"Džejárův" bloček :o)

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod widush » pát čer 16, 2006 19:26

Johnny.Rebel píše:
5702/Sharapova vs Santagelo (14:30 - 1.10)
1552/neprohra Argentiny (15h - 1.10)
1551/neprohra Holandska (18h - 1.15)
5601Roddick vs Gonzalez (16:30 - 1.36)

celk.kurz : 1.89
vklad : 485Kè
zisk : 916.50Kè .. (po odeètení 10% :arrow: 868Kè)

Ja len to¾ko...

916,50Kè by mala by? výhra a zisk teda 916,5-485 ,alebo sa mýlim? :roll:
widush
Exmember
Exmember

Příspěvekod Johnny.Rebel » pát čer 16, 2006 21:22

u V-tipu je to tak, že když vsadí èlovìk 1000Kè tiket s kurzem 1.80, zaplatí 1000Kè , nic víc .. v pøípadì že prohraje, tak ušetøí 100Kè oproti ostatním kamenaèkám .. pokud vyhraje, tak od výhry 1800Kè se mu odeète tìch 10% z vkladu , což je 100Kè a tak nakonec èlovìk bere 1700Kè .. výhra je de facto stejná jako u ostatních kamenaèek, ale èlovìk aspon nepøijde o nìjakou tu stovku, když mu tiket nevyjde

v mém pøípadì jsem tedy vsadil 485Kè .. a tak se mi odeète z výhry 10% z vkladu , tj. 48.50Kè .. takže ta výhra je 868Kè .. možná jsem to blbì napsal tu kolonku a plete to :oops: , ted nemyslím zisk jako zisk, ale prostì jen výhru na tiketu .. pro jistotu pøíštì tuto kolonku budu psát jako výhra

pro vìtší pøehled , více na stránkách V-tipu ZDE
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob čer 17, 2006 6:05

blbý vstávání když víte,že se jde pracovat,že? :? :roll: .. no, aspon, že to tipování mi trošku zvedne náladu a pøivede na jiné myšlenky :) .. i dnes je v nabídce nìkolik zápasù, který bych si dal rád na tiket .. a po vzoru vèerejšku, kdy jsem udìlal takové "výbìr.øízení", které se celkem osvìdèilo, zkusím i dnes to samé , takže co mne dnes zaujalo a z èeho budu vybírat :?:

Sharapova vs Jackson , Zvonareva vs Tu, Roddick vs Blake, Hewitt vs Henman, neprohra Portugalska(15h - 1.07), neprohra Itálie(21h - 1.08 )

jak vidno, taky celkem dost možností .. tak si pojdme udìlat ono výbìrové øízení

Sharapova - to samé, co vèera , turnajem zatím prochází bez ztráty setu, v pohodì a klídeèku, evidentnì si jede pro finále a pro obhajobu titulu , jak jinak, když grass je pro ní jak vyšitej :) Jackson už mìla myslím dost stìstí, zejména v zápase s Jankoviè, sice vèera celkem v pohodì pøehrála Lichvu, ale Marja je krapet jiná kategorie 8) a jako vždy, moje sympatie jsou jasnì na stranì Marjy :mrgreen: ..kurzy hádám, že budou podobné jak vèera, kolem 1.10 :arrow: passed

Zvonareva - pøešla pøes Chakvetadze i Schiavone, což mì øíká , že tato Ruska by ráda finále a je dobøe rozjetá , navíc vidina ruského finále s Marjou ji možná taky vybièuje .. Tu mìla pøece jen snadnìjší los, kdy s Mirzou mìla víc stìstí než rozumu a vèera Bartoli sama zazdila ten zápas .. když už Ruska zvládla tak tìžké soupeøky, Tu by nemìla dìlat problémy .. navíc Zvonareva se mi mnohem víc líbí než "šikmooèka" :D .. odhaduju kurz kolem 1.35 :arrow: passed

Roddick - Andy se zlepšuje zápas od zápasu a nyní je už více než jasné, že má namíøeno na obhajobu finále z lonska, v cestì mu stojí Blake, který po intermezzu s MOnfilsem si zahraje znovu s dalším Amerièanem, tentokrát ale James nebude favoritem duelu .. vzáj. zápasy jasnì pro Andyho , i když ten posl. se hrál loni ve finále ve Washington, ale tam právì mìl James svou megaformu, která vrcholila na US-open .. ted v Queen´s rozhodnì takovou formu nemá, naopak u Andyho je narùstající herní pohoda .. a jak jinak Andy má moje sympatie :) .. kurz by mìl být kolem 1.35 :arrow: passed

hewitt - letos v Miami po 8 zápasech poprvé porazil Tim Lleytona , trošku ironií je, že to bylo zrovna v období, kdy TIm byl uplnì mimo :roll: .. ted je pøece jen více rozehraný, hraje doma, a sice to zdaleka není to, co bývalo, Tim ukazuje, že se s ním ještì mùže poèítat .. ovšem nutno dodat, že Brit mìl zatím na turnaji easy soupeøe, a až teprv nyní ho èeká poøádný soupeø .. to Leyton byl provìøen Maxem i Nadalem, kde sice prošel díky stìstí, ale vždy otáèel nepøíznivý stav, takže vùle po vítìzství tam je a tyto obraty jistì dodávají potøebnou herní pohodou .. a opìt Hewitt je mùj oblíbenec, naopak Henmana moc nemusím .. odhaduju kurzy pøes 1.40 :arrow: passed

POR - tady není co øešit, pro POR jasný ukol, nekomplikovat si život a zajistit postup, Iránci jasnì ukázali v 1.zápasu, že obrana není jejich silnou stránku a fanatismus nestaèí :) hraju neprohru a tak doufám, že aspon remízu POR vyválèí :lol: :arrow: passed

ITA - at si každý øíká o AMících, co chce, nechce se mi vìøit, že by se jejich herní projev rapidnì zmìnil proti 1.zápasu .. možná budou více bránit a betonovat proti Talošùm, ale pokud chtjìí myslet na postup, je tøeba aby zápas vyhráli a tak tedy mìli nìco jako snahu o gol .. to samé ale budou chtít i Italové, kteøí by jistì nechtìli hrát zápas o bytí a nebytí s CR a tak by rádi už ted zajistili potøebné bodíky :arrow: passed

hih, a jsem tam, kde jsem zaèal :roll: , no nìco musím vybrat,že? .. dám si moji favoritku Marju, POR .. to je základ a ted to tøetí, co mi ztvrdí kurz na tiketu , volba mezi Hewitt+Roddick+Zvonareva .. oproti vèerejšku mnohem tìžší situace, nebot ted jsou tu tøi cesty :roll: :? .. no, protože ženský tenis mì pøijde dost divoký a mít dva ýen.singly na jednom tiketu , to se rovná sázkaø.sebevraždì, vyhodím Zvonarevu .. a mám tu prakticky stejné dilema jako vèera - Roddick alebo Hewitt :D a ted babo raï :mrgreen: asi si zas zamedituju a uvidím co a jak 8) .. a tak za chvíli sem pøihodím nìjaký ten tiket
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob čer 17, 2006 7:12

tak už je vybráno , jako vklad použiji vèerejší výherní tiket, který otoèím .. dlouhé bylo pøemítání, kterou cestou jít, zda jako vèera cestou roddicka nebo zkusit zmìnu a jít cestou Hewitta, tak doufám, že tentokrát jsem vybral opìt dobøe :( .. kurzy dopíši dodateènì, až se vrátím odpoledne domù , kdybych náhodou nestihl podat nìjaký zápas vèas, tak pøípadný zmìnìný tiket sem pøedložím i s patøièným èíslem tiketu pro kontrolu .. ale vìøím, že to v poho stihnu :) .. no, tak práci zdar, a sportu zvlášt, GL ! 8)

5702/Sharapova vs Jackson (15:15 - 1.07)
5601/Henman vs Hewitt (14:30 - 1.55)
1549/neprohra Portugalska (15h - 1.07)

celk.kurz : 1,77
vklad : 868Kè
výhra : 0

stav banku na uètu u GB :arrow: 0Kè (základ 2500Kè)
stav banku v rámci V-tipu :arrow: 1085Kè (základ 500Kè)
stav banku u V-tipu po vyhodnocení tiketu :arrow: 1085
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob čer 17, 2006 18:58

tak cestu jsem vybral dobrou, Hewitt nakonec haluzáøe Henmana pøetlaèil, bohužel konstantu jsem vybral blbou

:arrow: Marjo, Marjo, proè? :cry2:

její prohra ve spojení s naší repre mì staví do kritické situace .. odejít a vzdát se, nebo zabojovat? .. rozhodl jsem se nakonec pro to druhé, konec koncù musím to brát jen jako hru , max. pøijdu o to, co jsem si vydìlal , kdykoliv to mùžu zas naspoøit,že? :) .. vezmu tedy to málo, co mi zbylo a zajdu do Sportbaru, otoèím to na Itálii a budu doufat v nìjaky ten zázrak , tøeba v ten, že Italové èirou náhodou porazí USA a vyjde tip na bejz od Petranka80, který jsem si dovolil opsat (at to za mì rozhodne nìkdo druhý a mám to na koho svést :lol: ) .. pøípadnou náhodou výhru pak vyberu a dané peníze pøevedu na GB , už mì fakt nebaví poøád lítat do Sportbaru :? :) .. takže Victory or dead :punk:

8094/Atlanta vs Boston :arrow: poèet bodù = 10 a více (23:55 - 1,85)
1546/neprohra Itálie (21h - 1.08 )

celk.kurz : 2.00
vklad : 1085Kè
zisk : storno, sázka podána pozdì
Naposledy upravil Johnny.Rebel dne sob čer 17, 2006 23:14, celkově upraveno 1
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod petranek80 » sob čer 17, 2006 19:06

teda Johnny, na mì hodíš bankrot? :shock: zatím 3-0 ve 3. smìnì, uvidíme
petranek80
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob čer 17, 2006 23:08

petranek80 píše:teda Johnny, na mì hodíš bankrot? :shock: zatím 3-0 ve 3. smìnì, uvidíme

tak jsem si to rázoval do Sportbaru, no a dojdu tam kolem pul deváté v domnìní , že naložím na tip od Petranka80 a jak už tady poznamenal Petranek a jak si každý muže logicky usoudit, tak jsem jaksi pøišel pozdì , daný tip už jsem nemohl dát

kdo by mìl pøece jen pochybnosti .. Petranek80 tu dal tip v 19h a uzávìrka ve V-tipu byla na Atlantu v 19:20, já jsem daný pøispìvek s tiketem sem podával v 19:58 , to by fakt nestíhal ani Superman :mrgreen: ale nebojte, abych dostál svému slovo, zítra otoèím vše, co mám, už jsem jednou plácnul, že Victory or death, tak do toho pujdu, navíc mì celkem vzrušuje tento styl tipu, vše nebo nic , takovy adrenalin :)

takže na poboèce jsem nic nepodal, ale když už jsem tam byl, sledoval jsem ITA s USA , celkem zajímavý zápas :) , ale nic srovnatelnýho s našima .. co jsem slyšel, sázkovky na našich trhly pìkných pár desítek milionu a to jen na uzemí CR, že by další shoda okolností a náhoda jako Polsko, Svedsko, mátožné výkony favoritù, zázraèné goly v posl.minutách atd .. mì toto MS smrdí a klidnì si mì za toto žalujte, odsuzujte, pamatuju si MS od r. 1990 a toto mì prostì smrdí a bude ještì smrdìt

uøpímnou soustrast všem, kteøí utrpìli další tìžký KO skrz naše :(

no, dobrou noc a žádné noèní mury o Ghanì 8)

P.S. : a kdyby se vám to zdálo takové nesourodé, tak to omluvte, krapet jsem zapíjel smutek :)
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » ned čer 18, 2006 7:54

tak dnešní ráno je pøíjemnìjší , žádná práce, sluníèko svítí, ve dne mì pak èekají dvì rande (jak já øíkám, èím víc, tím líp :lol: ), suma sumárum pohoda den

radost kazí jen sport :( , pøemýšlím, zda má smysl to poøád sledovat a vìnovat se tomu, když pak staèí nìjaký výjeb, který mnohdy nepramení z nevydaøeného zápasu ani ze smùly

každý, kdo sportuje a tøeba na trošku vìtší urovni, jistì bude souhlasit, když øeknu, že pokud sportovec se pøipravuje na nìjaky pro nìj mimoøádný zápas, sport.akci, tak pokud nemá zranìní, rodinné problémy, nechlastá, nefetuje a není zaláskovanej, tak i pøes neformu se prostì snaží, co to jen jde, vùle a touha to pøekonat, tam je a když to nejde, døe to a prostì i když se èlovìk snaží, všechno se se.., tak pøesto aspon snažit se, zabojovat a aspon neudìlat si ostudu , to je jeho motivací

no a ted to srovnejme s vrcholovými sportovci .. nemìli by oni jít pøíkladem nám, amaterùm, co za to neberem miliony?

když je daný zápas nebaví, nechtìjí hrát, proè tam vubec lezou, proè nenechají místo nìkomu, koho by to bavilo víc, kdo by se vydal na vìtší maximum ? kvalita nikdy neznamená záruku kvalitního sportovního výkonu, nìkdy bohatì postaèí srdíèko na patøièném místì a hned je hezký sportovní moment

kašlu na to, nemá cenu o tom více psát, stejnì nic nezmìním, poøád to bude stejný, ne - li horší , je tøeba si bud na to zvyknout anebo to ignorovat, no já budu tak nìjak mezi

bohužel už ale profi.sportu se vìnuji a zajímám o nìj jen èistì kvuli tipování, které mì vlastnì ted vùbec nedìlá radost a tak pøemítám, zda vubec mám se vìnovat ještì tomu sportu , tipování atd :arrow: ztráta motivace, chuti, zápalu .. já totiž netipuji kvuli prachum,ale kvuli tomu, že to, co èlovìk dìlá, nese nìjaky ovoce a tøeba to i muže pomoci druhým .. a když se tak nedìje, ztrácím chut a zápal - motivaci

podobnì tomu bude i v dnešním posl.tiketì, který sestavím a podám naposled ve Sportbaru , bude sestaven ve stylu "Victory or Death" (mimochodem toto heslo mám jako své životní krédo vytetované na té jedné paži :mrgreen: ) a už jsem to øíkal, pokud se stane zázrak, danou výhru vyberu a pøevezmu na uèet GB a už se vy.... na nìjaký lítání do poboèky, a pokud se tak nestane, vrátím se tam, kde jsem skonèil pøed tímto bloèkem, tj. v pøispívání nìjakych infos, pøedávání poznatkù , názorù, za uèelem nìkomu pomoci, poradit, objasnit, s tím, že si obèas nìco ze srandy naložím, a na nìjaky aktivnìjší tipování se vy.... , za ty nervy a zklamaní mì to nestojí, nejde o prohraný peníze, ale o ten pocit, snad nìkdo ví, co mám na mysli

no a když jsem dnes kouknul na nabídku, hned jsem si vybral pøímo ideální zápas o bytí a nebytí , mùj oblíbenec Hewitt proti neoblíbenému Blakeovi, kurzy jsou vyšší na Lleytona, co více si pøát :) k zápasu není co tøeba dodávat, jde o finále, jdou bokem stranou všelijaké faktory, zde už se jede èistì podle sympatií .. každopádnì výhodu povrchu i prostøedí má jistì Hewitt, který má o motivaci navíc, když letos už jednou prohral s Blejkem ve finále (Vegas) a tak jistì mu to bude chtít vrátit i s úroky , navíc vzáj.zápasy hovoøí pro Hewitta .. AMík zatím dostával na turnaji samé krajany a nyní teprv poprvé narazí na nìkoho, kdo není jeho kamarád :D a kdo vidìl nìjaky ten zápas Jamese, jeho pohodáøský usmìvy i pøístup , s tímto postupoval, a nyní má proti sobì bojovníka Hewitta, který nebude ani zdaleka pro nìj takovým soupeøem, aby James mìl pohodáøský usmìvy :) ..suma sumárum vše, co mì zbylo, dám na svého Hewitta s tím, k tomu pøihodím Rogera, který už táhne pro nìj nepøíjemnou serii 3 prohraných finále v øadì a tak jistì si ted bude snažit chtít spravit chut, turnaj má rád, povrch mluví pro nìj, vìøím, že bude vhtít vyhrát a získat po 2 a pùl mìsících turnaj.trofej, Beda je sice v laufu, ale zde vìøím v tenis.krále Rogera .. Sportbar má od 12h, takže to v pohodì stihnu a nejspíš si tam dám i k obìdu pizzu a rovnou zkouknu na DSF danej match :) , tak se mìjte a at už budete hrát cokoliv, at je NE stejna jako i to poèasí (tady v Brnì modro, sluníèko, pohoda) , hodnì stìstí !

5501/Federer vs Berdych (13h - 1.13)
5601/Blake vs Hewitt (15h - 1.85)

celk.kurz : 2.09
vklad : 1085Kè
výhra : 2267.50Kè (po odeètení MP10% - 2167.50Kè)

stav banku na uètu u GB :arrow: 0Kè (základ 2500Kè)
stav banku v rámci V-tipu :arrow: 0Kè (základ 500Kè)
stav banku u V-tipu po vyhodnocení tiketu :arrow: 2167.50Kè
Naposledy upravil Johnny.Rebel dne ned čer 18, 2006 15:42, celkově upraveno 1
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod petranek80 » ned čer 18, 2006 9:47

Tak to si mìl velký štìstí, protože ten tip nevyšel :)
petranek80
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Seb » ned čer 18, 2006 10:07

Ja preji tedy Blakovi ... Mam ho rad,prosel si v zivote dost tezkymi vecmi a vyrovnal se s tim... Bilance 3:6 z jeho pohledu neni nic moc,ale ja ho v Londyne videl a vypada vyborne(Hewitta prave ne,takze ten zapas moc davat nechci),treba vcera byla zajimava studie,kolik je reakcni doba na Roddickuv servis...Takze Blake mel presne 0,56 vteriny na to,aby odehral micek po podani soupere,presne tolik trvala micku cesta od Roddickovo rakety k rakete Blaka...zajimave...

Takze jinak GL,ale snad vyhraje James :wink:
Seb
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec