"Džejárův" bloček :o)

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Johnny.Rebel » stř čer 14, 2006 9:00

když jsem podával tiket u GB, tak jsem zjistil , že Soderling hraje až zítra a tak jsem udìlal zmìnu na tiketech , abych ještì dneska mìl všechyn tikety vyhodnoceny .. udìlal jsem jen jeden tiket, kde bude Fish a Leyton

mimochodem, co jsem vysledoval, Tipáè má na Soderlinga s Pavelem 3AKU :lol:
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod AMZ » stř čer 14, 2006 9:28

-------------------------------------------------------------

K duelu Soderling - Pavel

Omezení 3-aku u se netýká zápasu samotného, ale faktu, že Pavel patøí mezi tenisty, které ma Tipsport na "indexu". Pøed lety byl rozhovor s hlavním bookmakerem Tipsportu, který uvedl, že Pavel a dále napø. Labadze patøí mezi "rizikové hráèe", které v nabídce jejich sázkové kanceláøe nenajdeme. Pøípadnì s aku omezením nebo výší vkladu.

Pavel a pøedevším Labadze dosahovali moc podivuhodných výsledkù. Jejich prohry proti vyloženým outsiderùm byly až pøíliš èasté a podezøelé, zvláštì když sázkaøi na nich profitovali...

AMZ
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » stř čer 14, 2006 11:14

AMZ píše:-------------------------------------------------------------

K duelu Soderling - Pavel

Omezení 3-aku u se netýká zápasu samotného, ale faktu, že Pavel patøí mezi tenisty, které ma Tipsport na "indexu". Pøed lety byl rozhovor s hlavním bookmakerem Tipsportu, který uvedl, že Pavel a dále napø. Labadze patøí mezi "rizikové hráèe", které v nabídce jejich sázkové kanceláøe nenajdeme. Pøípadnì s aku omezením nebo výší vkladu.

Pavel a pøedevším Labadze dosahovali moc podivuhodných výsledkù. Jejich prohry proti vyloženým outsiderùm byly až pøíliš èasté a podezøelé, zvláštì když sázkaøi na nich profitovali...

aha, díky .. o Labadzem to vím, konec koncù jeho zápasy naše kamenèky jen zøídka dávají do nabídek (Což je mnohdy škoda :D ), ale Pavel , to mì nìjak uniklo ? a proto tedy letos prakticky zmizely jeho zápasy z nabídek kamenaèek .. no aspon že ted je ve 3AKU :)

ale myslím, že s takovou paranoiou by mìli dávat min. 50% tenistù do 3AKU nebo mezi tu rizikovou skupinu :lol:
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » čtv čer 15, 2006 0:42

ted se dostávám k pc poté, co jsem došel z práce (èi brigády) .. Rafa selhal :( dá - li se to tak øíci, hlavnì, že minulý rok jsem na nìj nakládal , když hrál s Waskem a rupnul, ted to udìlám naopak a on vyhraje , fakt mì hlava nebere :roll: :cry:

takže an GB jsem skonèil .. mám tu ještì "drobný" u V-tipu, co s tím? ale když už mám dopadnout jako looser a tragéd, tka úplnì, bìhem zítøka povalím do V-tipu a otoèím to všechno na následujících tiketech

5503/Haas vs Seppi (17:30 - 1.23)
5509/Soderling vs Pavel (12h - 1.50)

celk.kurz : 1.85
vklad : 1000Kè
zisk : 1850Kè (po odeètení 10% :arrow: 1750Kè)

5601/Roddick vs Srichaphan (17:30 - 1.23)
5603/Ljubièiè vs Monfils (16h - 1.33)
5602/Blake vs Ginepri (16h - 1.37)
celk.kurz : 2.24
vklad : 130Kè
zisk : 0

5604/Nadal vs Verdasco (14:45 - 3.15)
celk.kurz : 3.15
vklad : 50Kè
zisk : 0

stav banku na uètu u GB :arrow: 0Kè (základ 2500Kè)
stav banku v rámci V-tipu :arrow: 0Kè (základ 500Kè)
stav banku u V-tipu po vyhodnocení tiketu :arrow: 1570Kè
Naposledy upravil Johnny.Rebel dne pát čer 16, 2006 19:02, celkově upraveno 8
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » čtv čer 15, 2006 8:12

za chvíli pomažu do školy a pak zas pracovat, èili se dostanu k netu opìt pozdìji .. než odejdu, sestavím poøádnì nìjaký ten tiket pro V-tip , jak jsem proklamoval vèera v noci (vlastnì dneska ráno :D)

èili podaný tiket trošku poupravím(vklad), a pøidám ještì nìco na závìr :) , hodnì stìstí, rozhodnì více než mám já :cry: !

VICTORY or DEATH 8)
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » čtv čer 15, 2006 19:58

tak jsem došel domù a pln oèekávání jsem juknul na výsledky .. koneènì mi main vyšel :D , škoda jen, že Verdasco nezvládl aspon jeden tajbrejk (a jak jsem vyèetl, tak chybìly síly, stìstí a i rozhodèí obèas trošku haprovali), no snad už zítra mùj oblíbenec Hewitt pošle Rafu tam, kam patøí :box:

ještì více mì mrzí Ljubièiè, jak jsem opìt vyèetl, více než skvìlá hra Monfilse, to byl spíš Ljuba sám, kdo se porazil --- žádný velký nasazení, první servis taky mohl mít lepší uspìšnost, o nevyužitých brejcích ani nemluvì .. je to škoda, Chorvat má na to být mezi tenis.elitou, a to by si musel brát pøíklad z Rogera èi Rafy a hrát každý turnaj s tím, že chce tam uspìt .. nejvíc mì ale mrzí, že rupnul zrovna s Monfilsem :roll:

no a tak když jsem dal dohromady všechny zisky a nezisky, tak výhra byla nìco pøes tøi stovky, což je celkem o nièem, na to, že jsem hrál vabank, ale lepší neco než nic .. musím se pouèit pro pøíštì, radìji jeden tiket .. zkoušet mùžu, až budu v zisku .. každopádnì zatím jsem ještì nad tou hranicí 33%, èili zítra si opìt skoèím do V-tipu a dnešní výherní tiket otoèím , protože budou vrcholit chall., turnaje ATP a tam jistì bude pár zápasù, které budou patøit na main , pro dnešek to je vše, good night ! 8)

P.S: zajímavé, že Victoria-tip nemìla Pavela ve 3AKU jako tøeba Tipáè
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod AMZ » čtv čer 15, 2006 22:44

----------------------------------------------------------------

Strašák jménem "Pavel" je doménou Tipsportu, podobnì jako 3-aku u všech èeských tenistù. Stejná omezení mívala i Fortuna a Chance.

U Victoria-Tipu nesázím a tím pádem nesleduju ani jeho nabídku. V pøípadì Synottipu žádné aku omezení na tenisy nejsou a to vèetnì nízkorozpoètových challengerù, takže vše jde sázet sólo. Obèas ale mají omezení vkladù.

Hodnì štìstí, v pátek musíme nìco v tenisu vymyslet a podstatnì navýšit naše banky.

----------------------------------------------------------------
AMZ
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pát čer 16, 2006 8:10

dobrý ráno všem ! :D

uvidíme, zda bude i dobrý den, veèer i noc, škoda, že èlovìk nemùže znát dopøedu , jaké to bude, aspon na tìch pár hodin :D

dnes jdem opìt do dalšího otáèení, tentokrát to spojím s delší návštìvou Sportbaru, protože dnes jdu na nìjaky ty zkoušky a po nich bude potøeba rozptýlit svoje mozkový èidla, a to nemluvì o žízni a suchu v hrdle :)

dnešní pestrá nabídka se mi zúžila na celkem 9 možností, z nichž budu nakonec vybírat na tiket to, o èem si myslím, že mi nakonec veèer udìlá radost :) jen tak pro ukázku, mezi èím si vybírám (nemusím dodávat, že kurzy jsou podle V-tipu)

neprohra Argentiny(1.10), neprohra Holandska(1.15), Santoro/Zimonjiè(1.40), Devilder(1.52), Sharapova (1.10), Roddick (1.36), Hewitt (1.63), Vliegen (1.72)

kurzovì to nejsou žádné extra bomby, ale pøi mém vysokém vkladu i ty malé kurzy udou mít váhu, jen musím pamatovat, že 10% mì pak odeètou, když vyhraju :roll:

co tedy vyhodíme a necháme na tiketu? udìláme první širší výbìrové øízení 8)

ARG snad nerupne, výhra ji dodá postup.jistotu a v posl.zápase s HOL pak by mohli mít klídeèek a tøeba i šetøit síly :arrow: passed

HOL má to samý, radši si bude chtít v posl.zápase zahrát uvolnìný fotbálek s ARG, než v tom zápase honit body a modlit se, aby to vyšlo, proè si to komplikovat a dìlat potíže, když staèí porazit Pobø.Slonoviny,že? :) -:arrow: passed

Santoro/Zimonjiè - ty debly mì vždy vypekly, když jsem je hrál nevyšly, sice Fabrice s Nenadem ukázali, že mají chut a bojovnost, ale kdo ví, jaká bude Fabriceho motivace po zápase s Bedou, to samé se dá èekat u Vligena s Gasquetem, moc spekulací , moc pøemýšlení :arrow: failed

Devilder - jde o SF a tam já vždy jedu podle pocitù a sympatií, žel ty Devilder u mì nemá za nedávný odfláknutý zápas v kvaldì na ROlandu, navíc u tìch "východnárù" je tìžké se vyznat v tìch pødzápasových spekulacích :arrow: failed

Marju mám rád , líbí se mi, navíc tento turnaj, aèkoliv nemá mega price-money, patøí mezi její oblíbené a z lonska tu obhajuje vítìzství, pro ní ideální pøíprava na Wimbledon, kde jistì bude chtít si spravit chut po antuce :), SAntagelo za svou karieru trošku víc zaèala hrát na grassu teprv pøed 2 lety, no nic moc výsledky, povrch proti ní a to nemluvì o dal.faktorech :arrow: passed

Roddick - Andymu celkem fandím, sice letos to hapruje, ale cosi jsem slyšel o tom, že trenerská spolupráce s bráchou není tak ideální a prý by ho mìl trenovat Connors èi tak nìco , každopádnì turnaj je jeho oblíbeným a sice nej.sílu má doma na betonech, i na grassu se musí poèítat s jeho servisem a jak šlo vidìt v pøedešlých zápasech, i když to døelo, tak ta vùle po výhøe tam byla .. Gonzu nemám rád a tak s chutí pùjdu proti nìmu :) navíc mì nepøijde letos jako tenista, který se vymáèkne do posl.kapky krve a tak nìjak mì pøijde labilní, kdy namísto aby zabojoval, radši zápas odpinká :roll: .. v tomto souboji dávám na své sympatie a na vìtší nasazení :arrow: passed

Vliegen - Belgièan mì sice odvaøil nedávno tiket, když rupnul tuším v Hamburgu s Mathieum, ale to mùže být zapomenuto, když by dnes vypráskal Mayera :) , ten sice na grassu umí zahrát, navíc je ve formì a pøed domácím publikem, které ho jistì bude tlaèit , ale letos nic moc výsledky, navíc se musí zaèít projevovat unava po nároèném min.týdnu a i ty zápasy v Halle sebraly jistì dost sil a energie .. Vliegen vypadá, že se mu chce hrá a daøí se mu a tak snad mu to vydrží to tohoto zápasu .. ale já nerad chodím proti domácím tenistùm, ještì proti tìm, co jsou v laufu :arrow: failed

Hewitt - dvakrát jsem šel proti Nadalovi, dvakrát mì to nevyšlo :? a tak zvažuju, zda tedy jít do tøetice nebo se už na to vy ... :?: vzáj.zápasy napovídají, že Leyton umí na Rafu , když to není na antuce, Rafa zatím postoupil díky stìstí, když Fish psychicky a hernì nezvládl zápas (možná se podepsala i unava), to samé vèera, kdy Verdasco bojoval s vlastní kondicí a hrál prakticky na krev, no Leyton je snad více fit a v pohodì, navíc ukázal své velké srdce v zápase s Maxem, grass je jeho , oproti Rafovi má poøád tu výhodu vìtšího odpoèinku a povrchu , vèetnì prostøedí, v neposlední øadì Leyton je mùj oblíbenec :mrgreen: :arrow: passed

Hewitt(1.63) , Roddick (1.36), neprohra HOL (1.15), neprohra ARG (1.10), Sharapova (1.10)

co z toho dáme na ten tiket :? nejradìji bych dal všechno, ale to je sázkaøská sebevražda :D , dáme tam ARG, to snad vyjde , protože mám slabost na hekající blondýnky :lol: , tak tam dám i Marju, co dál .. nabízí se dvojí varianta, bud zahraju Hewitta anebo Roddicka s tìmito konstantami , v pøípadì volby Roddicka hodím na tiket i HOL, v pøípadì Hewitta se spokojím jen s ARG+Sharapova .. a ted babo rad ! která cesta je ta best :?:

na chvíli si udìlám ranní meditaci v rámci cvièení boj.umìní a tam jistì se doberu k nìjaké cestì :footy: ... tikety sem tedy hodím pozdìji
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pát čer 16, 2006 12:23

tak mám po písemných zkouškách a než mì zaènou ustní (formalita :D), tak jsem si odskoèil na školní net, abych zabil ten èas a taky abych tady pøedložil své tikety, které doufám stihnu vèas podat, kdyby ne, tak samosebou poupravím tikety, tak jak jsem je podal v poboèce a pro vìtší dùveryhodnost sem pøedhodím i èíslo tiketu , at je klid :), ale vìøím, že to stihnu, sportbar je co by kamenem dohodil :D .. a kterou variantu jsem tedy nakonec zvolil ? samosebou doufám, že tu š?astnìjší, ale pøi té mojí aktuální smùle si myslím, že jak na potvoru vyjde ta druhá , èert aby se v tom vyznal :lol: .. no tak ja mažu, nebo ještì propásnu ustní :lol: , GL

5702/Sharapova vs Santagelo (14:30 - 1.10)
1552/neprohra Argentiny (15h - 1.10)
1551/neprohra Holandska (18h - 1.15)
5601Roddick vs Gonzalez (16:30 - 1.36)

celk.kurz : 1.89
vklad : 485Kè
výhra: 916.50Kè .. (po odeètení 10% :arrow: 868Kè)

stav banku na uètu u GB :arrow: 0Kè (základ 2500Kè)
stav banku v rámci V-tipu :arrow: 1085Kè (základ 500Kè)
stav banku u V-tipu po vyhodnocení tiketu :arrow: 1953
Naposledy upravil Johnny.Rebel dne pát čer 16, 2006 21:24, celkově upraveno 1
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pát čer 16, 2006 19:23

tak sice ještì není dohrán Vliegen, ale myslím, že dneska by mì neutekl žádn z tìch vybraných zápasù a to jsem si na zaèátku øíkal, že není žádný jasný match :roll:

co je hlavní, obì cesty tiketù by mì vyšly, jak cesta Hewitta, tak i Roddicka, kterého jsem nakonec hrál :) .. a tak pøibyly další korunky, což je fajn, ale taky to mohlo naskakovat na úètu u GB , komu se má poøád chtít utíkat do Sportbaru :lol:

když se tak s odstupem zamyslím, tak ten vèerejší zápas Ljuby musel hodnì "smrdìt", když nám dneska Gael skreèoval :roll: .. no, ale nebudem sahat do svìdomí tenistùm a radši se budem vìnovat tipování a zábavì kolem sportu, jako i zítøku, kdy nás èeká Ghana :)

no, protože ráno valím pracovat, tak pro tentokrát sem hodím jen holé tipy bez kurzù , ale s vkladem, no a až se dostanu na poboèku, tak tam dané vybrané zápasy naložím za daný vklad, tak snad celkový kurz nebude pod 1.20 :D .. posléze samosebou kurzy dopíši, až se dostanu dodateènì k netu nìkdy bìhem dne .. no to je pro dnes vše , good night ! 8)
Johnny.Rebel
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec