garnett píše:No však, tak hrej ještě vyšší
On ale většinou kurz klesne takže se nedá hrát vyšší value, ze zde zmíněných tipů, ne u všech. ale do těch -3% od hraného kurzu jsem viděl jako ještě vsaditelný a hratelný zápas.
Moderátor: Moderátoři
garnett píše:No však, tak hrej ještě vyšší

brumla83 píše:jj, taky nesouhlasím...
favoriti sice častěji vyhrávají, ale jsou na ně malý podseklý kursy, ktr se navíc nevyplatí sázet. Jednou za čas prohrají a to, co člověk vyhrál na tom týmu X zápasy před tím, tak jednou prohrou ihned ztratí.
A takový ty serie, že tým X-krát prohrál/vyhrál, že zákonitě to ted musí být jinak, to je taky pěkná blbost. Proč by tým nemohl vyhrát třeba 10x v řadě? Ta možnost tady přeci je!
Z toho plyne: to co bylo v minulosti a to co je ve statistikách, vůbec neznamená, že se bude opakovat!!Tot můj názor!
PS: postupný navyšování vkladu (Martingale myslím), je pěkně taky o hubu!

Mathieu píše:brumla83 píše:jj, taky nesouhlasím...
favoriti sice častěji vyhrávají, ale jsou na ně malý podseklý kursy, ktr se navíc nevyplatí sázet. Jednou za čas prohrají a to, co člověk vyhrál na tom týmu X zápasy před tím, tak jednou prohrou ihned ztratí.
A takový ty serie, že tým X-krát prohrál/vyhrál, že zákonitě to ted musí být jinak, to je taky pěkná blbost. Proč by tým nemohl vyhrát třeba 10x v řadě? Ta možnost tady přeci je!
Z toho plyne: to co bylo v minulosti a to co je ve statistikách, vůbec neznamená, že se bude opakovat!!Tot můj názor!
Procpak je postupne navysovani vkladu o hubu? To by me opravdu zajimalo.

JayJay píše:Mathieu píše:brumla83 píše:jj, taky nesouhlasím...
Procpak je postupne navysovani vkladu o hubu? To by me opravdu zajimalo.
On myslí martingale na postupné zvyšování vkladů při sázení proti třeba sériím. Vsadím proti tým X, nevyjde, přiště vsadím dvojnásob opět, nevyjde, tak čtyřnásobek atd...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků