Obèasníèek è.2

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod AMZ » stř čer 28, 2006 9:24

-------------------------------------------------------------

Výsledky:

Italy - Australia 1:0 , tip 1 , kurz 1.57

bet365, vklad 10.00 Eur, výhra 15.72 Eur, zisk 5.72 Eur

Brazil - Ghana / Ghana vstøelí gól / Ne (3:0) , tip Ne , kurz 1.68,

Expekt, vklad 500 Kè, výhra 840 Kè, zisk 340

Bank: ÈR ( 6 886 Kè ), internet ( 117.67 Eur / -123.33 USD / 4 972 Kè )

Ani v úterý mì štìstìna neopustila. Ghana gól nedala, když z brankové èáry Brazilci na poslední chvíli vykopávali míè.

Klaus je pøipraven jmenovat novou vládu v èele s Topolánkem jako premiérem /viz. moje dosud nevyhodnocená sázka/. Jmenování staèí, jest-li dostane dùvìru parlamentu, už je jedno.

A jako "zlatý høeb veèera" mi jedna sázkovka zdarma vìnovala 50 USD. Místo klasického sázení se více vìnuji livebettingu, sbírání bonusù od sázkovek. Zkouším rùzné pøevody, vklady a výbìry, abych zjistil, za jak dlouho dostanu peníze ze sázkovek a zda požadují doklady pøi výbìru. A vèera odpoledne jsem v jedné prestižní sázkové spoleènosti zadal výbìr 50 USD, fotokopie dokladù nechtìli a peníze na Moneybookers dorazily za pár hodin. Chtìl jsem si u sázkovky zkontrolovat transakce a co vidím, 50 USD mi poslali na úèet, ale zapomnìli je odeèíst z mého úètu u nich. Takže mi v podstatì darovali 50 USD. Zrovna u takové renomované sázkovky bych podobnou chybu neoèekával.

MS v kopané má dva dny pauzu, chtì nechtì budu muset zkusit nìco z tenisu. Do jedné hodiny odpoledne, kdy zaèínají úvodní zápasy Wimbledonu je èasu dost.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » stř čer 28, 2006 11:38

Hoplá do jámy lvové:

Ferrero J.C. - Karanusic R. , tip 1 , kurz 1.35
Santoro F. - Berdych T. , tip 2 , kurz 1.35
Björkman J. - Dlouhý L. , tip 1 , kurz 1.40

Synottip, celkový kurz 2.55, vklad 2 000 Kè

Chtìl jsem si také vsadit proti Ljubièièovi za tu prasárnu, co pøedvedl pøed 14-ti dny v Londýnì proti Monfilsovi. Nakonec jsem ale vychladl a jen budu držet palce F.Lopezovi, aby chorvatského podvodníka poslal kvapem domù.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » čtv čer 29, 2006 9:18

Nemám co vyhodnocovat.

Z mého tiketu byl dokonèený pouze úvodní zápas, ve kterém J.C.Ferrero vyhrál 3:0 na sety. Utkání Berdych - Santoro bylo za stavu 2:2 na sety pøerušeno pro tmu. Tomáš na konci ètvrtého setu vstal z mrtvých, rebreakem srovnal stav 5:5 na gemy a tiebreak vyhrál. Už jsem ani nedoufal, že se vzchopí. Silnì ho rozhodil tiebreak ve 2.setu, který hloupì prohrál. Pøestože už vedl 6:3 a mìl dva servisy k dobru, prohrál tiebreak 6:8.... Stav je tedy srovnaný 2:2 na sety a kurzy u Betfairu jsou vypsané 1.64 ku 2.54 ve prospìch Berdycha. Tøetí zápas z tiketu /Björkman - Dlouhý/ se hraje dnes odpoledne.

Škoda, že vèera F.Lopez neudržel v 5.setu break a nevyøadil Ljubièièe. Po bitvì prohrál až 9:11. Ljubu nyní èeká Gimelstob, prùmìrný americký tenista. Ten se kvalitou s F.Lopezem nedá vùbec mìøit a tak Amerièan dnes v podveèer ve dvouhrách na turnaji konèí.

Velké problémy mìl i Roddick s Tipsarevièem /6:7(5) 6:4 7:6(6) 6:2/. Andy už nebyl ve své kùži na pøedchozím turnaji v Londýnì a jak je vidìt, stále to není ono. Naštìstí je to velký bojovník, který vítìzství nakonec vydøe. Pøesto ho v kurzech kolem 1.10 nedoporuèuju hrát, natož dávat nìkam do konstant v kombíku. Riziko v turnaji hraném na tøi vítìzné sety je pøíliš vysoké.

Dnešní wimbledonské menu mì na první pohled nijak neoslovilo. Poèkám si proto nejprve na dohrávku Berdycha a pak na Bjorkmana. Na základnì výsledkù se rozhodnu, jak dále...

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » čtv čer 29, 2006 12:01

----------------------------------------------------------------

Rozhodnuto - pro zaèátek za drobné, abych se nenudil:

Agassi, A - Seppi, A , tip 1 , kurz 1.48
Berdych, T - Santoro, F / dohrávka, 2:2 na sety / , tip 1 , kurz 1.60

Unibet, celkový kurz 2.37, vklad 10.00 Eur

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pát čer 30, 2006 11:10

Štìstìna mi nadále zachovala pøízeò:

Agassi, A - Seppi, A 6:4 7:6(2) 6:4 , tip 1 , kurz 1.48
Berdych, T - Santoro, F / dohrávka, 2:2 na sety / 6:4 v pátém setu , tip 1 , kurz 1.60

Unibet, celkový kurz 2.37, vklad 10.00 Eur, výhra 23.68 Eur, zisk 13.68 Eur

Ferrero J.C. - Karanusic R. 6:3 7:6(4) 6:3 , tip 1 , kurz 1.35
Santoro F. - Berdych T. 4:6 7:6(6) 6:2 6:7(5) 4:6 , tip 2 , kurz 1.35
Björkman J. - Dlouhý L. 6:3 6:4 4:6 1:6 6:4 , tip 1 , kurz 1.40

Synottip, celkový kurz 2.55, vklad 2 000 Kè, výhra 5 100 Kè, zisk po odeètení MP 2 924

Bank: ÈR ( 9 810 Kè ), internet ( 131.35 Eur / -123.33 USD / 4 972 Kè )

Úvodní zápasy Wimbledonu zaèínají už za necelou hodinu, snad stihnu nìco vybrat.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pát čer 30, 2006 13:03

Asi to nevyjde, ale za ten kurz riziko stojí:

L. Hewitt - H.T.Lee / dohrávka, stav 2:2 na sety / , tip 2 , kurz 4.00 , vklad 8.00 Eur, betfair

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pát čer 30, 2006 15:11

Bohužel, dohrávka pátého setu nevyšla. H.T.Lee udìlal v 10-té høe pøi svém servisu tøi nevynucené chyby a utkání prohrál 4:6.

Žádná velká ztráta, pøesto se ji budu snažit vymazat pomocí pidikurzù:

Benneteau, J - Murray, Andrew / dohrávka, stav 1:2 na sety / , tip 2 , kurz 1.16
Cuba - Kanada / Volejbal - Memoria³ H. Wagnera / , tip 1 , kurz 1.05
Sprem, K - Vaidisova, N , tip 2 , kurz 1.17
Wawrinka, S - Ancic, M , tip 2 , kurz 1.10

Unibet, celkový kurz 1.57, vklad 20.00 Eur

Pøekvápek už v pátek bylo dost /Bracciali, Nalbandian/, snad mi tedy minikurzy projdou...

Ještì popøemýšlím, zda zkusit Berdycha proti Haasovi.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » sob črc 01, 2006 12:22

Druhý páteèní (záchranný) tiket je zatím v nedohlednu. První tøi zápasy na nìm sice vyšly, ale Anèiè s Wavrinkou nastoupili na kurt až pozdì veèer a stihli odehrát jen dva sety. Stav je naprosto vyrovnaný 7:6(5) 6:7(5), ani jeden ze soupeøù neprohrál svùj servis. Takto vyrovnaný duel jsem neèekal, proto zvažuju pojistku v podobì protitipu na Wawrinku za 4.20 u Betfairu. Musím vše zvážit, rozhodnu se až tìsnì pøed zaèátkem utkání. Pravdìpodobnì tip na Anèièe v obèasníèku nechám bez jištìní. V reálu si ho pojistím livebettingem až v prùbìhu tøetího èi ètvrtého setu, jestli-že by to Chorvatovi skuteènì vyloženì nešlo. Podle statistik mu zatím moc nepadají esa, protože 9 es ze 13-ti servisù je v jeho pøípadì žalostnì málo. Pokud se "støelecky" chytne, mìl by Wawrimku smést z kurtu.

Co nabízí sobota z pohledu sázkaøe - "tenisáka"? Když z nabídky vyhodím dva bezvýznamné challengery a pro mì neèitelné wimbledonské mixy a debly, zùstane nám 16 zápasù tøetího kola dvouher (8 muži, 8 ženy). Nebudu si na nic hrát - ženský tenis tipovat neumím, ani zvláš? nesleduju. Rovnou ho proto vyøadím z mého zorného pole, aby mì zbyteènì nerozptyloval.

Mimo výše zmínìnou dohrávku Anèiè - Wawrinka tu máme osm zápasù mužských dvouher. Vezmu to od zaèátku podle "Schedule of Play". Kurzy jsou z Pinnaclesports a tedy dost pohyblivé:

A. Agassi (USA) - R. Nadal (ESP) / 2.830 - 1.505 /. Vidìl jsem oba pøedchozí duely, jak Nadala /vs. Kendrick/ 6:7(4) 3:6 7:6(2) 7:5 6:4, tak Agassiho /vs. Seppi/ 6:4 7:6(2) 6:4. Španìl se na vítìzství strašnì nadøel, ale hrál výbornì. Kendrick pøedvedl životní výkon se superservisem, který prakticky nešel returnovat. Pokud došlo k delším výmìnám, byl to boj o každý míèek. Oproti tomu Agassi mìl cestu za vítìzstvím pomìrnì snadnou, Seppi toho moc nepøedvedl. Staèilo Andreho trochu rozbìhat, ale to by musel hrát pøesné razantní údery k postranním èarám, což Italovi nešlo. Agassi šetøil síly, dobøe a pøesnì servíroval a s tím si v podstatì vystaèil po celý zápas vèetnì tiebreaku ve druhém setu.

Nadal má s Agassim kladnou vzájemnou bilanci 1:0 z hardu ze srpna minulého roku v Montrealu /6:3 4:6 6:2/. Na travnatý povrch si pomalu zvyká (pøed 14-ti dny v Londýnì došel do ètvrtfinále). Andre už je za zenitem - naposledy ve Wimbledonu nìco uhrál v pøed tøemi roky /osmifinále/. Pro mì je vzhledem k výbornému pohybu favoritem Nadal, tady už Agassimu pouze servis nepomùže. Rafael se ho urèitì bude snažit rozbìhat a to Agassi nemá rád. Prostì nestíhá, vìk ani síly mu nedovolí po kurtu se honit. Sice má bohaté zkušenosti, ale proti Španìlovi mu nebudou staèit. Dnes odpoledne ve Wimbledonu konèí. Je to v podstatì souboj táty se synem /36 a 20 let/, kde fyzièka rozhodne.

------

I. Ljubièiè (CRO) - D. Tursunov (RUS) / 1.725 - 2.280 /. V tomto pøípadì nevím, co hrát. Ljuba mi vypadl z oka po tom, co velmi podivným zpùsobem (nechci øíkat podvodem) prohrál zápas s Monfilsem - je tomu dva týdny zpátky. Na trávì mu to nikdy nešlo, letos málem vypadl hned v úvodním kole s F.Lopezem 6:3 6:4 5:7 3:6 11:9, ve druhém mìl slabouèkého Gimelstoba 6:3 7:6(1) 7:5, který ho vùbec neprovìøil. Tursunov mìl nesmírnì snadý los: Udomchoke 6:1 6:4 6:2, A.Martin 6:1 7:5 6:4, nemìl tedy ani možnost cokoli dokázat.

Loni skonèil ve Wimbledonu až v osmifinále po pìtisetové bitvì s Grosjeanem, když ve druhém kole porazil domácího Henmana. Pro mì je duel Ljubièiè - Tursunov NO BET, vzájemná bilance 1:0 pro Chorvata /2004, Australian Open, 7:6 6:4 5:7 6:2/.

-----

F.Gonzalez (CHI) - D.Ferrer (ESP) / 1.289 - 4.160 /. Vzájemná bilance 3:1 pro Gonzaleze - všechny tøi zápasy vyhrál na antuce - 2x 2003, 1x 2006 - Dussedorf 7:5 6:7 6:3), Ferrer vyhrál na hardu (2003). D.Ferrer dosud na trávì bez výsledkù, Gonzalez ve Wimbledonu došel pøedloni do tøetího kola, loni dokonce až do ètvrtfinále, kde ho zastavil pozdìjší vítìz R.Federer. Letos porazil v 1.kole Hornu 7:6(3) 7:5 6:2, ve 2.kole pak otoèil zápas se Safinem 4:6 6:7(4) 6:4 6:4 6:4. Ferrer zatím bez ztráty setu, ikdyž se snažšími soupeøi: Stadler 6:1 6:4 6:4, G.Garcia 7:6(2) 7:5 6:3.

Favoritem je F.Gonzalez, ale kurz necelých 1.30 mì nijak neoslovil. Vzájemné zápasy španìlských a jihoamerických (argentinských, chilských) tenistù bývají dost vyhecované, takže za danný kurz a na tøi vítìzné NO BET.

-----

To je mùj náhled na dnešní první tøi zápasy mužských dvouher. Podle èasových možností se pokusím prùbìžnì dodat další preview.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » sob črc 01, 2006 13:04

První tiket:

Nadal R. - Agassi A. , tip 1 , kurz 1.40
Björkman J./Mirnyi M. - Kubot L./Zib T. , tip 1 , kurz 1.02
Sharapova M. - Frazier A. , tip 1 , kurz 1.02
Federer R. - Berdych T. , tip 1 , kurz 1.05

bet-at-home, celkový kurz 1.53, vklad 35.00 Eur

Poznámka: Od bet-at-home jsem obdržel bonus 35 Eur a musím ho tøikrát otoèit v minimálním kurzu 1.50 (buï sólo nebo kombi). Proto hraju uvedené šílené podkurzy, ze kterých je mi na zvracení. Na druhou stranu neriskuju vlastní peníze, když to vyjde je pìtistovka èistého doma a ještì se pobavím u ètyø zápasù. No, neber to - ZDARMA ...

P.S. Ostatní preview z mužských singlù nebudu stíhat, mám ještì nìjaké pracovní povinnosti. Mimo Nadala mì nic ze zbývající nabídky nezaujalo.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » sob črc 01, 2006 19:59

Druhý sobotní tiket:

Brazílie - Francie ( Který tým postoupí do semifinále? ) , tip Brazílie , kurz 1.35
Na Li - Vaidisova, N , tip 2 , kurz 1.37

Unibet, celkový kurz 1.85, vklad 17.00 Eur

AMZ
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec