Neaktivní uživatel nemùže tomuto fóru nic nabídnout?

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob srp 05, 2006 12:41

zajímavý téma , i když pro nìjaké tipování neúèelné, nebo? jde víceménì jen o arogantní opìvování sebe sama na základì nepodložených fakt , kterým se dá stejnì tak uvìøit, jako neuvìøit

pokud daný èlovìk je OPRAVDU tak úspìšný , tak samosebou upøímnì blahopøeji a jen doufám, že se brzo dopracuje k tomu, že si koupí vlastní ostrov nìkde v Tichomoøí :ave:

vždycky jsem ctil zásadu, že za èlovìka mají mluvit èiny a ne okázalá slova a gesta :wink:

když daný èlovìk nemá potøebu nic konkretního sdìlit (krom pár úchvatných èísel), tak vùbec nechápu, proè vlastnì tady toto téma je .. si to rovnou mùže enchat pro sebe a nás obyèejný tipérský plebs nechat dál válet se v tom bahnu neúspìchu :mrgreen:

omlouvám se, pokud jsem byl trošku "hrubý" , ale myslím, že to je v bormì :D ... tak èi onak GL ! :wink:
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Doktor » sob srp 05, 2006 18:02

Omlovam se za to ze jsem svymi analyzami dal zaminku k takoveto debate. Autor uvodniho prispevku nema pravdu zebych neumel pocitat (to zvladam uz zhruba od treti tridy), ale musim se priznat ze nic u techto analzy nepocitam. Pocet jednotek z deseti, ktery u tipu uvadim znaci mou duveru tomu konkretniku tipu. Nejsem sazkar ktery sazi jen jeden zapas takze mnozstvi penez ktere vsadim zavisi dost na celkovem kurzu, pricemz na zapasy kterym vic verim vsadim vic a naopak. Nevim nejsem profesionalni sazkar, nezivim se tim, ale sport me bavi a kdyz mam cas napisu svuj nazor na nejake utkani. Omvlouvam se jestli jsem tim nekoho natolik podrazdil, myslim si ale pokud se tomu cloveku zda ze jsem blazen tak ma nad mymi prispevky zavrtet hlavou a venovat se sve osvedcene strategii. Kazdy ma strategii sazeni jinou. kazdy pro to ma jine prostredky. Pokud je resenim neuvadeni duvery danemu tipu klidne se ji priste vzdam.
Doktor
Host
Host

Příspěvekod Vladybir » ned srp 06, 2006 9:13

Odpovím, jestli se neurazíte, všem najednou.

To: Doktor : Promiò, já to nemyslel nijak zle a ani Tvoje analýza nebyla pøíèinou této diskuze. Byl jsi prostì první na øadì. Jinak samozøejmì v analýzách pokraèuj, pokud je to jediná možnost, jak se stát øádným èlenem a usoudils, že to pro Tebe bude pøínosem.

To: Johnny.Rebel : Nevšiml jsem si, že bych byl arogantní a že bych se nìjak opìvoval. Ale toho si vìtšinou všimnou vìtšinou druzí, budiž. Vìøit, èi nevìøit? To? otázka. Pøikládám tedy své vèerejší a pøedvèerejší tikety. Podotýkám, že všechny. Internetové sázky doložit nemohu, a snad ani nechci. Kvalita scanu je sice mizerná, ale snad to bude èitelné. Nìkteré tikety jsou pryè, nìkteré bìží.
Nakonec jsem je sem nedal. Vypadalo to s nima hroznì. Jsou k vidìní na:

http://sweb.cz/karbonzal/tik1.jpg
http://sweb.cz/karbonzal/tik1a.jpg

Já se opravdu o svùj systém podìlit nechci. Nejsem sportovní odborník a systém, který jsem vytvoøil, považuji za své duševní vlastnictví a opravdu se o nìj s nikým nechci dìlit.
Prezentuje to práci ètyø let a kdybych ho prozradil, fungoval by opravdu každému a tím bych ho v podstatì znièil. Kanceláøe by proti nìmu vbrzku našly obranu. Takhle jsem pro nì, i když v prùmìru jednu SK pøipravím mìsíènì o 1000 - 5000 Kè, zcela nezajímavý. Ale když nás bude 100 èi více...
Jiná otázka je, to co jsem hrál pøed tím. Byly to samozøejmì nìkolikanásobnì menší zisky, ale vyhrával jsem. Toto už nepoužívám a nijak by mì nebolelo se o to podìlit.

To: Ondra : Na to jsem pøišel tak, že obèas ètu diskuzní fórum a zaèáteèníci se ptají, co znamená +0,5, +1,5 ....... To jim ještì jakžtakž vysvìtlíte. Se ètvrtkovými handicapy je to horší. A co se dìje, je-li hand. 1, 2, 3, ... , když je výsledek 1, 2, 3, ... , to neumìl vysvìtlit poøádnì ani moderátor fóra. Zbytek si pøeèti níže.

To: Sporttipy : Za zázraèné strategie považuji rùzné petrohradské systémy (zde se jim øíká, tuším, martingale) a jim podobné. Otázky, je-li lépe sólotip za hodnì, nebo ako èi kombík za málo atd.. Teï nejen pro Tebe k handicapùm. Uvedu dva reálné z minulého týdne. Pro mì vynikající. Jak pro Vás? Taky vynikající, nebo je necháte bez povšimnutí?

Skládaný kurz z rùzných kanceláøí:A versus B
1....2,65 0.....3,45 2......2,6
Handicap -0,25 1,926 +0,25 1,976

A druhý

Skládaný kurz z rùzných kanceláøí:A versus B
1....1,79 0.....3,6 2......4,7
Handicap -0,75 1,68 +0,75 2,26

Takových a podobných se ve fotbalové sezónì vyskytne víc než 50 týdnì.

To: Cica18 : ad 1. Viz výše.
Ad 2. K tomu už jsem se vyjádøil výše. Podmínky jsou pro mì nepøijatelné. Nechci si plácat pøes pysky a dìlat "smysluplné" analýzy, kterým bych ani já nevìøil a vìštírnu zatím nemám. To radši toto fórum oželím.

Ad 3. Já s transférem penìz žádné problémy nemám. Pouze u Interwetten, kde jsem pøevádìl 2 roky peníze pøes MB sem a tam, to na jednou pøestalo jít (první výbìr do banky). Uctivì sem jich zeptal, jestli anglicky first znamená totéž co první, poprvé a poslal jim kopii úètu MB s jejich asi 40 platbami. Ale trvali dál na svém. Tak jsem tìch asi 300 eur prosurebetoval se ziskem asi 0,1% do jiné kanceláøe a ménì zdvoøile jsem u nich úèet zrušil. Ještì jsem jen tak, ze zlomyslnosti, upozornil MB, že je IW nepovažuje za seriózní partnery.

Ad 4. Mohu akorát poprosit Doktora za odpuštìní, ale jaks sám psal v "za prvé", k tìm kvalitním nemám pøístup a nemohl jsem je ohodnotit.

To: Italo 7 : Ty zjevnì trpíš mašokolumbovským komplexem. Èemu nerozumím, tomu nevìøím, nebo se divím.
A je to škoda u tak geniálního èlovìka, který mì jediný z tohoto fóra odhalil, že jsem vytvoøil øadu datumù, k tomu pøipojil výhry a aby to nevypadalo, tak tam sem tam pøidal nìjakou malou prohru. Já mych Tì odhadl na pracovníka finanèního úøadu.
A to kdybych neudìlal tøi hrubé chyby, tak tam ta prohra byla jen jedna. Ta byla zpùsobena vyšší mocí, té nešlo zabránit.

To: Richart : S Tebou jsem diskutoval asi pøed rokem. Už tehdy mi, podle Tebe, chybìla logika.
Jinak máš pravdu, i když o tipy se klidnì podìlím. O systém ne. Mohu samozøejmì do fóra napsat každý den kolem poledne: Dnes jsem vsadil A, B ... Ale k èemu Vám to bude. Snad jedinì k tomu, že nìjaký zaèáteèník si øekne, ten vyhrává, tak to vsadím taky a vyhraju. Já nechci nikoho pøipravit o peníze.

No a pro ty, kteøí se prokousali až sem:
Nabízím prvnímu, kdo správnì napíše (na vladybir@quick.cz) jak a proè by vsadil ony dva výše uvedené handicapy, 10 eur èi ekvivalent na GB, pokud ještì funguje "pošli prachy kamarádovi". Pokud ne, vyøešíme to po dohodì jinak. Nerad bych pøes MB, ale nebude-li zbytí .....

Tímto z mé strany považuji tuto diskuzi za uzavøenou, všem dìkuji za upøímné odpovìdi a by? se v názorech lišíme, doufám, že byla tato diskuze alespoò nìèím prospìšná.
Vladybir
Host
Host

Příspěvekod richardt » ned srp 06, 2006 9:46

Nic ve zlém,ale neodpovìdìl jsi mi na to základní - proè vùbec chceš na toto forum.

Co se týká Tvých uveøejnìných tiketù,tak jsou to prostì jen akovky za vyšší vklad - žádný zázrak nevidím.
Specializace:MS silnièních motorek
richardt
Exmember
Exmember

Příspěvekod -=Ondra=- » ned srp 06, 2006 9:57

Vladybir píše:Internetové sázky doložit nemohu, a snad ani nechci.

A proc nam neukazes nejakej INTERNETOVEJ screenshot? Vzdyt je to jeste jednodussi nez scan tiketu.. ;)

Vladybir píše:To: Ondra : Na to jsem pøišel tak, že obèas ètu diskuzní fórum a zaèáteèníci se ptají, co znamená +0,5, +1,5 ....... To jim ještì jakžtakž vysvìtlíte. Se ètvrtkovými handicapy je to horší. A co se dìje, je-li hand. 1, 2, 3, ... , když je výsledek 1, 2, 3, ... , to neumìl vysvìtlit poøádnì ani moderátor fóra. Zbytek si pøeèti níže.

Ktere thread mas na mysli?
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod Johnny.Rebel » ned srp 06, 2006 10:02

ztráta èasu, rozumnej èlovìk si sám udìlá úsudek :D

myslím, že jsou duležitìjší a pøínosnìjší vìci na práci, než se tady zaobírat nìèím takovým bezvýznamným 8)

GL a at ti štìstí vydrží co nejdéle, stejnì jako humor a smysl pro recesi :thumbup1:
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Vladybir » ned srp 06, 2006 11:06

Definitivnì poslední pøíspìvek.
http://sweb.cz/karbonzal/tik3.jpg
Vladybir
Host
Host

Příspěvekod brumla83 » ned srp 06, 2006 11:12

koukám, že ti ta slavná Varšava na tom tiketu nevyšla. 1:1...

navíc dal jsi ji na víc tiketù než jeden! To je podle mì blbost, protože jakmile ten tip nevyjde, tak jde do kýblu plno dalších tiketù, kde to máš.
Já se øídím pravidlem, jeden tip pouze na jeden tiket, nedávat to na víc. Je sice hezký, když to vyjde, ale jakmile to nevyjde, viz teï pøíklad, tak to udìlá víc škody než užitku.... ;)
brumla83
Host
Host

Příspěvekod AMZ » ned srp 06, 2006 11:14

-------------------------------------------------------------

Žádná ztráta èasu, já se výbornì bavím, jak si autor krásnì protiøeèí a postupnì je zahnán do kouta a neví, jak z nìj ven...

Série naskenových tiketù, ale ty nevýherní chybìjí. Všimìnìte si pauzy ètyø minut mezi podáním onìch výherních tiketù. Kdo podával nìkdy více tiketù za sebou, tak dobøe ví, že na?ukat a vytisknout dva jednoducé tikety se ètyømi zápasy je otázkou do tøiceti sekund. Takže nám zapomnìl naskenovat i nevýherní tikety. Ale to se stává, že èlovìk jaksi zapomene...

Dále lze velmi jednoduše udìlat screenshot z internetové sázkovky a není dùvod to pracnì vypisovat ruènì, jak èiní autor ve svém úvodním pøíspìvku. Ale urèitì prohlásí, že screenshot neovládá a já mu to vìøím...

On by rád do uzavøených sekcí, že by "mohl vyprávìt", ale pak si protiøeèí, že nikam vlastnì nechce a nic nepoví.

Když tedy nic nechceš, tak a? se ti stále daøí a zase nìkdy za tøi mìsíce nashledanou. Na nìkteré z nás si udìlal dojem a urèitì Ti pøijdou i soukromé zprávy se žádostí o rady a pomoc.

Doporuèuji navštívit ještì jiné stránky o sázení. Zaèal bych u "tipovani.cz", kde jsou dennì stovky ètenáøù a kde tvoje prezentace vzbudí obrovksý ohlas. A to mnohonásobnì vìtší než zde, kde je pár ètenáøù.

-------------------------------------------------------------
AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » ned srp 06, 2006 11:22

----------------------------------------------------------------

Ukázal screenshot z Betfairu a já už tuším, která bije...

----------------------------------------------------------------
AMZ
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady