tak dnešní ráno je pøíjemnìjší , žádná práce, sluníèko svítí, ve dne mì pak èekají dvì rande (jak já øíkám, èím víc, tím líp
), suma sumárum pohoda den
radost kazí jen sport
, pøemýšlím, zda má smysl to poøád sledovat a vìnovat se tomu, když pak staèí nìjaký výjeb, který mnohdy nepramení z nevydaøeného zápasu ani ze smùly
každý, kdo sportuje a tøeba na trošku vìtší urovni, jistì bude souhlasit, když øeknu, že pokud sportovec se pøipravuje na nìjaky pro nìj mimoøádný zápas, sport.akci, tak pokud nemá zranìní, rodinné problémy, nechlastá, nefetuje a není zaláskovanej, tak i pøes neformu se prostì snaží, co to jen jde, vùle a touha to pøekonat, tam je a když to nejde, døe to a prostì i když se èlovìk snaží, všechno se se.., tak pøesto aspon snažit se, zabojovat a aspon neudìlat si ostudu , to je jeho motivací
no a ted to srovnejme s vrcholovými sportovci .. nemìli by oni jít pøíkladem nám, amaterùm, co za to neberem miliony?
když je daný zápas nebaví, nechtìjí hrát, proè tam vubec lezou, proè nenechají místo nìkomu, koho by to bavilo víc, kdo by se vydal na vìtší maximum ? kvalita nikdy neznamená záruku kvalitního sportovního výkonu, nìkdy bohatì postaèí srdíèko na patøièném místì a hned je hezký sportovní moment
kašlu na to, nemá cenu o tom více psát, stejnì nic nezmìním, poøád to bude stejný, ne - li horší , je tøeba si bud na to zvyknout anebo to ignorovat, no já budu tak nìjak mezi
bohužel už ale profi.sportu se vìnuji a zajímám o nìj jen èistì kvuli tipování, které mì vlastnì ted vùbec nedìlá radost a tak pøemítám, zda vubec mám se vìnovat ještì tomu sportu , tipování atd
ztráta motivace, chuti, zápalu .. já totiž netipuji kvuli prachum,ale kvuli tomu, že to, co èlovìk dìlá, nese nìjaky ovoce a tøeba to i muže pomoci druhým .. a když se tak nedìje, ztrácím chut a zápal - motivaci
podobnì tomu bude i v dnešním posl.tiketì, který sestavím a podám naposled ve Sportbaru , bude sestaven ve stylu "Victory or Death" (mimochodem toto heslo mám jako své životní krédo vytetované na té jedné paži
) a už jsem to øíkal, pokud se stane zázrak, danou výhru vyberu a pøevezmu na uèet GB a už se vy.... na nìjaký lítání do poboèky, a pokud se tak nestane, vrátím se tam, kde jsem skonèil pøed tímto bloèkem, tj. v pøispívání nìjakych infos, pøedávání poznatkù , názorù, za uèelem nìkomu pomoci, poradit, objasnit, s tím, že si obèas nìco ze srandy naložím, a na nìjaky aktivnìjší tipování se vy.... , za ty nervy a zklamaní mì to nestojí, nejde o prohraný peníze, ale o ten pocit, snad nìkdo ví, co mám na mysli
no a když jsem dnes kouknul na nabídku, hned jsem si vybral pøímo ideální zápas o bytí a nebytí , mùj oblíbenec Hewitt proti neoblíbenému Blakeovi, kurzy jsou vyšší na Lleytona, co více si pøát
k zápasu není co tøeba dodávat, jde o finále, jdou bokem stranou všelijaké faktory, zde už se jede èistì podle sympatií .. každopádnì výhodu povrchu i prostøedí má jistì Hewitt, který má o motivaci navíc, když letos už jednou prohral s Blejkem ve finále (Vegas) a tak jistì mu to bude chtít vrátit i s úroky , navíc vzáj.zápasy hovoøí pro Hewitta .. AMík zatím dostával na turnaji samé krajany a nyní teprv poprvé narazí na nìkoho, kdo není jeho kamarád
a kdo vidìl nìjaky ten zápas Jamese, jeho pohodáøský usmìvy i pøístup , s tímto postupoval, a nyní má proti sobì bojovníka Hewitta, který nebude ani zdaleka pro nìj takovým soupeøem, aby James mìl pohodáøský usmìvy
..suma sumárum vše, co mì zbylo, dám na svého Hewitta s tím, k tomu pøihodím Rogera, který už táhne pro nìj nepøíjemnou serii 3 prohraných finále v øadì a tak jistì si ted bude snažit chtít spravit chut, turnaj má rád, povrch mluví pro nìj, vìøím, že bude vhtít vyhrát a získat po 2 a pùl mìsících turnaj.trofej, Beda je sice v laufu, ale zde vìøím v tenis.krále Rogera .. Sportbar má od 12h, takže to v pohodì stihnu a nejspíš si tam dám i k obìdu pizzu a rovnou zkouknu na DSF danej match
, tak se mìjte a at už budete hrát cokoliv, at je NE stejna jako i to poèasí (tady v Brnì modro, sluníèko, pohoda) , hodnì stìstí !
5501/Federer vs Berdych (13h - 1.13)
5601/Blake vs Hewitt (15h - 1.85)
celk.kurz : 2.09
vklad : 1085Kè
výhra : 2267.50Kè (po odeètení MP10% -
2167.50Kè)
stav banku na uètu u GB 0Kè (základ 2500Kè)
stav banku v rámci V-tipu :arrow: 0Kè (základ 500Kè)
stav banku u V-tipu po vyhodnocení tiketu 2167.50Kè