jinak kdyby náhodou mìl nìkdo nìjaký pøipomínky ohlednì èasu pøíspìvku skrz ten basket, tak je to proto, že jsem dodìlával upravy (zelenil, a pøehodnotil , vyhodnotil atd), prostì jsem to celé upravil .. a i kdyby poøád nìkdo pochyboval, vìøím, že se tu najde pár svìdkù, kteøí mì potvrdí, že jsem ten pøíspìvek tu mìl mnohem døív než v ty 4h (viz HP_service, PETR-CECH a jiní anonymní) .. každopádnì i kdyby pøesto nìkdo protestoval, pošlu mu v soukr.zprávì soupis settled bets u GB a tam si mùže vše vyèíst
, ale vìøím, že takových vìcí nebude tøeba, zas na druhou stranu, proè bych mìl podvádìt, že?
ale pøece jen je to takové divné a v nìkterých hlavách by mohly být pochybnosti èili zde v rámci tohoto bloèku tento tiket neuznám a budu dìlat , jako by nebyl a pro pøíštì si dám další pravidlo, tuším šesté
všechny tikety dávat nejpozdìji do 23:55, tak jako tomu je u kamenaèek .. tímto opatøením definitivnì odstraním pøípadné následující podobné nesrovnalosti a zmatky
mám trošku chvilku, nechce se mi ještì spát a tak trošku zafilozofuju, tento bloèek nebude jen o tiketech a tipování, ale i prostì o sport.svìtì
zaèalo nám MS, což jistì vyvolalo celosvìtovou vlnu fotbal.nadšení .. vedle sportovní stránky jde ale hlavnì o komerèní stránku .. miliardy se ted budou v následujících týdnech toèit nad Nìmeckem jako lidi pøi èardáši .. sázkové spoleènosti budou trhat miliony, sport. a potrav.firmy miliardy, a to nemluvì o prostitutkách
trošku stranou pak zùstavá spoleèenské a politické dìní, koho by ted zajímala situace po volbách, nové zákony, vyhlášky, zmìny ve vládì atd, když naši kluci budou hrát s Amíkama
, koho bude zajímat, že se budou ted konat pomìrnì duležité, utajené schuze EU, kde se budou probírat veleduležité vìci, které mohou významnì ovlivnit dìní v Evropì, koho na Slovensku budou zajímat volby, když tu mají fotbal
lidé ve sportovním šílenství zapomínají a pøehlíží to, co se dìje kolem nich, žijí jen "kulatým nesmyslem" a pohledem na pár borcù v trenýrkách, jak se válí po trávì v "bolestech" anebo po sobì plazí, když dají gola , samosebou je to sport, emoce i euforie tam patøí .. pøemýšlím ale, nakolik je to ještì poøád sport .. není to už spíš jen úèel , co má svìtit prostøedky ? není to spíš továrna na prachy ?
když se koukám na sport.klání, tak obèas mì rozum zùstává stát .. fotbalisté se umyslnì snaží zranit ty druhé, kolikrát jde slyšet nìco ve stylu :-"sundej ho, zkopni ho!" , mnohdy to ani nikdo nemusí øíkat, fotbalista to udìlá jen tak
..když nìco pokazí, zaène nadávat na rozhodèího, na špatné poèasí, na to, že nemá dobré boty..nìkdo udìlá nìco proti pravidlùm, bìda, aby se pøiznal, naopak bude dìlat svatýho a aby svou svátost více vynesl do nebe, opepøí to vulgárnostmi na adresu sudího, však proè ne, berou kapøíky, tak at si to užijí .. kdyby tak nìkdy fotbalisté hráli srdcem jako umí nadávat a simulovat, jééé, to by byl krásnej fotbal..Kolik asi tak sportovcù ještì dokáže hrát fair-play , kolik jich asi nese v sobì hesla jako èest, úcta, poctivost, srdnatost, bojovnost?
do toho korupce - od pøípravky až po chlapy, všude je pøítomna, døíve se dávaly kapøíci, aby sudí pískali víc pro nìkoho, ted se dávají sudím kapøíci za to, aby pískali rovinu , dojemné .. bafunáøi a tlustý pupky v pozadí klubu pak nahání kde koho, aby mohli uhrát výsledke zápasu mimo høištì , dojemnìjší .. do toho vliv sázkovek a sázkaøù, nejdojemnìjší .. není divu že je pak menší zájem o sport, ubývají diváci, naè se mají koukat? na to, jak sudí dìlají ze zápasu frašku? jak sportovci flákají zápas, protože mají své jistý? koho asi baví sledovat zápas, který je fixed?
uvidíme, co nám pøinese MS , urèitì zmìny v zákonech, nìjaké politické pikle a èachry, možná nìjaké to zdražení, ale taky fotbalový zážitek, který doufám nebude naplnìn frustrací a depkou nad neuspìchem repre..kolik se vždy vynoøí hrdých vlastencù, když se objeví sport.událost , kde jsou èeští sportovci - vivat sport.nacionalismus
.. celý rok je vìtšina národa skryta, nadává na vše èeské,mnohdy se i stydí za to, že jsou Cechy, ale jakmile dojde na sport, hurá do barev a kdo neskáèe , není Cech , dojemné
.. kdyby tak skákali Ceši když jde opravdu o národní èest, hrdost a tøeba poslali komundíry a pøevleèené kabáty tam, kam patøí
.. no ale nebudme tak kritiètí , když už nic, aspon prožíváme to vyjimeèné vzrušení nad zápasem a máme pak vždy dùvod nìco oslavit èi zapít,že?
tak už se mi chce spát, tak skonèím tento mimiuvahovy sloupek, který mì sloužit jen jako takový nejapný pokus o nadhled k fotbalu a MS, neberte to vážnì, jen jako takové pohodové ètení, máte jedno, jestli si pøeètete Blesk nebo toto
no a až se vyspím, tak sem už zas dám tipy s pár glosy k nabídce, tak dobrou