POKER

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

POKER

Příspěvekod old_surfer » čtv srp 11, 2005 13:46

Venuje se nekdo z vas pokeru? Chtel bych znat vas nazor na netove herny pokeru, prip. na ktere to hrajete. Znate nekoho, kdo je profik a zivi se hranim pokeru?
Není důležiteé, jak dlouho trvá, než uskutečníte svůj sen. Podstatné je, abyste se ho nevzdali. Jen tak si zachováte sebeúctu. "Robert De Niro"
old_surfer
Host
Host

Re: POKER

Příspěvekod bobos » čtv srp 11, 2005 14:26

old_surfer píše:Venuje se nekdo z vas pokeru? Chtel bych znat vas nazor na netove herny pokeru, prip. na ktere to hrajete. Znate nekoho, kdo je profik a zivi se hranim pokeru?

Pokerem se da zivit? Ja si vzdycky myslel, ze pokud v kartach nesulis tak je tve vitezstvi z velke casti na stesti...oprav me jestli se pletu. Pripada mi to jako jedna velka nahoda, stejne jako automaty, je to stroj, ktery neporazis i kdybys chtel pokud nebudes mit na sve strane notnou davku stesti (napr. borec pred tebou nahazel 50 tisic a nevybral nic). Navic pres net je to pro me uplne stejne jako automat, prece ten sw neni delany aby te nechal zbohatnout, ne? A co nevidim tomu neverim...to uz bych sel spise zkusit stesti proti krupierovi do kasina, tam aspon minimalni sance je a kdyz uz nic tak vidis ty karty michat a rozdavat...;-)
bobos
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » čtv srp 11, 2005 14:34

Za vydelkem bych to fakt nedoporucival hrat.... ja obvykle nad ranem dam jednou za cas hru (0.10$/0.2$), ale obvykle bud zkoncim na svym nebo lehce pres, nebo pokud mam dobrou naladu a blafuju tak neco malo projedu. Zajimavy je si sednout ke stolu kde je kazdej POT pres 400$ a jenom se divat(nehrat) jak se ty penize prelejvaj... Takhle se clovek muzu divat na tyhle blazny nekolik hodin a je to docela naucny... par noci jsem u MLB sledoval a dost mi to dalo... Doporucuju.

Hrat to pro zabavu je dobry a je to docela pekny si sednout s par kamosema a handrkovat se o par desitek korun.... ale prachy z toho vytahnes fakt se stestim jak Bobos.
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod Byrty » čtv srp 11, 2005 15:55

-=Ondra=- píše:Za vydelkem bych to fakt nedoporucival hrat.... ja obvykle nad ranem dam jednou za cas hru (0.10$/0.2$), ale obvykle bud zkoncim na svym nebo lehce pres, nebo pokud mam dobrou naladu a blafuju tak neco malo projedu. Zajimavy je si sednout ke stolu kde je kazdej POT pres 400$ a jenom se divat(nehrat) jak se ty penize prelejvaj... Takhle se clovek muzu divat na tyhle blazny nekolik hodin a je to docela naucny... par noci jsem u MLB sledoval a dost mi to dalo... Doporucuju.

Hrat to pro zabavu je dobry a je to docela pekny si sednout s par kamosema a handrkovat se o par desitek korun.... ale prachy z toho vytahnes fakt se stestim jak Bobos.

to se da sledovat na netu? to by me zajimalo :)
GNR4EVER
Byrty
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » čtv srp 11, 2005 16:22

No nainstalujes si ten program... treba u BaW se jmenuje "Poker Launge" no pak tam najedes zakoupis chipy (ty muzes bezplatne zase preves zpet) a pripojis se kolika mistnosti najednou chces, i kdyz jsou obsazeny, a jen tam cumis na lidijak hrajou... Nemusis se zapojovat... je to vlastne zadaco...
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod Devron » čtv srp 11, 2005 23:06

absolutnì nejlepší herna pokru na netu je anglicky betfair....

http://www.betfair.com/?ttp=100&rfr=123 ... =100&PID=1

moc lidi, porad se hraje a je to velky byynis
yres.cz
Devron
Exmember
Exmember

Příspěvekod techno » čtv lis 03, 2005 2:27

Ja bych teda chtel rici, ze se hrani pokeru venuju uz delsi dobu a kdo chce mit prachy a nervy v kyblu, tak at hraje poker. :) lol

Mam doma neco kolem 50 poker softwaru, ale hraju jen na par lepsich, predevsim tam kde mam hodne penez, abych navysil sve ucty.

K pokeru jsem se dostal asi pred pul rokem. Jmenovite Texas Holdem. Ale dam si klidne Omahu, nebo 7Stud. Ovsem na penize spis doporucuju ten texas. Zacal jsem tak, ze mi o tom rekl kamarad. A prej moc gut zabava. No tak jsem si zkusil najit pravidla a nasel si spolecnost http://www.williamhillpoker.com/index.php Stahl si jejich software a zacal hrat for fun nejakou dobu nez jsem prisel na to jak cely system vlastne funguje. Po te co jsem udelal rekord v nejvice chipsem na stolech for fun.. Si rikam, ze budu chtit jit na jinou uroven a vyzkouset turnaje ktere jsou zadarmo a da se na nich vydelat penize. Driv o 500-1000 liber na 1000 ucastniku. Ted o 500 liber.
Nakonec jsem vyhral par liber a mohl jit na nejake stoly kde se hraje o opravdove penize. Ale tim jsem neskocil, hledal jsem dal a dal. Az jsem nasel spoustu jinych pokerovych spolecnosti, ktery jsou zaroven provazane se sazenim. Tomu se ovsem tolik nevenuju. A na nich jejich freerolly(turnaje o real money a zadarmo). Na nich jsem si za nejaky ten mesic udelal slusny zaklad asi 30 dol. a sup na jejich turnaje a cash table.

Mohu jen vrele doporucit. Denne delam kolem 50 kolacu a je to bezpecna hra. Tohle forum jsem nasel az dneska po zprave v kazdych novinach(telebizi) o nelegalnosti sazek a hazardu na internetu, jelikoz me zajimalo jak to vlastne je a jestli se neco deje, nebo jen plasi..

Rad nekomu kdo ma zajem napisu dalsi spolecnosti kde se da hrat zadarmo a o penize. Ja uz je nehraju, jelikoz si vic vydelam na real table a bral bych i nejakeho spolecnika na hrani ve dvou na cash table.

Jinak ten betfair je vlaznej jako svine.. Tam urcite nehrat.
techno
Host
Host

Příspěvekod Allex12 » pát lis 04, 2005 8:50

techno píše:Ja bych teda chtel rici, ze se hrani pokeru venuju uz delsi dobu a kdo chce mit prachy a nervy v kyblu, tak at hraje poker. :) lol

Mam doma neco kolem 50 poker softwaru, ale hraju jen na par lepsich, predevsim tam kde mam hodne penez, abych navysil sve ucty.

K pokeru jsem se dostal asi pred pul rokem. Jmenovite Texas Holdem. Ale dam si klidne Omahu, nebo 7Stud. Ovsem na penize spis doporucuju ten texas. Zacal jsem tak, ze mi o tom rekl kamarad. A prej moc gut zabava. No tak jsem si zkusil najit pravidla a nasel si spolecnost http://www.williamhillpoker.com/index.php Stahl si jejich software a zacal hrat for fun nejakou dobu nez jsem prisel na to jak cely system vlastne funguje. Po te co jsem udelal rekord v nejvice chipsem na stolech for fun.. Si rikam, ze budu chtit jit na jinou uroven a vyzkouset turnaje ktere jsou zadarmo a da se na nich vydelat penize. Driv o 500-1000 liber na 1000 ucastniku. Ted o 500 liber.
Nakonec jsem vyhral par liber a mohl jit na nejake stoly kde se hraje o opravdove penize. Ale tim jsem neskocil, hledal jsem dal a dal. Az jsem nasel spoustu jinych pokerovych spolecnosti, ktery jsou zaroven provazane se sazenim. Tomu se ovsem tolik nevenuju. A na nich jejich freerolly(turnaje o real money a zadarmo). Na nich jsem si za nejaky ten mesic udelal slusny zaklad asi 30 dol. a sup na jejich turnaje a cash table.

Mohu jen vrele doporucit. Denne delam kolem 50 kolacu a je to bezpecna hra. Tohle forum jsem nasel az dneska po zprave v kazdych novinach(telebizi) o nelegalnosti sazek a hazardu na internetu, jelikoz me zajimalo jak to vlastne je a jestli se neco deje, nebo jen plasi..

Rad nekomu kdo ma zajem napisu dalsi spolecnosti kde se da hrat zadarmo a o penize. Ja uz je nehraju, jelikoz si vic vydelam na real table a bral bych i nejakeho spolecnika na hrani ve dvou na cash table.

Jinak ten betfair je vlaznej jako svine.. Tam urcite nehrat.

Tvùj pøízpìvek mì zaujal atak bych se rád zeptal na pár vìcí.
Mám velmi zakoøenìnou nedùvìru k podobným internetovým hernám a proto by mì zajímalo, jestli si jsi jistý že ty softwary jsou "èisté" Pokud pravidelnì "dìláš" nìjaký peníz, tak by se to mìlo projevit.
Jestli je vše v poøádku, tak by to bylo minimálnì pro mì zajímavé ( nevím jak pro ostatní :?: )
Dál by mì zajímalo, za jak dlouho tìch 50 babek "vyrobíš" A jak reálné jsou šance na úspìch v onìch turnajích "zadarmo"
Zkrátka, pokud budeš té dobroty, tak poskytni nìjaký návod a linky pro úplné zaèáteèníky. Snad je ten koláè dost velký pro všechny :wink: Díky za info.
Nemusí pršet, stačí když pravidelně něco kápne!
Allex12
Host
Host

Příspěvekod 1124fm » pát lis 04, 2005 9:29

Upozoròuji na zajímavou publikaci v èeském jazyce.
Vyšla nedávno.

Jak hrají poker profesionálové
Phill Hellmuth, Jr.
Devítinásobný svìtový šampión v pokeru, milionáø, který celé své jmìní získal v této høe, se zde dìlí se ètenáøi o své znalosti taktiky a strategie hry. Uvádí ètenáøe do moderních variant pokeru: Texas Hold'em, Omaha, Seven-Card Stud a Razz, opakuje jejich pravidla a postupnì buduje zásady jak poker hrát, a hlavnì jak vyhrávat. Kniha, která pøinejmenším zpestøí vaše chvilky odpoèinku.
ISBN 80-7214-776-5

Tedy jsem zhruba v jedné tøetinì a je to velce zajímavé a hutné ètení.
Vysvìtleno je co hrát (kombinace), jak to hrát, strategie, slovník, pravidla
Všechno názornì i s kartami, obrázky a tabulkami.
Myslím, že je to parádní základ.
Zisk, èi ztráta: co je vìtší zlo? Lao`c.
1124fm
Host
Host

Příspěvekod Allex12 » pát lis 04, 2005 10:56

To 1124fm
Díky za info. Urèitì se po ní mrknu. Jen mám poøád obavy z toho, že sebelepší taktika a um je ti k nièemu proti "cinknutýmu" softwaru, který tì prostì nenechá moc vyhrát.
Zkusíme a uvidíme :wink:
Nemusí pršet, stačí když pravidelně něco kápne!
Allex12
Host
Host

Další

Zpět na HELP - obecní rady