a letos zatím na turnaje více kašle, než se snaží nìco uhrát, není divu, pro nìj sezona zaèíná až na amer.betonech po Wimbledonu, v neposlední øadì AMíkova forma ani zdaleka není taková jako u Arthurse , škoda jen toho kurzu :( .. nakonec jsem dal ruce pryè od Fishe s Morrisonem, kteøí vèera po singlech odstoupili z 2.k. deblu, kdo ví, co za tím je

Sassuolo bohužel už tak zajímavé není, snad jen Andujar by mohl opìt pøekvapit, pøece jen je rozjetej z kvaldy , s Azzarem je v deblu už v SF , oèividnì mu turnaj sedl a chytil dob.formu, Marin je sice zkušenìjší, ale letos výsledky o nièem, forma taky žádná a ty dvì povinné výhry nelze považovat za náznak formy, zápas je jistì více vyrovnaný než napovídají kurzy

co se týèe Rolandu, tak na ženský debl i mix už kašlu, ty nervy mì za to nestojí :) .. sledované budou ale hlavnì muž.singly, kde asi drtivou vìtšinu bude zajímat, jak moc tìžké to bude mít Roger s Rafem .. no , já se tipu na Rogera vzdám, už jen proto, že budu fandit Nalbovi, jehož pøípadný uspìch by mì celkem bodnul v Tennis-race :mrgreen: .. co se týèe Rafy, myslím, že to bookies krapet pøehnali, nepøijde mì totiž, že by Ljuba byl stejný kalibr jako Djokoviè, SOderling èi Mathieu , a tak si urèitì neodpustím nìjaký kontratip , ted ještì vymyslet jakej :roll:

veèerní MS si nenchám ujít .. jako správný Cech nebudu dávat na Nìmce i kdyby to byl jedinej zápas dne, naopak možná by neuškodilo poškádlit kontratip, soudím, že GER bude hrát celý svìt :lol: .. naopak koho si dám, budou Poláci, pøece jen kvality jsou na jejich stranì a Ekvádorci pokud hrají níže než je 5000m nad moøem, tak jsou jaloví 8)

v noci pak podle okolností se pustím do žen. NBA èi base .. no a ted ještì nìjak uplácat ty tikety 8)
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pát čer 09, 2006 9:50

tady jsou tikety, sestavené tentokrát tak, aby podle vyhodnocení bud se otoèily na veèerních a noèních možnostech anebo aby aspon trošku se zkorigovaly pøípadnì nežádoucí ztráty .. snad pùjde o tu první možnost, GL všem :thumbup1: !

Arthurs vs Reynolds (12h - 1.45)
neprohra Polska (21h - 1.20)
celk.kurz : 1.74
vklad : 200Kè
zisk: 0

Nadal vs Ljubièiè :arrow: aspon 1 set (15h - 1.75)
Karanušiè vs Popp (12h - 1.55)
celk.kurz : 2.71
vklad : 50Kè
zisk : 0

stav banku na uètu u GB :arrow: 2250Kè (základ 2500Kè)
stav banku v rámci V-tipu :arrow: 1180Kè (základ 500Kè)
stav banku v rámci GB po vyhodnocení tiketù :arrow: 2250Kè
Naposledy upravil Johnny.Rebel dne pát čer 09, 2006 23:42, celkově upraveno 2
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pát čer 09, 2006 17:36

tak po neúspìchu Karanušièe si zkusím napravit chut jedním base matchem, z toho co jsem vyèetl na covers.com , tak mì zaujal Chicago WS, už jen proto, že jsem jim døíve fandil (i díky známému filmu Indiáni z Clevelandu) a èirou náhodou dnes narazí právì na CLE, a tak doufám, že to bude jako v tom filmu (tedy když tam ještì Indiáni prohrávali :mrgreen: ) .. vedle tedy faktickych vìcí jde i hodnì o citovou vìc :D .. k tomu pøidám ještì zápas Polska, který už mám na jednom tiketu jako na last match, èili bud mì Poláci potopí vše, co se dá, anebo mì udìlají doufám dvojnásobnou radost :)

neprohra Polska (21h - 1.20)
Chicago WS vs Cleveland (2:35 - 1.68 )
celk.kurz : 2.02

stav banku na uètu u GB :arrow: 2200Kè (základ 2500Kè)
stav banku v rámci GB po vyhodnocení tiketù :arrow: 2200Kè
Naposledy upravil Johnny.Rebel dne sob čer 10, 2006 7:55, celkově upraveno 1
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob čer 10, 2006 3:06

tak Poláci mì poøádnì hnuli žluèí, bud jsou to takoví jelita jako ten golman, co pustil gol pøes celý høištì, anebo mìli naloženo proti sobì, jinak to nevidím každopádnì Polsko jde na black-list a celé MS budu hrát jen vyjímeènì, není nad tenisek a nekomerèní soutìže

rád bych si ale spravil chut, a tak pøijde na øadu to, co není pøíliš oblíbené, bìhem pátku se mi to èervenalo jak za komanèù , a tak je velká šance, že se zazelená a protože bych rád nìjaký ten uspìch a smazání manka, pùjdu do stylu, kterému se øíká vabank (tj.to hrát za velkou èást banku) .. filozofie je jednoduchá, proè se má èlovìk poøád nervovat a obèas vyhrát a pak trhat tikety nad výjeby typu Polska, když to jde udìlat jednodušeji, naložit vše , dát to na možnost, kde jsou jen 2 možnosti s tím, že ta jedna možnost je mnohem více pravdìpodobnìjší a bud to vyjde, nebo ne .. pokud to má vyjít, tak to vyjde, pokud ne, naè si dìlat násilí a pomalu se trápit ,že? navíc je to jen hra , max. pøijdu o poctivì vydìlaný peníze, je jedno, zda je propiju , utratím za kraviny , nebo takto prošustruju

takže jsem nasadil na tento solomatch a proè? domácí tým má za sebou uspìs.serii, kde vyhráli 3 zápasy v øadì,naopak hosté zápasy venku více prohrávají (v tom posl. v SAC dokonce o 20b) .. domácí uvodní dva zápasy doma vyhrálo, èili dnes rozhodnì nìkdo svou serii ukonèí a naopak prodlouží, no vìøím více tomu, že domácí neukonèí domácí serii, jsou rozhodnì ve vìtší pohodì a formì, navíc motivaènì na tom budou trošku lépe .. pod košem (a tedy na doskoku) mají domácí hráèky vìtší kvality a jsou jednoznaènì lepší (trio Sales-Dydek-Anderson by hravì mìlo pøehrát osamìlou Burse), a sice hostující tým se bude opírat o guardku Jackson, která byla vyhlášena hráèkou týdne, pohøíchu je to jediná hráèka, o kterou se mùžou hosté opøít, navíc guardky CAN jsou sice slabší na støelbì, to ale kompenzují v obranì.. v neposlední øadì CON má mnohem více hráèek, co jsou schopny vzít zodpovìdnost na sebe a to nemluvì o kvalitì lavièky .. zranìní nejsou vážná na obou stranách .. když to dávám dohromady, tak mì pøijde vìtší šance na výhru u strany domácích, tak snad intuice je dobrá , držte palce !

Connecticut vs Seattle (1h - 1.47)
celk.kurz : 1.47
vklad : 2000Kè
zisk : storno , vrací se (v rámci bloèku)

stav banku na uètu u GB :arrow: 2200Kè (základ 2500Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow: 2200Kè
Naposledy upravil Johnny.Rebel dne sob čer 10, 2006 4:12, celkově upraveno 1
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob čer 10, 2006 4:11

jinak kdyby náhodou mìl nìkdo nìjaký pøipomínky ohlednì èasu pøíspìvku skrz ten basket, tak je to proto, že jsem dodìlával upravy (zelenil, a pøehodnotil , vyhodnotil atd), prostì jsem to celé upravil .. a i kdyby poøád nìkdo pochyboval, vìøím, že se tu najde pár svìdkù, kteøí mì potvrdí, že jsem ten pøíspìvek tu mìl mnohem døív než v ty 4h (viz HP_service, PETR-CECH a jiní anonymní) .. každopádnì i kdyby pøesto nìkdo protestoval, pošlu mu v soukr.zprávì soupis settled bets u GB a tam si mùže vše vyèíst 8) , ale vìøím, že takových vìcí nebude tøeba, zas na druhou stranu, proè bych mìl podvádìt, že?

ale pøece jen je to takové divné a v nìkterých hlavách by mohly být pochybnosti èili zde v rámci tohoto bloèku tento tiket neuznám a budu dìlat , jako by nebyl a pro pøíštì si dám další pravidlo, tuším šesté :arrow:

všechny tikety dávat nejpozdìji do 23:55, tak jako tomu je u kamenaèek .. tímto opatøením definitivnì odstraním pøípadné následující podobné nesrovnalosti a zmatky :oops: :( :?

mám trošku chvilku, nechce se mi ještì spát a tak trošku zafilozofuju, tento bloèek nebude jen o tiketech a tipování, ale i prostì o sport.svìtì :)

zaèalo nám MS, což jistì vyvolalo celosvìtovou vlnu fotbal.nadšení .. vedle sportovní stránky jde ale hlavnì o komerèní stránku .. miliardy se ted budou v následujících týdnech toèit nad Nìmeckem jako lidi pøi èardáši .. sázkové spoleènosti budou trhat miliony, sport. a potrav.firmy miliardy, a to nemluvì o prostitutkách :lol:

trošku stranou pak zùstavá spoleèenské a politické dìní, koho by ted zajímala situace po volbách, nové zákony, vyhlášky, zmìny ve vládì atd, když naši kluci budou hrát s Amíkama :D, koho bude zajímat, že se budou ted konat pomìrnì duležité, utajené schuze EU, kde se budou probírat veleduležité vìci, které mohou významnì ovlivnit dìní v Evropì, koho na Slovensku budou zajímat volby, když tu mají fotbal :)

lidé ve sportovním šílenství zapomínají a pøehlíží to, co se dìje kolem nich, žijí jen "kulatým nesmyslem" a pohledem na pár borcù v trenýrkách, jak se válí po trávì v "bolestech" anebo po sobì plazí, když dají gola , samosebou je to sport, emoce i euforie tam patøí .. pøemýšlím ale, nakolik je to ještì poøád sport .. není to už spíš jen úèel , co má svìtit prostøedky ? není to spíš továrna na prachy ?

když se koukám na sport.klání, tak obèas mì rozum zùstává stát .. fotbalisté se umyslnì snaží zranit ty druhé, kolikrát jde slyšet nìco ve stylu :-"sundej ho, zkopni ho!" , mnohdy to ani nikdo nemusí øíkat, fotbalista to udìlá jen tak :)..když nìco pokazí, zaène nadávat na rozhodèího, na špatné poèasí, na to, že nemá dobré boty..nìkdo udìlá nìco proti pravidlùm, bìda, aby se pøiznal, naopak bude dìlat svatýho a aby svou svátost více vynesl do nebe, opepøí to vulgárnostmi na adresu sudího, však proè ne, berou kapøíky, tak at si to užijí .. kdyby tak nìkdy fotbalisté hráli srdcem jako umí nadávat a simulovat, jééé, to by byl krásnej fotbal..Kolik asi tak sportovcù ještì dokáže hrát fair-play , kolik jich asi nese v sobì hesla jako èest, úcta, poctivost, srdnatost, bojovnost?

do toho korupce - od pøípravky až po chlapy, všude je pøítomna, døíve se dávaly kapøíci, aby sudí pískali víc pro nìkoho, ted se dávají sudím kapøíci za to, aby pískali rovinu , dojemné .. bafunáøi a tlustý pupky v pozadí klubu pak nahání kde koho, aby mohli uhrát výsledke zápasu mimo høištì , dojemnìjší .. do toho vliv sázkovek a sázkaøù, nejdojemnìjší .. není divu že je pak menší zájem o sport, ubývají diváci, naè se mají koukat? na to, jak sudí dìlají ze zápasu frašku? jak sportovci flákají zápas, protože mají své jistý? koho asi baví sledovat zápas, který je fixed?

uvidíme, co nám pøinese MS , urèitì zmìny v zákonech, nìjaké politické pikle a èachry, možná nìjaké to zdražení, ale taky fotbalový zážitek, který doufám nebude naplnìn frustrací a depkou nad neuspìchem repre..kolik se vždy vynoøí hrdých vlastencù, když se objeví sport.událost , kde jsou èeští sportovci - vivat sport.nacionalismus :pljesko: .. celý rok je vìtšina národa skryta, nadává na vše èeské,mnohdy se i stydí za to, že jsou Cechy, ale jakmile dojde na sport, hurá do barev a kdo neskáèe , není Cech , dojemné :yes: .. kdyby tak skákali Ceši když jde opravdu o národní èest, hrdost a tøeba poslali komundíry a pøevleèené kabáty tam, kam patøí :twisted: .. no ale nebudme tak kritiètí , když už nic, aspon prožíváme to vyjimeèné vzrušení nad zápasem a máme pak vždy dùvod nìco oslavit èi zapít,že? :drunk: :mrgreen:

tak už se mi chce spát, tak skonèím tento mimiuvahovy sloupek, který mì sloužit jen jako takový nejapný pokus o nadhled k fotbalu a MS, neberte to vážnì, jen jako takové pohodové ètení, máte jedno, jestli si pøeètete Blesk nebo toto :lol:

no a až se vyspím, tak sem už zas dám tipy s pár glosy k nabídce, tak dobrou :suck:
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob čer 10, 2006 9:06

hned jak jsem vstal, udìlal ranní hygienu a nasnídal se, nemohl jsem se už tìšit, až se juknu na dnešní nabídku a zkusím tøeba i nìco zahrát, vida, že by první známky závislosti ? :D

poøád ještì nemùžu zkousnout ty Poláky, po dvou zelených dnech pøišla dost studená èervená sprcha, ten pátek nebude patøit mezi good days .. trošku mám nejistotu a strach z tipování, vida , co dovedete jedno totální vyhoøení mužstva .. zameditoval jsem, uvolnil svou energii a vnesl harmonii do své mysli, ještì že studuji boj.umìní, jinak bych asi byl nervák na psychinu :D .. koukám na to své dílko, co jsem napsal, než jsem usnul, to jsem psal já? páááni, bych mohl psát i do novin, nevíte o nìjakých, kde hledají talenty jako já ? :kicking: :lol:

co dnešní nabídka? nejdøív tenis .. v Prostìjovì turnaj vrcholí, Smashnova hrála vèera dobøe, bojovala, lítala po kurtu, ale hlavnì hrála s vìtším nasazením a chutí, což nakonec i porazilo Morigami, Oprandi pak vyhrála díky lepší tøídì :), co ale dnes? tìžko soudit, ale myslím, že bude mít více nažhavená a bojovná zkušenost než dravé, rozpustilé mládí .. to samé asi bude platit i v pøípadì mužù, kde Hrbáè má jistì více, ale hrát ho za 1.30 urèitì nebudu

ve Furthu se utká Mayer s Gabashvilim,Florian už má klid, když se dostal jako náhradník do Halle, nyní si tedy mùže užít jedné z posl.antuk než bude grass, kurzy jsou kolem 1.80, bookies vidí rovinu, nedivím se jim, ale øekl bych, že Flo má pøece jen vìtší kvality, uspìchy a v neposlední øadì hraje doma, možná by neuškodilo zkusit Mayera, v souboji dvou Nìmcù si nechám zajít chut, Popp mì vèera vypekl a Behrend je až moc vysmátej a pohodáøskej, u nìj èlovìk nikdy neví

co Surbiton? mùj favorit Arthurs vèera vypráskal Reynoldse a pak v deblu s Guccim se dostal do finále, Moodie je sice letos jalovej, ale co když grass ho zrovna nakopne, jít èi nejít proti nasaz.jednièce, kurzovì to celkem láká .. co kurzovì neláká je Fish, mìl by sice grassového døeváka Sabaua vymlátit z kurtu, ale ten Sabau chytil druhou mízu èi co a poøád mi nejde na rozum to vypuštìní debla u Mardyho s Morrisonem, oba vèera hráli a bojovali, zranìní to být nemohlo, že by tedy motivace ?

v Sassuolu opìt nic moc, nabízí se Marin proti dalšímu málo zkušenému mladíkovi Gilovi, koukám,pøemýšlím, zda vìøit zkušenostem anebo se bát dravého mládí?

dnes se nám hraje RG, muž. debl vynechám, nevynechám Henin jako konstantu, muselo by se stát hodnì, aby Svetlana zastavila tuto rozjetou belgickou lokomotivu, stìstí už si vybrala s Vaidiš

hraje se taky fotbal, ale po tìch Polácích se mi nechce do nièeho, a pøitom ještì vèera jsem si øíkal, to nemá kam utéci :roll: dnes už nevìøím ani Svédùm, Argentincùm, ani Anglánùm, ale musíme trošku zariskovat po tìch ztrátách a vìøím, že Svédové a Angláni si neušijí takovou ostudu , snad :?

popøemýšlím o tiketech ...
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob čer 10, 2006 9:15

tak abych dokázal, že opravdu hraju vabank bez nìjakých zmatkù, tak tentokrát žádný mazlení a poøádnì to osolím , bud anebo 8) .. hodnì stìstí všem a snad i já zas budu ten stastnìjší :( !

Henin vs Kuznetsova (15h - 1.20)
neprohra Anglie (15h - 1.05)

výhra Švédsko (18h - 1.20)
celk.kurz : 1.51
vklad : 1000Kè

Moodie vs Arthurs (16:30 - 1.85)
Mayer vs Gabashvili (13h - 1.72)
celk.kurz : 3.20

stav banku na uètu u GB:arrow: 1150Kè (základ 2500Kè)
stav banku v rámci V-tipu:arrow: 1180Kè (základ 500Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow: 1150Kè
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » ned čer 11, 2006 1:46

tak polský a svédský fotbal mì ukázal, jaká je souèasná fotbalová realita :very_mad: nebudu tolik smíølivý a chápavý, jako tøeba ostatní .. když hrajete proti o tøídu slabšímu týmu celý druhý poloèas pøesilovku a nedáte ani gol, ba dokonce si vypracujete všeho všudy dvì tutovice, možná tøi, pro nìco takového nemám slova obhajoby .. když v týmu bìhají a snaží se dva , tøi hráèi, kteøí se sanží utoèit a ostantí hrají alibisticky, pro nìco takového není omluvy .. kašlu na podìlaný fotbal a rozmazlený fajnový kopáèe , at si to tipuje kde kdo, já radši budu tipovat ženský šachy ..

co mi tenis tak hezky dal, to mi fotbálek vzal i s úroky, asi MS nebude zas tak super, jak by se mohlo zdát, od ted budu tipovat jen kontratipy èi nìco za málo , na main už nedám z MS ani kdyby naši hráli proti pøípravce Malty ... uvidíme, co zítra nabídka, no, mám tìžkou ztrátu, což mì nutí zaèít s menšími vklady a zkusit to postupnì otáèet, aby se mi poaøilo smazat ztrátu, i koneènì nahnat nìco do plusu .. no pokud nedám zas nìco z MS, snad se to i podaøí :roll:

pro všechny, co mìli na tiketech Svédy, minuta ticha ... :shutup: :cry2:
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » ned čer 11, 2006 9:52

tak v noci jsem podlehl trošku emocím, to víte, èlovìk se vrátil z návštìvy od jedné kamarádky krapet ospalý, unaveny a myslí trošku nìkde jinde :mrgreen:

ted jsem už trošku vyspaný, s èistou myslí a tak samosebou vèerejší ostrá slova trošku vnímám s nadhledem, tak to berte s rezervou :oops: , pøece jen kvùli pár idiotùm a nevydaøeným zápasùm nezanevøu na tento sport 8)

v koneèné fázi to totiž je jen a jen moje vlastní chyba a blbost, nemám hrát takový tutovice, který si øíkají o výjeb, mám se držet sázkaøské disciplíny :arrow: jednoduchá rovnice .... moje blbé chyby + nerozvaha = ztráta .. necht je to tøeba ponauèení pro ostatní :wink:

co dnes ? jsou tu tenisy (vyvrcholení ROlandu , chall.) ,fotbal (skupina C+D na MS), veèer pak base a další finál.zápas NBA , èili opìt celý den nabitý

nejdøív chall. - vynechám Furth,dva Nìmci ve finále jeden vìtší favorit, od toho ruce pryè .. Sassuolo mì pøijde takové o nièem, oba tenisté nemají mé sympatie, Yuba to samé , navíc jsem tento chall. nesledoval a oba tenisty moc nemusím, i když Querrey mì pøijde ve vìtším laufu .. Surbiton je lákavy, Mardy vs Moodie,oba jistì podrží servisy,budou rozhodovat tajbrejky, kdo asi bude mít více stìstí :?: tìžko soudit , vìtšina to asi ale bude cpát do Mardyho a tak se vyhnu dalšímu menšímu hromadáku

velke finále se ale bude hrát v Paøíži..jak sleduju , tak celkem houfnì se to nakládá na "luxusní" kurz Rogera, kdy zas bude na nìj kurz pøes 2.00,že ? :D .. zas na druhou stranu, kdy zas bude kurz na Nadala pøes 1.60, když bude hrát na antuce :) .. tipovat se dá jen dle sympatií , ty moje jsou u Rafa, vždycky mám slabost pro srdcaøe a high-spirited sportmen .. GB vypsali i under/over 40.5games , vìøím, že zápas neskonèí 3 sety a když tedy bude se hrát 4-5 setù, tak snad budou vyrovnané a pak by ta hranice mìla hravì padnout :idea:

co fotbal? pøedešlé neuspìchy mì pøimìly se zaèít dívat jinak na zápasy, už nebudu v tom hledat vyšší filozofické principy a prostì to nìjak tipnu podle sympatií èi pocitù, víc to nebudu øešit .. Holandané snad neprohrají, Mexikáni mì smrdí, zas takoví favoriti mi nepøijdou, Portugalci budou jistì dalším svìtovým hromadákem, Angola bude jistì betonovat a betonovat, Portugalci budou spokojeni i za ten gol jako tøeba vèera Angláni a budou se setøit na další zápasy a neriskovat zranìní , i proto je celkem vysoce postavený kurz na over .. možná si zkusím nìjaky kontra-asian, anebo pidineprohru POR :lol:

veèer se pak hraje druhý zápas finále NBA, kde vìøím, že zas Dirk s Terrym a spol eliminují Shaqa s Wadem a druhý veleduležitý domácí zápas vyhrají, pøece jen nejsou takovými "labily" a "hráèi s výsledky" jako tøeba "Písti"

hmmm, co tedy dát na tiket :roll: asi dám dva soubìžné hrané zápasy a posléze se pak zaøídím podle vývoje, snad už koneènì budu moci otoèit výhru , dva dny jsem prohrál a to dost, a tak by to chtìlo nìjakej uspìch, at nejsem jako nìjakej looser :( , GL ! :wink: 8)

Nadal vs Federer (over 40.5 games) 1.60
neprohra Holandska (15h - 1.19)
celk.kurz : 1.90
vklad : 300Kè

stav banku na uètu u GB:arrow : 850Kè (základ 2500Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow: 850Kè
Naposledy upravil Johnny.Rebel dne ned čer 11, 2006 17:33, celkově upraveno 1
Johnny.Rebel
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec